- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Belki mutfağa sokarızMillete salça olacağına gel burada takıl, daha az banlanırsın. Ben öyle yapmaya başladım, gençleştim resmen. Bu kadar mı fark eder dkldkdldkdk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki mutfağa sokarızMillete salça olacağına gel burada takıl, daha az banlanırsın. Ben öyle yapmaya başladım, gençleştim resmen. Bu kadar mı fark eder dkldkdldkdk
Benim adıma hala gitmedi ama neyse…………Mutlaka bekliyorum lütfen bu laf burada kalmasın
Hepimiz çok emek veriyoruz. Hatta sohbete eleman arıyoruz
Çok sohbet edenlerin adına oylamada bildirim bile gönderiyoruz
aşk olsun ben değil bana salça oluyorlar bana bulaşıp banlatıyorlar ben konularda engin bilgilerimi verip çıkıyorum genelde benden ne istiyorlarMillete salça olacağına gel burada takıl, daha az banlanırsın. Ben öyle yapmaya başladım, gençleştim resmen. Bu kadar mı fark eder dkldkdldkdk
Ne sohbetiMutlaka bekliyorum lütfen bu laf burada kalmasın
Hepimiz çok emek veriyoruz. Hatta sohbete eleman arıyoruz
Çok sohbet edenlerin adına oylamada bildirim bile gönderiyoruz
Geçen yine sarıyordun şu eski eşiyle çekişen üyeye, dedim heh yine başladı.aşk olsun ben değil bana salça oluyorlar bana bulaşıp banlatıyorlar ben konularda engin bilgilerimi verip çıkıyorum genelde benden ne istiyorlar
Dini sohbet.Ne sohbeti
Kindarım napayım kimin yüzünden banlandıysam onları unutamıyorumGeçen yine sarıyordun şu eski eşiyle çekişen üyeye, dedim heh yine başladı.
ben miDini sohbet.
Yazık kadına felek vurmuş tokadını, bir de sen yapma bari.Kindarım napayım kimin yüzünden banlandıysam onları unutamıyorum
Keşkemm nerde o günlerrrBence normalsin ne al ne ver
Yav ne sohbeti olacak burada çevrilen geyik muhabbeti işte, şu an yaptığımız gibi. Dini sohbet olsa ben anında uyurum.ben mi
Sen yapınca illa bir farkı oluyorDemek değişebiliyor. Umutsuz olmayıp sunuma yüklenmek lazım
Böyle bir kategoride Margaret Hale yi geçmek benim için şereftir
o üyenin konularında çok tutarsızlıklar çok çelişkiler var her şey bize anlatıldığı gibi değil tamtersi de olabilir ama neyse yaYazık kadına felek vurmuş tokadını, bir de sen yapma bari.
Sana katılıyorum, çok açık var konularında ama elleşme yav işte. Sonra banlanıyorsun.o üyenin konularında çok tutarsızlıklar çok çelişkiler var her şey bize anlatıldığı gibi değil tamtersi de olabilir ama neyse ya
Şu an sohbet ettiğimiz konuda yasak mı normaldeYav ne sohbeti olacak burada çevrilen geyik muhabbeti işte, şu an yaptığımız gibi. Dini sohbet olsa ben anında uyurum.
Ama banlıyken daha çok iş bitiriyorum benSana katılıyorum, çok açık var konularında ama elleşme yav işte. Sonra banlanıyorsun.
Aslında yasak ama kimse ispiyonlamaz burada güvendesin sjjsjskdjdŞu an sohbet ettiğimiz konuda yasak mı normalde
O zaman iyi oluyordur. Ben de geçen banlıyken bir aydır elimde sürünen kitabı bitirmiştim.Ama banlıyken daha çok iş bitiriyorum ben
Kimseye güvenemem gelen giden bana vuruyoAslında yasak ama kimse ispiyonlamaz burada güvendesin sjjsjskdjd
Aslında yasak ama kimse ispiyonlamaz burada güvendesin sjjsjskdjd
Kimseye güvenemem gelen giden bana vuruyo