Kizlar merhaba sizin topigi okuduktan sonra monitoru almaya karar verdim ve hemen siparisi verdim cok sukur adetim gelmeden once bu sabah monitor geldi.
29 mart adet tarihim bir an once kullanmaya baslamak istiyorum bakalim hayirlisi
insallah nisan ayinda Rabbimin izniyle mutlu sona erisiriz Allahim olmayan herkese bir an once versin cunku beklemek cok zor.
Bu arada nevrosky sanada tesekkur ederim eger bu topik olmasaydi bu monitorden haberim bile olmiycakti cok sagol Allah saglicakla meleklerini kucagina almayi nasip etsin.
Iyi dileklerin icin cok sagol nevroskycim monitoru kullanmaya basladim bugun 3 gunum adetim 2 gun erken geldi bu ay yeni adet tarihimde 27 nisan bakalim hayirlisi insallah bu ay olur biz yaklasik 2 yildir ugrasiyoruz bende ve esimde bir sorun yok cok sukur ama olmuyor iste insallah bu monitor sayesinde olur sana tekrar cok tesekkur ederim bu alet gercekten cok supermis .Insallah saglikli rahat bir 9 ay gecirirsin ve saglicakla meleklerini kucagina alirsin dualarim seninle
Nevroskycİmmmm acayİpppp sevİndİmmmm, bebİŞİnİn resmİnİ de paylaŞmkak dİleĞİyle.....bİrİcİk annemİz bİzde tecrÜbelerİnden faydalanabİlİrİz artık ::)))))
bugÜn 7.gÜn monİtÖrde dÜn ve bugÜn test İstedİ erken deĞİl mİ?anlamadım
İNŞALLAH BİRBİRİMİZE HAYIRLI HABERLER VERİRİZ DALİACIM...BENİMDE BUGÜN 7.GÜNÜM:1rolleyes:
Daliacım,
Bugün 10.gün 2. seviyeyi gördüm.
nevroskcim,wannababy,kardelencim;
Bugün 10.gün 2. seviyeyi gördüm.3.seviyeye ne zaman çıkar;bunu sormamın nedeni şehir dışındayım ve eşim yanımda değil,bu ayı kaçırdım mı yani...Bilgi verirseniz sevinirim canlarııımmmmm
Daliacım,
Bugün 10.gün 2. seviyeyi gördüm.
nevroskcim,wannababy,kardelencim;
Bugün 10.gün 2. seviyeyi gördüm.3.seviyeye ne zaman çıkar;bunu sormamın nedeni şehir dışındayım ve eşim yanımda değil,bu ayı kaçırdım mı yani...Bilgi verirseniz sevinirim canlarııımmmmm
canım, 3. kademeyi ne zaman göreceğin kişiden kişiye değişebilir. mesela ben ilk ay 17. günde, 2.ay 14. günde gördüm 3. kademeyi.
ama tahminim bir kaç güne kadar görürsün. sen en iyisi eşini çağır hemen gelsin.:jeyyar:
yayacim sen bu gunleri calis bos gecirme diycem ama sehir disindaymissin insallah 3.seviyeyi gordugunde donmus olursun
benimde 7.gunum daha 1.ci seviyedeyim ama ben bu monitorden umutluyum insallah bizde
zeze26,wannababy ve kardelen82 arkadaslarimiz gibi meleklerimize bir an once kavusuruz
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yayacim sen bu gunleri calis bos gecirme diycem ama sehir disindaymissin insallah 3.seviyeyi gordugunde donmus olursun
benimde 7.gunum daha 1.ci seviyedeyim ama ben bu monitorden umutluyum insallah bizde
zeze26,wannababy ve kardelen82 arkadaslarimiz gibi meleklerimize bir an once kavusuruz
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Arkadaşlar merhaba günaydın
ben yaklaşık 15 gün evvel aldım monitörü ve dün regl oldum sabah aleti açtom ve m'ye bastım m yandıp sömneye başladı ve birkaç dakika sonra alet kapandı bu sabah tekrar açtım gene aynı şey oldu
ben bir yerde yanlışlıkmı yapıyorum acaba aleti kullananlardan yardım rica ediyorum nasıl kullanılacağıyla ilgili bilgi verebilirseniz çoook sevinirim:))
Arkadaşlar merhaba günaydın
ben yaklaşık 15 gün evvel aldım monitörü ve dün regl oldum sabah aleti açtom ve m'ye bastım m yandıp sömneye başladı ve birkaç dakika sonra alet kapandı bu sabah tekrar açtım gene aynı şey oldu
ben bir yerde yanlışlıkmı yapıyorum acaba aleti kullananlardan yardım rica ediyorum nasıl kullanılacağıyla ilgili bilgi verebilirseniz çoook sevinirim:))
hmmm öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar
şimdi benim ilk günün dündü . dün acaba açıp m ye basılı tutmammı gerekiyordu ya tüh yarın sabah 3 olması gerekiyor napıcam şimdi ben of ya. 1 ay daha beklemek istemiyorumsizin dediğinize göre yarın 3 göstermesi gerekiyor göstermezse napmam gerekir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?