- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.495
Amin,cümlemiziRabbim korusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin,cümlemiziRabbim korusun
Rabbim korusunGeliyor gelmekte olan aşkom
Amin ,sürekli uyariyorlar ,Allah güzel sonlar yazmış olsun hepimizeRabbim korusun
Amin inşallah aşkomAmin ,sürekli uyariyorlar ,Allah güzel sonlar yazmış olsun hepimize
Burada ki sohbet sayısı çok olan kişi burada tarifi yoksa yarışma bildirimini onun adına gönderiyor yönetim bildirim mesajını bugün ki Jenna16 adinaydımevzu ne anlamadım
Amin inşallah aşkom
Yakında adın tatlılara fısıldayan kadına çıkacak
sweetgirlcandy iki aydır hep ilklerde belki bu ay belki çok yakında birinci olacak
Ay bi heyecan bastı beni
Yani Jenna çok gevezeBurada ki sohbet sayısı çok olan kişi burada tarifi yoksa yarışma bildirimini onun adına gönderiyor yönetim bildirim mesajını bugün ki Jenna16 adinaydı
Hadi hayırlısıAy bi heyecan bastı beni
Nane Limon Kabugu görsün mesajınıNane limon bundan önceki nikini bağışlar mısın canım. Ben de sevdiğin üyelerden miyim diye sormuştun. Nane limonu görüyorum ama kim olduğunu bilmiyorum belki de daha önceki isminle muhabbetimiz oldu ve sevdiğim üyesin
Oo hoş geldinBu tatlılar şaka mı heeyyy herkes uçmuş dostum
Hoş geldinHelloooooooooooooo
Napiyosunuz şık şık şıkkk
Abla ben yokum benden sofra çıkmıyor ölmemek için yiyip kalkıyoruz 2 çeşit 10 dkRamazan Sofraları yarışmacıları başka var mı
Nevreste
C A N O
@Tenceresiz kaldim anne
@Margaret Hale
Hoş geldinHelloooooooooooooo
Napiyosunuz şık şık şıkkk
Sen Boniva olan üyeymiydin xxhatun du bir ara ama kısa kullandım öncekileri hatırlamıyorum amaNane limon bundan önceki nikini bağışlar mısın canım. Ben de sevdiğin üyelerden miyim diye sormuştun. Nane limonu görüyorum ama kim olduğunu bilmiyorum belki de daha önceki isminle muhabbetimiz oldu ve sevdiğim üyesin
Hosbulduuummmmm canooommmmmmmmm nevos oylama başladı dedi,dedim olabilir oyumu vereyim bir oy bir oydur didimOo hoş geldin