- 11 Şubat 2022
- 2.314
- 5.786
Bendeeeeegggggggg coookkkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendeeeeegggggggg coookkkkk
Benimkilerde tutuyordu. Ama çok yoruluyorlar bu yıl tutmayın dedim. Tabi söz dinlerlerseBu saatten sonra yapabilir miyim bilmiyorum
Börek falan yaparım demiştim yapamadım . Sahurda kolaylık oluyor
benim büyük olanlar tutar
Dinlemiyorlar büyüğü sınava hazırlanıyor tutma desemde dinlemezBenimkilerde tutuyordu. Ama çok yoruluyorlar bu yıl tutmayın dedim. Tabi söz dinlerlerse
Benimkilerde belli olmazDinlemiyorlar büyüğü sınava hazırlanıyor tutma desemde dinlemez
Lgs de söylemiştim dinlememişti
Kiloları gayet iyi artık yapmasalar da olurBenimkilerde belli olmaz
Kızlar diyette zaten54 kilo olmuşlar hala diyet diyorlarOğlum için azar azar yapıyorum zaten sorun olmaz
49-50 olacaklarmışKiloları gayet iyi artık yapmasalar da olur
Lgs miiiiii,neyyyyyyyDinlemiyorlar büyüğü sınava hazırlanıyor tutma desemde dinlemez
Lgs de söylemiştim dinlememişti
Analarına çekmişler fistikolar49-50 olacaklarmış
Niye bu kadar şaşırdın kiLgs miiiiii,neyyyyyyy
Hedef belli49-50 olacaklarmış
Sağ ol canım benimAnalarına çekmişler fistikolar
İskelet olacaklarHedef belli
Lgs biteli yıllar olduLgs miiiiii,neyyyyyyy
Aynı kafa ben de birazdan şey edeceğim masterfit sayfası duymasınDün diyeti bir bozmuşum
Neyse ramazan geliyor diye kapanış olarak şey ettim bir daha yemeyeceğim
Bilmiyordum daha küçük saniyorum ben esliyi o yüzden nanem gerçi çocuk sayısını da bilmiyorum, şuan liseye gidiyosa ohaaaNiye bu kadar şaşırdın ki
Genc onlar nevosumSağ ol canım benim
Ben daha fıstık olamadımOnların boylarına göre 50 çok
5 çocuğu var eslininBilmiyordum daha küçük saniyorum ben esliyi o yüzden nanem gerçi çocuk sayısını da bilmiyorum, şuan liseye gidiyosa ohaaa