- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.990
- 43
Aynen öyle yapalım daha erken yapalımSaati ayarlayıp o saatte burda olsak mesela 1 Mart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle yapalım daha erken yapalımSaati ayarlayıp o saatte burda olsak mesela 1 Mart
Benim kazandığım sene herkes sana bildirmeden yapmıştı hatırlıyor musun nevo önce yapan iyi tarifleri almıştıEvet bildirilecek
Olur. Kategori içeriği hazırsa biz dinlerizAynen öyle yapalım daha erken yapalım
Ayyyyyyy son kez söylüyorum 1(bir) adet çerezlik aldım altı üstü başka da bir şey yok çeyizci lakabı neden bana yapışıp kaldı akışta paylaştığım videolardan kaynaklı mı acaba. Evimde çeyiz yok.Okuyan da evde altın varaklı eşyalar yaldızlı tabaklar sunumluklar kocişle beş çayı konsepti var sanırAşkım aldığın züccaciyeleri sergilemen için burası tam senlkkk
Bana bildirilince sorun olmuyor.Benim kazandığım sene herkes sana bildirmeden yapmıştı hatırlıyor musun nevo önce yapan iyi tarifleri almıştı
Bu sefer bildiririz hem karmaşa olmaz ya o zaman bir an önce yapalım diye acele etmiştik
Bundan önceki nikin neydi bacımBen de var mıyım o sevilenler listesinde
EvetBana bildirilince sorun olmuyor.
Çok kalabalık sofra olmayacak en fazla 4 çeşit
Çorba+ ana yemek +tatli +pilav/börek gibi mi ?Çok kalabalık sofra olmayacak en fazla 4 çeşit
Evet öyle olsunÇorba+ ana yemek +tatli +pilav/börek gibi mi ?
mevzu ne anlamadımKonu açılınca gelip bol bol konuş bildirim senin adına gidiyor benim adıma da gitmedi hiç
Şimdi oylama için sana bildirim geldi değil mi?mevzu ne anlamadım
İki tarif +sofra olacakRamazan sofralarında yasaklar olacak mı?
Tarif olarak yada sadece yaptıklarımızın görseli mi olacak
benim mi yemek konusunda mesajım çokmuşŞimdi oylama için sana bildirim geldi değil mi?
O bildirim yarışmaya katılmayan ve en çok bu konuda mesajı olan kişi adına gidiyor
Senin şu an yok ama diğer kategoride çok gelip sohbet edersen olabilirbenim mi yemek konusunda mesajım çokmuş
Bana bugüne kadar sadece 2 tür bildirim geldi ikisi de anlamadığım mevzulardan biri yemek yarışması diğeri dua Fatiha bir şeyler diniSenin şu an yok ama diğer kategoride çok gelip sohbet edersen olabilir
Bu ay normalde de katılmam diye düşünüyordum ama madem önemli senin içün katılırım kuşum.Bu ay önemli olmalısın
Burada her ay en az iki tane geliyor. Diğer bölümler değil sadece bu bölümden gönderilenler için söylüyorumBana bugüne kadar sadece 2 tür bildirim geldi ikisi de anlamadığım mevzulardan biri yemek yarışması diğeri dua Fatiha bir şeyler dini
Bu ay normalde de katılmam diye düşünüyordum ama madem önemli senin içün katılırım kuşum.