- 18 Kasım 2020
- 20.478
- 49.355
2.5 yıl oldu pek taze değilim deneyin tadı o kadar hafif o kadar lezzetliO pembe pastayı yapana da helal olsun oturmuş üşenmemiş yapmış. Yeni gelin sanırım pastası da cici pembe pembe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.5 yıl oldu pek taze değilim deneyin tadı o kadar hafif o kadar lezzetliO pembe pastayı yapana da helal olsun oturmuş üşenmemiş yapmış. Yeni gelin sanırım pastası da cici pembe pembe
Kadının küçük bebesi var, o halde yarışmaya katılıyor senin düşündüğüne bakMargaret Hale afettün mi beni günahısını aldım
Bilmeyince oluyor öyle şeyler maalesef aslında yazıyor da ama gözden kaçmışSalağım işte ya
Onun küçük bebesini yerim benKadının küçük bebesi var, o halde yarışmaya katılıyor senin düşündüğüne bak
Ben de yangına körükle iyi gidiyorum he
Öyle değil ya bilmeyen oluyor zatenSalağım işte ya
yapmayı denesem de beceremem de tadını deneyeceğim2.5 yıl oldu pek taze değilim deneyin tadı o kadar hafif o kadar lezzetli
Hiçççç farketmedim
Basit aslında malzeme çok olunca zor gibi görünüyoryapmayı denesem de beceremem de tadını deneyeceğim
Ben de ilk sayfaya tıkladım sandım bir an
Margaret Hale afettün mi beni günahısını aldım
Bir daha ki sefereHiçççç farketmedim
Duygular arası sörfBen de ilk sayfaya tıkladım sandım bir an
hep aynı arkadaşlar yarışıyor sanırım?Bir daha ki sefere
Her ay bir kaç yeni arkadaş ekleniyor da diyebiliriz,ilk denemeden sonra devam ediyor çoğu kişihep aynı arkadaşlar yarışıyor sanırım?
Yarışmanın kapısı herkese açık. Her isteyen katılabiliyor.hep aynı arkadaşlar yarışıyor sanırım?
Onu biliyordur yaTariflerin üzerine tıklayınca yapılış aşamaları ve farklı açılardan fotoğrafları çıkıyor.