Üç sofrayla oylama yapmayayım destek olunBu ay normalde de katılmam diye düşünüyordum ama madem önemli senin içün katılırım kuşum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üç sofrayla oylama yapmayayım destek olunBu ay normalde de katılmam diye düşünüyordum ama madem önemli senin içün katılırım kuşum.![]()
Bir kac adam bulmaya çalışırımÜç sofrayla oylama yapmayayım destek olun![]()
Tamam bekliyorumBen
Bir kac adam bulmaya çalışırım![]()
İftar zaten dar vakit, masa hazırla, iki küçük çocukla çek falan uzun iş ya zor oluyor.Şiir gibi yemek masası da lazım ramazan sofralarına olman lazım![]()
İnşallah aşkomen kısa zamanda yenisi sağlıkla gelecek inşallah aşkom
![]()
Margaret madem pek niyetin yoktu yemeklwr için yorma kedini menemen/makarna falan yap ramazan sofralarınaŞiir gibi yemek masası da lazım ramazan sofralarına olman lazım![]()
Gelsin
İftar zaten dar vakit, masa hazırla, iki küçük çocukla çek falan uzun iş ya zor oluyor.![]()
Cevap vermişim görmedenMargaret madem pek niyetin yoktu yemeklwr için yorma kedini menemen/makarna falan yap ramazan sofralarınakolaylık olur senin için
Margaret Hale
Temem yaaaÜç sofrayla oylama yapmayayım destek olun![]()
Haberim yok,yürüyordum, bakayimİnşallah aşkom
Deprem mi olmuş, hissettin mi![]()
Kemik kadro yapmazlarsa ayıp ederler
3.4 olmuş aşkomHaberim yok,yürüyordum, bakayimAmin aşkom
![]()
Mütevazi olsun benim gibiİftar zaten dar vakit, masa hazırla, iki küçük çocukla çek falan uzun iş ya zor oluyor.![]()
Geliyor gelmekte olan aşkom3.4 olmuş aşkom![]()