Monitör geldiiii,Allah'ım hayırlısı inşallah...Büyükmüş, bende daha küçük bi alet zannetmiştim.
Bazı sorularım olacak arkadaşlarım,
-Kalem pillerin bi küçüğünden koymak mı gerekiyor,özel bi pili var mı arkadaşlar,bi de pil ne kadar süre gidiyor acaba.
-diyelim ki yarın öğleden sonra 3 de regl oldum hemen açıp M ye basmalı mıyım?yoksa ertesi gün sabahı mı beklemeliyim.
-test çubuklarını 3 saniye tutarken dikkat edilmesi gereken bi durum var mı?? : )
-Son soru,reglin sadece ilk günü M harfine basıyoruz diğer günler dokunmuyoruz, öyle mi??
Bunun dışında kullanımla ilgili
anladığım şu doğru mu?
sabah kalkar kalmaz açıcam beklicem,eğer test isterse hemen ilk idrarla test yapıcam ;eğer istemezse kapatıcam...Öylemi canlarım yaaaa
Kullanan arkadaşlarım,nevrosky'cim yazdıklarımla ilgili yardımcı olursanız çooooooooookkkkkkk sevinirimmmmmmm.....
Canım öncelikle hayırlı olsunn. İnşallah bebiş gelir tez zamanda.. :ecrin_bebek: hihoyyyt
1-AAA pillerden koyacaksın canım. Normal kalem pillerin bir incesinden. Bil benim 6 ay gitti. Birdenbire bitmiyor. Uyarıyor. O zaman değiştirirsin.
2-Sabah kalktığında eğer adet olmamışsan , gün içinde adet olduysan bir sonraki gün m tuşuna basmalısın canım
3-Kitapçıkta gösterdiği şekilde tutman yeterli . Özel bir stili yok. Şeridin ıslanması esas alınmış.
4-İlk gün aleti açıyorsun. m tuşuna birkaç saniye basılı tutuyorsun. 1 yazacak ekranda. Sonra kendiliğinden kapanacak. Sen birşey yapma. Ertesi gün aleti açıyorsun ekranda 2 yazacak. Sonra yine kendiliğinden kapanmasını bekle. Hergün aynı saatte aç. Test istiyorsa testi yap.