- 16 Ağustos 2010
- 293.101
- 603.044
- 43
Üç sofrayla oylama yapmayayım destek olunBu ay normalde de katılmam diye düşünüyordum ama madem önemli senin içün katılırım kuşum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç sofrayla oylama yapmayayım destek olunBu ay normalde de katılmam diye düşünüyordum ama madem önemli senin içün katılırım kuşum.
Bir kac adam bulmaya çalışırımÜç sofrayla oylama yapmayayım destek olun
Tamam bekliyorumBen
Bir kac adam bulmaya çalışırım
en kısa zamanda yenisi sağlıkla gelecek inşallah aşkomAşko evrenin bana bugün mesajı
Eki Görüntüle 3392746
İftar zaten dar vakit, masa hazırla, iki küçük çocukla çek falan uzun iş ya zor oluyor.Şiir gibi yemek masası da lazım ramazan sofralarına olman lazım
İnşallah aşkomen kısa zamanda yenisi sağlıkla gelecek inşallah aşkom
Margaret madem pek niyetin yoktu yemeklwr için yorma kedini menemen/makarna falan yap ramazan sofralarına kolaylık olur senin için Margaret HaleŞiir gibi yemek masası da lazım ramazan sofralarına olman lazım
Gelsinmybiglove Senden marifetliyim diyor bana o da gelsin mantı açsın
İftar zaten dar vakit, masa hazırla, iki küçük çocukla çek falan uzun iş ya zor oluyor.
Cevap vermişim görmedenMargaret madem pek niyetin yoktu yemeklwr için yorma kedini menemen/makarna falan yap ramazan sofralarına kolaylık olur senin için Margaret Hale
Temem yaaaÜç sofrayla oylama yapmayayım destek olun
Haberim yok,yürüyordum, bakayim Amin aşkomİnşallah aşkom
Deprem mi olmuş, hissettin mi
Kemik kadro yapmazlarsa ayıp ederler
3.4 olmuş aşkomHaberim yok,yürüyordum, bakayim Amin aşkom
Rabbim korusunOlmuş evet,hiç hissetmedim ,geçen günkü çok sallamisti Nevreste
Mütevazi olsun benim gibiİftar zaten dar vakit, masa hazırla, iki küçük çocukla çek falan uzun iş ya zor oluyor.
Geliyor gelmekte olan aşkom3.4 olmuş aşkom