- 21 Kasım 2017
- 27.574
- 120.590
Ne yapacağız bu sofrada? Masa çekimi mi olacak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapacağız bu sofrada? Masa çekimi mi olacak?
Evet son haliNe yapacağız bu sofrada? Masa çekimi mi olacak?
Ana yemek salata yada meze de olabilirBende öyle düşünüyorum. Ana yemek + tatlı olur. Tatlıyı birgün önce yaparız zorlamaz
Yani yarışmada görünen sadece masanın son hali olacak değil mi? İyi bari hepsini tek tek sanatsal çekeceğiz diye uğraşmayız en azındanEvet son hali
Kadro oluşuyor
yes of kösSen o çerezliği aldın mııı
Bende varım
Keşke elalis azerin de olsaydı
Olabilir canım sende var mısınAna yemek salata yada meze de olabilir
Onlar artık gelmiyorKeşke elalis azerin de olsaydı
Lezzetlicipetet,emirasy bir daha vardi nickini unuttum o da aktif yarisirdu önceden .birde alımıyon da gelmiyor
Yapalım mademKadro oluşuyor
İki tarif +sofraYani yarışmada görünen sadece masanın son hali olacak değil mi? İyi bari hepsini tek tek sanatsal çekeceğiz diye uğraşmayız en azından
Yazdım bende varım diye bir ara görünmez oldu mesajım diyordumOlabilir canım sende var mısın
Yine babaannem gibi daldın eskilere.Keşke elalis azerin de olsaydı
Lezzetlicipetet,emirasy bir daha vardi nickini unuttum o da aktif yarisirdu önceden .birde alımıyon da gelmiyor
Tamam o zamanYazdım bende varım diye bir ara görünmez oldu mesajım diyordum
Ana yemek ve tatlı mı? İyiymiş o zaman yav.İki tarif +sofra
Ben 11 yıldır kimleri kimleri sayarımYine babaannem gibi daldın eskilere.
Aynen tatlıyı birgün önce yapabiliriz. O günde ana yemek olur. İkisinin yan yana ve tek tek sunumu olur. Oylamaya göre karar veririz.Ana yemek ve tatlı mı? İyiymiş o zaman yav.