- 12 Ocak 2021
- 4.399
- 17.914
- 30
Bu bölümde olup diyet yapmakta cesaret brevaBende o kiloya düşmeye uğraşıyorum
Senden ötürüüüSeni de görünce duvarda gibi hissettim kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bölümde olup diyet yapmakta cesaret brevaBende o kiloya düşmeye uğraşıyorum
Senden ötürüüüSeni de görünce duvarda gibi hissettim kendimi
Hosbulduuummmmmm nevosbaliiiimmmmmmm,çok özledim burayiHoş geldin
Hoş geldin nasılsınHelloooooooooooooo
Napiyosunuz şık şık şıkkk
Canım nanişkooommmm hosbulduummmmHoş geldin
Esliiiiiiiiiiiii liiii liiiii liiiiiiii iyiyim şükür beybiiim sen nasılsınHoş geldin nasılsın
Enerjiyle geldin dersler nasıl gidiyorCanım nanişkooommmm hosbulduummmm
Bende iyiyim sağ ol canım benimEsliiiiiiiiiiiii liiii liiiii liiiiiiii iyiyim şükür beybiiim sen nasılsın
İyi yaptın özledikHosbulduuummmmm canooommmmmmmmm nevos oylama başladı dedi,dedim olabilir oyumu vereyim bir oy bir oydur didim
Cansın kuzum idare eder diyeyimEnerjiyle geldin dersler nasıl gidiyor
Bendeeeeİnş ise yarar bir ayrılık oluyordur canımBende iyiyim sağ ol canım benim
Özleniyorsun
Bende canocumm yaaaa, sohbetlerimizi vok özledimİyi yaptın özledik
Niye mi verdim 5 milyonuuu
Yokluğun çok hissediliyor SosyalimBende canocumm yaaaa, sohbetlerimizi vok özledim
Sınava kadar böyleBende canocumm yaaaa, sohbetlerimizi vok özledim
Allah ın izniyle yarayacak inşallah canımBendeeeeİnş ise yarar bir ayrılık oluyordur canım
Nane limon sevdiğim üyesinSen Boniva olan üyeymiydin xxhatun du bir ara ama kısa kullandım öncekileri hatırlamıyorum ama
Ama sonraki ay bekliyorumAbla ben yokum benden sofra çıkmıyor ölmemek için yiyip kalkıyoruz 2 çeşit 10 dk
Olsun temmuz sonrası hep beraberizHosbulduuummmmmm nevosbaliiiimmmmmmm,çok özledim burayi
Benim burada kaçıncı diyetimBu bölümde olup diyet yapmakta cesaret breva
Senden ötürüüü
Bugün temizlik yaptım yemek bile bu saatlere kaldı. AnlamadımNiye mi verdim 5 milyonuuu