- 12 Ocak 2021
- 4.398
- 17.914
- 30
Aşkım aldığın züccaciyeleri sergilemen için burası tam senlkkkaşk olsun ben değil bana salça oluyorlar bana bulaşıp banlatıyorlar ben konularda engin bilgilerimi verip çıkıyorum genelde benden ne istiyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkım aldığın züccaciyeleri sergilemen için burası tam senlkkkaşk olsun ben değil bana salça oluyorlar bana bulaşıp banlatıyorlar ben konularda engin bilgilerimi verip çıkıyorum genelde benden ne istiyorlar
Yarışmada olmaman lazımBenim adıma hala gitmedi ama neyse…………
Teşekkür ederimSen yapınca illa bir farkı oluyor
GeyikNe sohbeti
Ben de var mıyım o sevilenler listesindeŞimdi tekrar ilk sayfaya dönüp inceledim hangi tatlıyı kimin yaptığı belliymiş linke tıklamak gerekiyormuş bilmiyordum. Ben sadece fotoğrafları inceleyip oy verip çıkmıştım. Nedense yarışmacıların isimleri oylama bitene kadar gizli oluyor sanmıştım. Çok sevdiğim üyelerde katılmış bilseydim hepsine oy verirdim
Bende o kiloya düşmeye uğraşıyorumKeşkemm nerde o günlerrr
Seni de görünce duvarda gibi hissettim kendimiAşkım aldığın züccaciyeleri sergilemen için burası tam senlkkk
Bir ara yeni kategoriyi konuşalım.
Ramazan sofrası diyorum ama detayları konuşalım
Harika olur ben varım sana bildirecek miyiz yoksa bildirmeden miRamazan sofrası diyorum ama detayları konuşalım
Tamam bir dahakine olmam sjdkdkkdYarışmada olmaman lazım
Çok heyecanlı
Konu açılınca gelip bol bol konuş bildirim senin adına gidiyor benim adıma da gitmedi hiçNe sohbeti
Senle de et yemeklerinde böyle ilerliyorduÇok heyecanlı
Evet oyle olmuştu artık tariflerini ne kadar iyiyse hep ilklerdesin yafrumSenle de et yemeklerinde böyle ilerliyordu
Evet bildirilecekHarika olur ben varım sana bildirecek miyiz yoksa bildirmeden mi
Bu ay önemli olmalısınTamam bir dahakine olmam sjdkdkkd
Saati ayarlayıp o saatte burda olsak mesela 1 MartBir ara yeni kategoriyi konuşalım.