- 16 Ağustos 2010
- 293.102
- 603.050
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
33Ben kaç olmuşum sultanım Nevreste
Ben neden etiketlenmedim buraya
Yaa desene bu da gol değil yine neyse benim karaca pasta setim çok güzel onla teselli buluyorum
Ne oluyooooor ne yapıyoruz
Liste yapıyorum kimler olacak diye tamam seninle beş oldukBen neden etiketlenmedim buraya
Ramazan sofrası ama mütevazi olacak. İki tarif olacak birde sofra resmi sofrada en fazla 4 çeşit olacakNe oluyooooor ne yapıyoruz
Tiramisu birinci değil ama ilklerdeSen birde onu değiştirdinYaa desene bu da gol değil yine neyse benim karaca pasta setim çok güzel onla teselli buluyorum
Sen o çerezliği aldın mıııAyyyyyyy son kez söylüyorum 1(bir) adet çerezlik aldım altı üstü başka da bir şey yok çeyizci lakabı neden bana yapışıp kaldı akışta paylaştığım videolardan kaynaklı mı acaba. Evimde çeyiz yok.Okuyan da evde altın varaklı eşyalar yaldızlı tabaklar sunumluklar kocişle beş çayı konsepti var sanır
Bir ara bu gündemdeydi ya bu aklıma geldi, anlamamış ayağına yattımBugün temizlik yaptım yemek bile bu saatlere kaldı. Anlamadım
Olabilir denerim geçen sene aç karnımızı zor doyuruyorduk kızdan dolayı bu sene daha sakin olabiliriz ana yemek daha iyi olur gibi sankiRamazan sofrası ama mütevazi olacak. İki tarif olacak birde sofra resmi sofrada en fazla 4 çeşit olacak
Var mısın
İki tarife karar vermedim. Çorba+tatlı olabilir ya da Ana yemek + tatlı olabilir
Bir ara bu gündemdeydi ya bu aklıma geldi, anlamamış ayağına yattım
Hahahahahahhja 48 olmuşum.
Bende öyle düşünüyorum. Ana yemek + tatlı olur. Tatlıyı birgün önce yaparız zorlamazOlabilir denerim geçen sene aç karnımızı zor doyuruyorduk kızdan dolayı bu sene daha sakin olabiliriz ana yemek daha iyi olur gibi sanki
Küstüm oynamıyorumHahahahahahhja 48 olmuşum.