- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.352
- 34
Benimkini neden bilmiyon hiç sormadın daYaş, medeni durum, yaşadığı yer, boy, kilo, fobi, hobi, temiz kağıdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkini neden bilmiyon hiç sormadın daYaş, medeni durum, yaşadığı yer, boy, kilo, fobi, hobi, temiz kağıdı
Hobi ve fobisi aynı zaten banlan makYaş, medeni durum, yaşadığı yer, boy, kilo, fobi, hobi, temiz kağıdı
Ben seni çok esrarengiz buluyorum nedenseBenimkini neden bilmiyon hiç sormadın da
Temiz kağıdını mıBenimkini neden bilmiyon hiç sormadın da
Belli oluyorHobi ve fobisi aynı zaten banlan mak
Kim kaparsa mercimeğiPekii yine mi yemek seçilecek? Mercimek çorbası fixtir mesela. Yemeği kombinlemek zor olur
İftarda 4 çeşit yesem obez olurum Geçen seneki formata bakayım bir.Kim kaparsa mercimeği
Örnek menü
*Mercimek çorbası
*Karnıyarık (tarif verilecek, sunumu tek çekilecek ve sofrada mutlaka olacak)
*Sarma, börek, fellah köftesi,şakşuka, patates salatası(bir tanesi en fazla ve isteğe bağlı)
*Supangle veya şekerpare (tarif verilecek, sunumu tek çekilecek ve sofrada mutlaka olacak)
Pilav ve salata isteğe bağlı her menüye pilav uymaz. İsteyen yapar.
Tek olunca yenmez ama 3-5 kişi olunca azar azar yenir yaİftarda 4 çeşit yesem obez olurum Geçen seneki formata bakayım bir.
Burada 3 tarif, 5 çeşit yaptık.İftarda 4 çeşit yesem obez olurum Geçen seneki formata bakayım bir.
Aaaaa benBen de kahve ve tatlı kaşığını koyacaktım. Çekim bitince fark ettim ki kaşık yokmuş Fotoğraf çekerken de sıkılıyorum
Arsızcığım şöyle sanıyormuş biliyor musun, bu sitede herkes anonim, kimse kimseyi özelde tanımıyor.Yaş, medeni durum, yaşadığı yer, boy, kilo, fobi, hobi, temiz kağıdı
Bunları Mete yapar. Sen başka kurabiye bulBir sonraki kurabiye yarışması ne zaman? Benim tarifim şimdiden belli kuşum. Eki Görüntüle 3392964
Nevreste
Zaten birlikte yapalım diye düşündüm ben de ajskdjdkBunları Mete yapar. Sen başka kurabiye bul