Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden yeni mi farkettinŞimdi tekrar ilk sayfaya dönüp inceledim hangi tatlıyı kimin yaptığı belliymiş linke tıklamak gerekiyormuş bilmiyordum. Ben sadece fotoğrafları inceleyip oy verip çıkmıştım. Nedense yarışmacıların isimleri oylama bitene kadar gizli oluyor sanmıştım. Çok sevdiğim üyelerde katılmış bilseydim hepsine oy verirdim
Mesela bana ajskksksjdŞimdi tekrar ilk sayfaya dönüp inceledim hangi tatlıyı kimin yaptığı belliymiş linke tıklamak gerekiyormuş bilmiyordum. Ben sadece fotoğrafları inceleyip oy verip çıkmıştım. Nedense yarışmacıların isimleri oylama bitene kadar gizli oluyor sanmıştım. Çok sevdiğim üyelerde katılmış bilseydim hepsine oy verirdim
Bilmiyordum ben sadece fotoğrafları inceliyordumOnu biliyordur ya
Sen bana niye yaklaşıyorsun
Evet biraz geriden geliyorumCidden yeni mi farkettin
Ben de yarışmalara katıldıktan sonra fark ettim. Yasemin söylemişti.Cidden yeni mi farkettin
Hayır bu ay 3 yeni arkadaşımız var. Sürekli değişiyor ekiphep aynı arkadaşlar yarışıyor sanırım?
Kesinlikle cupta tiramisu en sevdiğimMesela bana ajskksksjd
Çok üzüldüm ne yapsam bunun içinBen de yarışmalara katıldıktan sonra fark ettim. Yasemin söylemişti.
Doğumdaşım bu ay katıldı mesela. HonkiponkitorinoHayır bu ay 3 yeni arkadaşımız var. Sürekli değişiyor ekip
Bunun için konu bile açtım kimse yüzüne bakmadıBilmiyordum ben sadece fotoğrafları inceliyordum
doğumdaş ne kızDoğumdaşım bu ay katıldı mesela. Honkiponkitorino
Begonya2 ve Hksu bu ay ilk katılanlardan. Eslii nın ikinci yarışmasıDoğumdaşım bu ay katıldı mesela. Honkiponkitorino
Hahhahaahahhajaj manyak. Kupta değil de kalıpta tiramisu yapmıştım. Kekler - Pastalar - Tiramisu-Dost Süt SponsorluğundaKesinlikle cupta tiramisu en sevdiğim
Aynı hafta doğurduk. O da tam bir İngilizce öğretmeni.doğumdaş ne kız
Çok emek veriyorsunuz bu bölüm için Nevreste hanım ellerinize sağlık. Bdv de dert okumaktan hiç aklıma gelmiyordu bu yemek bölümü daha çok geleceğim artık bu bölüme. Genelde yarışma için oy bildirimi gelince oyumu verip çıkıyorumBunun için konu bile açtım kimse yüzüne bakmadı
Millete salça olacağına gel burada takıl, daha az banlanırsın. Ben öyle yapmaya başladım, gençleştim resmen. Bu kadar mı fark eder dkldkdldkdkÇok emek veriyorsunuz bu bölüm için Nevreste hanım ellerinize sağlık. Bdv de dert okumaktan hiç aklıma gelmiyordu bu yemek bölümü daha çok geleceğim artık bu bölüme. Genelde yarışma için oy bildirimi gelince oyumu verip çıkıyorum
Sanat eseri yapmışsın canım bilseydim oyum sanaydıHahhahaahahhajaj manyak. Kupta değil de kalıpta tiramisu yapmıştım. Kekler - Pastalar - Tiramisu-Dost Süt Sponsorluğunda
Mutlaka bekliyorum lütfen bu laf burada kalmasınÇok emek veriyorsunuz bu bölüm için Nevreste hanım ellerinize sağlık. Bdv de dert okumaktan hiç aklıma gelmiyordu bu yemek bölümü daha çok geleceğim artık bu bölüme. Genelde yarışma için oy bildirimi gelince oyumu verip çıkıyorum