• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

korktuğum başıma geldi:(
medforstaki bayan bana önümüzdeki ayı beklemem gerektiğini söyledi of ya boşa geçen bir ay dahamı?:(
neyse belki bende monitöre sahip olup kullanamayıp hamile kalarak tarihe geçerim ne dersiniz:))
Allahtan umut kesilmez içimden bir his monitöre ihtiyacım olmadan bu ay bir mucize gerçekleşcek diyor inşallah:)

mucize inancımız bitmemeli,kimbilir bizi mutlu edersin belki bu ay,olmazsada üzülme yanlış kullanıp devam etmekten daha iyi güzelim..

PinkRose bitanemm ; hayırlı olsun şimdiden. İnşallah seni de o güzel hamişşlerin arasına alırım. :içelim:

yaya ve dalia sizler de hayırlısı ile kullanmaya başlamışsınız. Bol şanslar. :jeyyar:

anneolmakistiyorum ; canım gelecek ayı beklemene gerek yoktu ki. Çünkü adetin 5. gününe akdar herhangi bir günde m tuşuna basarak m ye arka arlkaya da basmak suretiyle istediğin güne getirebilirdin. Bugün senin 4. gün sanırım. Yarın sabah aç "m" ye basılı tut ekranda 1 görününde m'ye kesik kesik basmaya devam et 5'e gelince bırak. Ertesi gün yani 6. gün açtığında da test isteyecektir. 6. Günde test istiyor. a.s.

nevroskycim süpersinn içime umut gibi doğdun vallahi yarın sabah dediğini yapıcam kesin bugün aleti açmamıştım sabah hemen dediğini yapıcam oley ya süpersin çok teşekkür ederim:))))

yptım ama olmadı nevroskycim ben bu ayıda klasik yöntemle geçireyim Allah büyük içimden bi his bu ay kesin tutuck diyo hayırlısı valla:))

kızlarrr,dün 3.seviyeyi gördüm,bugünde 3.seviyeyi gördüm ama eşim yok yanımda neyseki bu ay tanıdı monitör diyerek avutuyorum kendimi..:çok üzgünüm:

evet canım, en azından alet tanımış seni. önümüzdeki aya inşallah.a.s.

evet canım yaa,inşallah...a.s
bişey sorucam,2.seviyeyi gördükten sonra mı çalışma yapmak lazım,
birde 3 seviyeyi gördüğünde kaç gün çalışma yapmak lazım.Ben pazar günü sabah 3.seviyeyi gördüm o gün akşam mı yoksa ertesi gün mü olması gerekiyor??merak ettim be canımmmmm :utangac:

kizlar benim bugun 11gunum ama hala 1.seviyedeyim acaba bu normalmi?

kizlar benim bugun 11gunum ama hala 1.seviyedeyim acaba bu normalmi?

daliacımm,
benim 1.ayım, çok tecrübeli değilim ama yaşadığım 10-11-12.gün 2.seviye,13 ve 14. gün 3.seviyeyi gördüm,15.gün tekrar 2.seviyeye indi.
senin 11.gün 1.seviyede olması geç yumurtladığın anlamına gelebilir belki endişelenme,yada monitörle ilgili bir problem olabilir.
İstersen bu konuyla ilgilenen medforsu arayabilirsin canım...telefonunu herşeye rağmen vereyim,0 216 338 05 05 öpüyorum

daliacımm,
benim 1.ayım, çok tecrübeli değilim ama yaşadığım 10-11-12.gün 2.seviye,13 ve 14. gün 3.seviyeyi gördüm,15.gün tekrar 2.seviyeye indi.
senin 11.gün 1.seviyede olması geç yumurtladığın anlamına gelebilir belki endişelenme,yada monitörle ilgili bir problem olabilir.
İstersen bu konuyla ilgilenen medforsu arayabilirsin canım...telefonunu herşeye rağmen vereyim,0 216 338 05 05 öpüyorum

mrb kıslar aranıza yeni katılıyorum ya merak ettim bu testi bende almak istiyorum nerden kaça alınıyo ?ve nasıl kullanılıyo?bilgisi olan lütfen cavaplasın?

daliacımm,

sagol canim bugun 12.gun yine 1.seviyedeydi gercekten endiselenmeye basladim medforsu arasam yardim ederlermi bilmiyorum cunku ben monitoru yurtdisinda yasadigim icin burdan aldim olmassa yarin aldigim yeri ararim acaba monitorde mi bi promlem var bendeki sans iste senağlama

sagol canim bugun 12.gun yine 1.seviyedeydi gercekten endiselenmeye basladim medforsu arasam yardim ederlermi bilmiyorum cunku ben monitoru yurtdisinda yasadigim icin burdan aldim olmassa yarin aldigim yeri ararim acaba monitorde mi bi promlem var bendeki sans iste senağlama

canım ben kullandığım ilk ay sadece 1.kademeyi gördüm..2. ve 3. kademeyi görmedim..son 1 senedir zaten adet düzensizliği çekiyordum..o ay doktorun verdiği ilaçla adet gördüm..ocak ayında ise 19. ve 20.gün 2.kademeyi,
21. ve 22. gün 3. kademeyi gördüm..yumurtam geç büyüyüp çatladı yani..
bence hemen paniğe kapılma ilk ay alet seni ve hormonlarını tanımaya çalışıyor..bir de kadınlar her ay yumurtlamaz..bunu doktor söyledi..bence biraz daha bekle..hatta bu ay bekle..2. ay da böyle olursa bence bir doktora görün derim..Hakkında hayırlısı olsun canım.:1hug:.

Merhaba arkadaşlar ben de artık clearblue kullanıcısıyım. Cihazı internet üzerinden aldım fakat kullanma kılavuzu ingilizce, araştırmalarımda da internet üzerinde türkçe kullanma kılavuzu bulamadım. Fakat sitemizde bununla ilgili bol yazı görünce üye olup kullanan arkadaşlardan kullanma kılavuzu veyahutda bi yardım alabilirim diye düşündüm. Yardımlarınızı en kısa sürede bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar ben de artık clearblue kullanıcısıyım. Cihazı internet üzerinden aldım fakat kullanma kılavuzu ingilizce, araştırmalarımda da internet üzerinde türkçe kullanma kılavuzu bulamadım. Fakat sitemizde bununla ilgili bol yazı görünce üye olup kullanan arkadaşlardan kullanma kılavuzu veyahutda bi yardım alabilirim diye düşündüm. Yardımlarınızı en kısa sürede bekliyorum.

Hayirli olsun arkadasim
benimde bu ay ilk ayim bugun 13.gunum ama hala 1.ci seviyedeyim senin kacinci gunun?
Insallah hepimiz tez zamanda meleklerimize kavusuruz :Saruboceq::Saruboceq:
Yardim edecek birsey oldugunda seve seve yardim ederim gerci benim de ilk ayim ama sagolsun sitedeki kullanan kizlar hemen yardimci oluyorlar
Bol sanslar

Teşekkürler dalia,bende ilk leke gelişine göre 12, yoğun olarak ise 10, cihaz yeni geldiği için çalıştırmadım artık bi daha ki aya diye, anladığım kadarıyla adetin ilk gününden itibaren kullanmak gerekiyor. Merak ettiğim sadece ilk açtığımızdamı m düğmesini kullanıyoruz, sonraki günlerde sadece açıp test isteyip istemediğine bakıyoruz öyle mi? Hepimize bol şanslar! Cenab-ı Hak hakkımızda hayırlısını versin!

Teşekkürler dalia,bende ilk leke gelişine göre 12, yoğun olarak ise 10, cihaz yeni geldiği için çalıştırmadım artık bi daha ki aya diye, anladığım kadarıyla adetin ilk gününden itibaren kullanmak gerekiyor. Merak ettiğim sadece ilk açtığımızdamı m düğmesini kullanıyoruz, sonraki günlerde sadece açıp test isteyip istemediğine bakıyoruz öyle mi? Hepimize bol şanslar! Cenab-ı Hak hakkımızda hayırlısını versin!

merhaba canım aramıza hoşgeldin,
benim 1.ayım,istediğin soruyu sorabilirsin her zaman cevaplarım buradaki kullanan arkadaşlarda bana yardımcı oldular,sayelerinde hiç sorun yaşamadım.
reglinin başlangıcından sonraki sabah monitörü açıp sadece o gün için "m" harfine basıyorsun,1 diye yazıyor.Ertesi gün aynı saatte açıyosun 2 yazıyor,test isteyene kadar tekrarlıyorsun test istediğinde test yapıyorsun.Aynı saatte açman önemli.Kullanım klavuzu medfors web sitesine var canım.
Benim 6.gün test istemeye başladı 10-11-12.gün 2 .seviye 13-14.gün 3.seviyeyi gördüm.15.gün 2.seviyeye indi,16.gün test istemedi.Maalesef bu ay 3.seviyeyi görmeme rağmen şehirdışında olduğumdan ,eşim yanımda değildi. :çok üzgünüm:
Senin regline ve yumurtlamana göre değişebilir seviyeler.
İnşallah mutluluğumuzu en kısa zamanda Allah'ımın yardımıyla paylaşırız canımcım...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Yaya kardeş vediğin bilgiler için sanda teşekkürler, ama medforsun sitesinde sadece ürün broşürü var(yanlış bakmadıysam), bide clearblue.web.tr bu adreste kullanılmıyor ayrıca kolay hamilelik.com vr ordada yok.
Ama verdiğiniz bilgiler ışığında en güzel şekilde bu cihazı kullanacağıma inanıyorum, işallah yüce yaradan biz anne olmanın verdiği mutluluğu yaşatır...

Canlarım uzun zamandır düzenli giremiyorum. Haber vereyim dedim. Geçen hafta geçirdiğim yüz felci dolayısıyla gözlerim baya rahatsız. Bilgisayara da geçemiyorum. beni merak etmeyin. İyi olunca veya ara ara gelmeye çalışacağım. Şeniz

evet canım yaa,inşallah...a.s
bişey sorucam,2.seviyeyi gördükten sonra mı çalışma yapmak lazım,
birde 3 seviyeyi gördüğünde kaç gün çalışma yapmak lazım.Ben pazar günü sabah 3.seviyeyi gördüm o gün akşam mı yoksa ertesi gün mü olması gerekiyor??merak ettim be canımmmmm :utangac:

canım, adetin bittikten sonra gün aşırı, 3.kademeyi görünce hergün çalışsanız yeter.yerimseniben Rabbim çok bekletmez inşallah.

Canlarım uzun zamandır düzenli giremiyorum. Haber vereyim dedim. Geçen hafta geçirdiğim yüz felci dolayısıyla gözlerim baya rahatsız. Bilgisayara da geçemiyorum. beni merak etmeyin. İyi olunca veya ara ara gelmeye çalışacağım. Şeniz

canım, çok geçmiş olsun. var mı bir nedeni yoksa durup dururken mi oldu? kasma kendini rahat ol, keyfine bak. tekrar geçmiş olsun canım.:1hug:

canlarım uzun zamandır düzenli giremiyorum. Haber vereyim dedim. Geçen hafta geçirdiğim yüz felci dolayısıyla gözlerim baya rahatsız. Bilgisayara da geçemiyorum. Beni merak etmeyin. Iyi olunca veya ara ara gelmeye çalışacağım. şeniz

canım benim çok geçmiş olsun,kendine iyi bak,bebeğimizede...nedeni konusunda haber ver bize lütfen...öpüyorum nevroşşşş

Back