- 1 Aralık 2021
- 13.068
- 44.997
- 548
- 34
Benimkini neden bilmiyon hiç sormadın daYaş, medeni durum, yaşadığı yer, boy, kilo, fobi, hobi, temiz kağıdı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkini neden bilmiyon hiç sormadın daYaş, medeni durum, yaşadığı yer, boy, kilo, fobi, hobi, temiz kağıdı![]()
Hobi ve fobisi aynı zaten banlan makYaş, medeni durum, yaşadığı yer, boy, kilo, fobi, hobi, temiz kağıdı![]()
Ben seni çok esrarengiz buluyorum nedenseBenimkini neden bilmiyon hiç sormadın da![]()
Temiz kağıdını mıBenimkini neden bilmiyon hiç sormadın da![]()
Belli oluyorHobi ve fobisi aynı zaten banlan mak![]()
Kim kaparsa mercimeğiPekii yine mi yemek seçilecek? Mercimek çorbası fixtir mesela. Yemeği kombinlemek zor olur![]()
İftarda 4 çeşit yesem obez olurumKim kaparsa mercimeği
Örnek menü
*Mercimek çorbası
*Karnıyarık (tarif verilecek, sunumu tek çekilecek ve sofrada mutlaka olacak)
*Sarma, börek, fellah köftesi,şakşuka, patates salatası(bir tanesi en fazla ve isteğe bağlı)
*Supangle veya şekerpare (tarif verilecek, sunumu tek çekilecek ve sofrada mutlaka olacak)
Pilav ve salata isteğe bağlı her menüye pilav uymaz. İsteyen yapar.
Tek olunca yenmez ama 3-5 kişi olunca azar azar yenir yaİftarda 4 çeşit yesem obez olurumGeçen seneki formata bakayım bir.
Burada 3 tarif, 5 çeşit yaptık.İftarda 4 çeşit yesem obez olurumGeçen seneki formata bakayım bir.
Aaaaa benBen de kahve ve tatlı kaşığını koyacaktım. Çekim bitince fark ettim ki kaşık yokmuşFotoğraf çekerken de sıkılıyorum
![]()
Arsızcığım şöyle sanıyormuş biliyor musun, bu sitede herkes anonim, kimse kimseyi özelde tanımıyor.Yaş, medeni durum, yaşadığı yer, boy, kilo, fobi, hobi, temiz kağıdı![]()
Bunları Mete yapar. Sen başka kurabiye bulBir sonraki kurabiye yarışması ne zaman? Benim tarifim şimdiden belli kuşum. Eki Görüntüle 3392964
Nevreste
![]()
Zaten birlikte yapalım diye düşündüm ben de ajskdjdkBunları Mete yapar. Sen başka kurabiye bul![]()