• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Canlarım uzun zamandır düzenli giremiyorum. Haber vereyim dedim. Geçen hafta geçirdiğim yüz felci dolayısıyla gözlerim baya rahatsız. Bilgisayara da geçemiyorum. beni merak etmeyin. İyi olunca veya ara ara gelmeye çalışacağım. Şeniz

cok gecmis olsun canim insallah tez zamanda sagligina kavusursun
dualarim seninle

hihoyyyt hihoyyyt kizlar bugun 14cu gunum 2.ci seviyeyi gormeden 3.cu seviyeyi gordum cok sukur goremiycem diye cok korkmustum
insallah Rabbim kopkoyu cift cizgiler gormeyi nasip eder bizlerede :Saruboceq::Saruboceq:

Canlarım uzun zamandır düzenli giremiyorum. Haber vereyim dedim. Geçen hafta geçirdiğim yüz felci dolayısıyla gözlerim baya rahatsız. Bilgisayara da geçemiyorum. beni merak etmeyin. İyi olunca veya ara ara gelmeye çalışacağım. Şeniz

çok geçmiş olsun korkuttun beni de:1shok: dikkat et kendine ve bebişlerine canım...

hihoyyyt hihoyyyt kizlar bugun 14cu gunum 2.ci seviyeyi gormeden 3.cu seviyeyi gordum cok sukur goremiycem diye cok korkmustum
insallah Rabbim kopkoyu cift cizgiler gormeyi nasip eder bizlerede :Saruboceq::Saruboceq:

hadi inşallah canım..hayırlı haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla:1hug:

çok sevindim canım,bak gördün mü herşey yolunda,şimdi çalışma zamanı...güzel haberlerini bekliyoruza.sa.s

Nevrosky kardeşim Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Bende siteye sizin bu konunuz neticesinde üye oldum.Gerçekten bu konunun öncüsü olmuşsunuz. Bir haftadır konunun her sayfasını okudum sayılır. Gerçekten burdaki bütün arkadaşlar ço güzel bir dayanışma içerisindeler, Allah hepimizden razı olsun ve meleklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Tekrar tekrar Geçmiş olsun Nevrosky...

kızlar merhaba

3 aylık femara kullanımı ve yumurtalık takibi ile hamile kalamadım. bu ay ilk defa monitorumu kullandım. 6. gun test istedi benden ve direkt 2. seviyeyi gordum. sizce neden olabilir. bu kadar erken 2. seviyeyi gormem. ilaclardan olabilir mi?

kızlar merhaba

3 aylık femara kullanımı ve yumurtalık takibi ile hamile kalamadım. bu ay ilk defa monitorumu kullandım. 6. gun test istedi benden ve direkt 2. seviyeyi gordum. sizce neden olabilir. bu kadar erken 2. seviyeyi gormem. ilaclardan olabilir mi?

canım merhaba
ilaçlardan kaynaklanabilir mi bilmiyorum ama yumurtlaman erkense 2.seviyeyi gösterebilir, normal bi durum bu..bundan sonraki gelişmelerden haberdar et yardımcı olurum...öpüyoruma.s
İnşallah iyi haberler verirsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yok canım erken yumurtlama yok .. tam tersine bende pco var bende.. birde bu sabah 10 gunum ama ben test yapmayı unuttum :( bir sorun olur mu yarın devam edebilir miyim

yok canım erken yumurtlama yok .. tam tersine bende pco var bende.. birde bu sabah 10 gunum ama ben test yapmayı unuttum :( bir sorun olur mu yarın devam edebilir miyim

bu konuda bilgim yok ama pek iyi olmamış,istersen medforsu ara canım,onlar daha iyi yönlendirebilir seni

Canlarım ben geldimmm. kaydirigubbakcemile4 Annemde kalıyordum bir süredir. Gelemedim. Artık evimdeyim. Sizleri çok özledim. :asigim:

dilruba44 canım o güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum. Şeniz :asigim:

Canım arkadaşlarım güzel dilekleriniz ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun. Allah hepinizden razı olsun. Şeniz

Aramıza bir arkadaşımız daha katılmış. larme ; canım hoşgeldin. İnşallah seni de en kısa zamanda hamişş olarak görürüz. Allah yardımcın olsun , gönlüne göre versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 1. ay
dalia - 1. ay

larme - 1. ay

nevrosky hosbulduk canım.... basından beri yazılanları okudum. seni baya takip ettim yani :D baya maceralar yasamıssın :D allah cocugunu kucagına almayı nasip etsin canım.. ve ayrıca gecmiş olsun... bakalım bu hamilelik monitoru bana yarayacak mı :D daha 1. ayım bu.. ama test yapmaya basladıgım ilk gunden beri (6.gun) 2. kademey goruyorum. sanırım son 3 aydır kullandıgım femara ilacından kaynaklanıyor. yarın 14. gunum bakalım ne zaman 3. kademeyi gorecegim

:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 1. ay
dalia - 1. ay

larme - 1. ay

canım hoşgeldinnn,özledik seni,tekrar tekrar geçmiş olsun,Allah'ım şifa versin,sağlık versin...Bebişle ilgili bilgileri aktar bize :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

nevrom,monitörde 1.ayım fakat, dediğim gibi şehir dışında olduğum için bu ay beni tanıdı diyerek avutuyorum kendimi,bugün regl oldum ve "m" harfine basarak tekrar başlattım,monitörle ilgili çalışma yapma açısından henüz 1.ayımda sayılırım..ŞenizŞeniz
Bu ay inşallah,yarabbim inşallah iyi haberimle şenleniriz...
Diğer arkadaşlarımın benden önce güzel haberlerini bekliyorummmmmmm
hepinizi öpüyorummmmma.sa.sa.sa.s

bakalım neler olacak. bende bugun 14. gunumdeyim ama hala 2. kademedeyim. yinede eşimle beraber olmaya basladık cumartesi gunu. gun asırı olacagız..

nevrosky hosbulduk canım.... basından beri yazılanları okudum. seni baya takip ettim yani :D baya maceralar yasamıssın :D allah cocugunu kucagına almayı nasip etsin canım.. ve ayrıca gecmiş olsun... bakalım bu hamilelik monitoru bana yarayacak mı :D daha 1. ayım bu.. ama test yapmaya basladıgım ilk gunden beri (6.gun) 2. kademey goruyorum. sanırım son 3 aydır kullandıgım femara ilacından kaynaklanıyor. yarın 14. gunum bakalım ne zaman 3. kademeyi gorecegim

Canım ilk aydan 3. kademeyi göremezsen endişelenme. Ben de görememiştim. Bazı arkadaşlarımız gördü bazılarımız göremedi. Kullandığın ilacın da etkisi vardır muhakkak. Siz çalışmalara başlayın tabi bir yandan. İnşallah bebişiniz hemencik gelir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağol canım. Allah razı olsun. Amin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı başına bitanem. a.s.a.s. a.s.

canım hoşgeldinnn,özledik seni,tekrar tekrar geçmiş olsun,Allah'ım şifa versin,sağlık versin...Bebişle ilgili bilgileri aktar bize :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

nevrom,monitörde 1.ayım fakat, dediğim gibi şehir dışında olduğum için bu ay beni tanıdı diyerek avutuyorum kendimi,bugün regl oldum ve "m" harfine basarak tekrar başlattım,monitörle ilgili çalışma yapma açısından henüz 1.ayımda sayılırım..ŞenizŞeniz
Bu ay inşallah,yarabbim inşallah iyi haberimle şenleniriz...
Diğer arkadaşlarımın benden önce güzel haberlerini bekliyorummmmmmm
hepinizi öpüyorummmmma.sa.sa.sa.s

Sağol canımmm. :1hug: :asigim: Bebişimizi bu hafta yine görmeye gideceğiz. Allaha şükür kalp atışlarını duymuştuk. Allah size de nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Dediğin gibi bu ay 1. ayın sayılır. Geöen ay çalışma olmadı çünkü. :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: İnşallah güzel haberler alırız senden bu ay. Ve diğer arkadaşlardan da. :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar bu sabah (15. gunum) sabah testi yaptım veee 3. kademeyi gordum :) nerdeyse hamile kalmıs gibi heyecanlandım.. 3. kademe gorduk mu 24-36 saat sonra catlama olacak demek :D ama ben dayanamadım eşime sabah hadi dedim kaydirigubbakcemile o işte ya aksam olsun falan dedi yok dedim kacma :jeyyar: .. neyse işe geç kaldık ikimizde ama olsunnnnnnnn.. belli mi olur bakarsınız bu sabah uğurlu gelir...

kızlar bu sabah (15. gunum) sabah testi yaptım veee 3. kademeyi gordum :) nerdeyse hamile kalmıs gibi heyecanlandım.. 3. kademe gorduk mu 24-36 saat sonra catlama olacak demek :D ama ben dayanamadım eşime sabah hadi dedim kaydirigubbakcemile o işte ya aksam olsun falan dedi yok dedim kacma :jeyyar: .. neyse işe geç kaldık ikimizde ama olsunnnnnnnn.. belli mi olur bakarsınız bu sabah uğurlu gelir...

canım çok çok sevindimmmm :teytey::teytey:,problem olmadığını hissetmiştim:teselli:,yumurtlaman geç olabilir,ki şuandaki zamanın çok iyi, gayet normal herşey,sadece sana tavsiyem ilişki sonrası biraz yatman,ona göre ayarlarsan daha iyi olabilir.a.s.a.s.a.s.
Çalışmaya devammmmmmmm :jeyyar::jeyyar:
Dua edelim Allah'ıma bebişlerimize kavuşalım....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yayacım valla inan bende cok sevindim ... evet haklısın 15-16. gunlerde cok fena sayılmaz yanii ..pco oldugumu dusunursek.. aslında sabah biraz ondan dolayı yapmasak mı dedik ama.. ben eşime dedim 'yaa bosver işi bu daha onemli benim icin'

bende ilişkiden sonra once diktim ayakları havaya bir 10 dakika oyle yattım. birde yine bu forumda okumustum sonrasındada sag tarafıma dondum cektim dizleri karnıma bir 20 dakikada oyle yattım.. sonra giyindim işe geldimmm... artık allah affeder... yerimseniben

tabi ki de daha calısmaya devam :D

Back