Sabırsız olduğum için dedim canım, biliyorsun tek tariflerde de özenmeden tık tık dizip çekim yapıyorum. Ne ne ile gider, nasıl görünür diye bakmıyorum.Canım benim Allah razı olsun
Sen çok yoğunsun imkanın olursa mutlaka bekliyorum
Canım daha öncede söyledim. Ben eşsiz tabakları la katılırsam herkes katılır. Ayrıca yanılıyorsun gayet iyisin
benim aldığımın adı hurmalık değil sosyetik bi ismi var bi kere
Nazlı değil beceriksizÇok nazlı geldi bana
Önceden plan yapmazsam bende o an düşünemiyorumSabırsız olduğum için dedim canım, biliyorsun tek tariflerde de özenmeden tık tık dizip çekim yapıyorum. Ne ne ile gider, nasıl görünür diye bakmıyorum.
Bu yarışmada da kahve yapacaktım sözde, tatlı kaşığı falan koyacaktım.
Sonuç; üşengeç Yasemin.
Görme imkanım var mıbenim aldığımın adı hurmalık değil sosyetik bi ismi var bi kere
Olsun gel geyik yapalım. Bizde arada bdvlik konular çıkıyorNazlı değil beceriksiz
İnşallah canım benim. Rabbim emeğinin karşılığını versinİnş ise yarayan bir şey olur canoommm, bana geliyorlar arada
Bize neden söylemiyorsun sonucuyes of kös
Şimdiye kadar hep yanlış bölümlerde gezmişBize neden söylemiyorsun sonucu
daha dün aldım dur kızBize neden söylemiyorsun sonucu
Nevreste hanım siz aklı başında birine benziyorsunuz inanmayın bunlara çeyizler aldıkları dediklerine bakmayın. 1 adet çerezlik aldım. Onun goy goyunu yapıyorlarŞimdiye kadar hep yanlış bölümlerde gezmiş
O aldıklarını görmek istiyorum
Tamam iyi günlerde kullanınNevreste hanım siz aklı başında birine benziyorsunuz inanmayın bunlara çeyizler aldıkları dediklerine bakmayın. 1 adet çerezlik aldım. Onun goy goyunu yapıyorlar
O çerezliğin dili olsada konuşsa Leyla ile mecnun ferhat ile şirin miydi öyle bi aşkŞimdiye kadar hep yanlış bölümlerde gezmiş
O aldıklarını görmek istiyorum
Koca türkiyeyi taradın çerezlik için sonrada adım çeyizciye cıktı diyossn kuruyemişçiye mi cıkcaktıdaha dün aldım dur kızMargaret sağolsun
Ben de kahve ve tatlı kaşığını koyacaktım. Çekim bitince fark ettim ki kaşık yokmuşSabırsız olduğum için dedim canım, biliyorsun tek tariflerde de özenmeden tık tık dizip çekim yapıyorum. Ne ne ile gider, nasıl görünür diye bakmıyorum.
Bu yarışmada da kahve yapacaktım sözde, tatlı kaşığı falan koyacaktım.
Sonuç; üşengeç Yasemin.
Ne bilmek istersinTamam iyi günlerde kullanın
Sizi pek tanımıyorum. Zamanla öğreneceğiz
Olur neden olmasınBulgur pilavı, bir baş soğan ve ayran kabul ise katılırım ben deNevreste
Tam soğan kırıldığında etrafa saçılan soğan parçalarını fotoğraflarım. Acayip artistik olur
Yaş, medeni durum, yaşadığı yer, boy, kilo, fobi, hobi, temiz kağıdıNe bilmek istersin
Olur tabi neden olmasınBulgur pilavı, bir baş soğan ve ayran kabul ise katılırım ben deNevreste
Tam soğan kırıldığında etrafa saçılan soğan parçalarını fotoğraflarım. Acayip artistik olur
4 çeşit en fazla istersen iki çeşit yapBulgur pilavı, bir baş soğan ve ayran kabul ise katılırım ben deNevreste