Monitör geldiiii,Allah'ım hayırlısı inşallah...Büyükmüş, bende daha küçük bi alet zannetmiştim.
Bazı sorularım olacak arkadaşlarım,
-Kalem pillerin bi küçüğünden koymak mı gerekiyor,özel bi pili var mı arkadaşlar,bi de pil ne kadar süre gidiyor acaba.
-diyelim ki yarın öğleden sonra 3 de regl oldum hemen açıp M ye basmalı mıyım?yoksa ertesi gün sabahı mı beklemeliyim.
-test çubuklarını 3 saniye tutarken dikkat edilmesi gereken bi durum var mı?? : )
-Son soru,reglin sadece ilk günü M harfine basıyoruz diğer günler dokunmuyoruz, öyle mi??
Bunun dışında kullanımla ilgili
anladığım şu doğru mu?
sabah kalkar kalmaz açıcam beklicem,eğer test isterse hemen ilk idrarla test yapıcam ;eğer istemezse kapatıcam...Öylemi canlarım yaaaa
Kullanan arkadaşlarım,nevrosky'cim yazdıklarımla ilgili yardımcı olursanız çooooooooookkkkkkk sevinirimmmmmmm.....
Sağol bitanemm yaa. :1hug: :asigim: Valla Allah hepinizden razı olsun. İnşallah güzel haberler veririm Allahın izniyleee. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :teytey: :teytey: :teytey:
Kızlar günaydın,
Henüz monitör gelmedi ama heyecanlıyım umarım,vucudumu hemen tanır ve sonuca ulaşabiliriz,bende sizin gibi beklemede yada gebiş olabilirim...
Öğle saatlerinde teslim edilecekmiş,inşallah o saatlerde buralarda olursunuz,bana destek olabilirsiniz.
Bu arada hala regl olamadım,geçen ay 21 şubatta olmuştu, şubat ayının 28 çekmesinden kaynanlanan bir durum olabilir mi sizdede oldumu??Hamilelik olarak bişey olmadığına eminim gögüslerde hiç bişey yok foss :)), karnım ve kasıklarım ara ara beni üzmeden agrıdılar.Hadi hayırlısı,monitörü bekliyodur belki di mi?? :)))))
merhaba
bende monitörü bugün aldım 7 martta regl oldum ve
bi dahaki reglimn 3 nisanda monitörü o zaman kullanmaya başlayacağım bende 1dış gebelik 1 de kimyasal gebelik geçirdim umarım 3.sünde bu alet yardımıyla tuttururum ve bende nisanda anneler kervanına katılırım .Bu topic altındaki yazıları sürekli takip ediyorum ve inanıyorumki bende kısa bir süre sonra o listeye gireceğim. Allahım hepimize gönlünden geçirdiğinin fazlasını versin bir an evvel önce karınlarımızı sonra kucaklarımızı doldursun:))
merhaba
bende monitörü bugün aldım 7 martta regl oldum ve
bi dahaki reglimn 3 nisanda monitörü o zaman kullanmaya başlayacağım bende 1dış gebelik 1 de kimyasal gebelik geçirdim umarım 3.sünde bu alet yardımıyla tuttururum ve bende nisanda anneler kervanına katılırım .Bu topic altındaki yazıları sürekli takip ediyorum ve inanıyorumki bende kısa bir süre sonra o listeye gireceğim. Allahım hepimize gönlünden geçirdiğinin fazlasını versin bir an evvel önce karınlarımızı sonra kucaklarımızı doldursun:))
bir türlü rastlaşamadık arkadaşlar,
wannababy,
canım ya geçen ay 21 şubatta olmama rağmen hala reglden haber yok,bugün gebelis testi baktılar bişey yok.Gerçi bugün 31.gün sanırım.Vucudumda inanılmaz kırık,hafif ateşimde var.Sağlık ocağına gittim doktor bi kaç gün daha bekle sonra bakalım,emin olmadan ilaç veremem dedi.
Halsizim ve her yerim ağrıyor,üşütmüşüm baya...Hayırlısı beklicez...
merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum.ben medismartın ovulasyon testini aldım.5 li paket.söylediği gibi uygulamama rağmen çift çizgiyi göremedim.yani ben şimdi yumurtlamıyor muyum?acayip moralim bozuldu..yardımcı olun lütfen.8 aydır da çocuğumuz olmuyo üstelik.testi son ay denedim.
kızlarr selammm,
uzun zamandır girmedim malum negatif sonuçtan sonra kendimi toparlamak istedim,bebekle ilgili herşeyden uzak kalmak istedim,girmeyeli baya gelişmeler olmuş zeze wannababy kardelen tebrik ederimmmm :hooray::içelim:sonunda birileri başardı:teytey: allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bu arada bende müjdemi vereyim bende hamileyim ikinci deneme positif sonuçlandı sıra bugün nevroskyde umarım sende güzel haberlerini verirsin kendinize çok iyi bakın bebişlerinizede:ecrin_bebek: iyi bakınnnnn
canım nevro hamile bende hamileyim topiğinde başlık açmışhihoyyyt
bende yumurtlamadan sonra 12.günde gebelik testi yaptım negatifti regl olmadım ısımda düşmedi bekliyorum düşme olmazsa tekrarlıcam testi
Canlarım kusurma bakmayın. Gelemedim bir türlü. İnanın mesajları cevaplamaktan dönemedim sizlere. Daha yüzlerce mesajım var cevaplanacak. Allah razı olsun dostlarımdan hep akıyorlar , yağıyorlar. Sizleri de unutmadım. Canlarımm. Desteğiniz için binlerce teşekkür ediyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...-butun-dostlarimdan-razi-olsun-hamileyim.html
Buradan mesajımı okursanız , dostlarıma sizler de dahilsiniz. Allah hepimize kucaklamayı nasip etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İsteyen herkese de bağışlasın inşallah. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
kızlarr selammm,
uzun zamandır girmedim malum negatif sonuçtan sonra kendimi toparlamak istedim,bebekle ilgili herşeyden uzak kalmak istedim,girmeyeli baya gelişmeler olmuş zeze wannababy kardelen tebrik ederimmmm :hooray::içelim:sonunda birileri başardı:teytey: allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bu arada bende müjdemi vereyim bende hamileyim ikinci deneme positif sonuçlandı sıra bugün nevroskyde umarım sende güzel haberlerini verirsin kendinize çok iyi bakın bebişlerinizede:ecrin_bebek: iyi bakınnnnn
kızlar benden buay geçti ufak bişi sorcam
clear blue digital ovulasyon testi ile monitörün stickleri aynı mıdır nette bir tek monitör sticklerini bulabildim?
Kizlar merhaba sizin topigi okuduktan sonra monitoru almaya karar verdim ve hemen siparisi verdim cok sukur adetim gelmeden once bu sabah monitor geldi.
29 mart adet tarihim bir an once kullanmaya baslamak istiyorum bakalim hayirlisi
insallah nisan ayinda Rabbimin izniyle mutlu sona erisiriz Allahim olmayan herkese bir an once versin cunku beklemek cok zor.
Bu arada nevrosky sanada tesekkur ederim eger bu topik olmasaydi bu monitorden haberim bile olmiycakti cok sagol Allah saglicakla meleklerini kucagina almayi nasip etsin.
kızlarr selammm,
tebrik ederim canım benim hak etmiştin artık sende ne zamandır okuyorum burada herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun.herkes seni çok seviyor herkesin duaları hep seninleydi ve olduda işte dileğin. eee ikiz mi tek mi ne zaman öğreniceksin haberdar et bizi de canım.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Kizlar merhaba sizin topigi okuduktan sonra monitoru almaya karar verdim ve hemen siparisi verdim cok sukur adetim gelmeden once bu sabah monitor geldi.
29 mart adet tarihim bir an once kullanmaya baslamak istiyorum bakalim hayirlisi
insallah nisan ayinda Rabbimin izniyle mutlu sona erisiriz Allahim olmayan herkese bir an once versin cunku beklemek cok zor.
Bu arada nevrosky sanada tesekkur ederim eger bu topik olmasaydi bu monitorden haberim bile olmiycakti cok sagol Allah saglicakla meleklerini kucagina almayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?