• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Valla canım coştularrrrrrrr. :teytey: Önce zeze26 , sonra wannababy , sonra da kardelen82. 3 hamile birden. Maşallah hamişşlerimizeeee. :nazar: :nazar: :nazar:

Canımmm çok sevindimmmmmm. Çok tebrik ediyorummm. :hooray: :teytey: Hem de ilk aydan. Bravo bu alete. İşte bu beeee. Sorun yoksa çok yararlı cidden , harika bişi. sositosositoİnşallah ben de sizlere bu ay güzel haberler veririm. Allahın izniyle inşallah. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :nazar:

Canım 24 Martta belli olacak herşey. İnşallah canımm. Aminn inşallahhhhhhhhh. :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: Allah razı olsun canım. Şeniz

hadi hayırlısı inşallah canım. mutlu haberi bekliyoruz inşallah.:1hug:

kızlarrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMM :teytey::teytey::teytey:
nevroskycim çok sağol canım darısı başına çok seviniceğim sendende mutlu haberi alınca:teytey:. Aleti daha İlk denememde oldu keşke daha önce deneseymişim hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytherkes alsın denesin derim ben denemekten zarar gelmiyor ciddi bir sorun yoksa oluyormuş.

gözün aydın canım:nazar:..Allahım hepimizin kucaklarını sağlıklı bebişlerle doldursun..nevroskiciğin de 24 martta belli olcakmış...o gün burda bayram yapıcaz inşallah Allahın izniyle...:teytey::dance:kaydirigubbakcemile5a.s.

gözün aydın canım:nazar:..Allahım hepimizin kucaklarını sağlıklı bebişlerle doldursun..nevroskiciğin de 24 martta belli olcakmış...o gün burda bayram yapıcaz inşallah Allahın izniyle...:teytey::dance:kaydirigubbakcemile5a.s.

teşekkür ederim canım çok sağol.Amin inşallah sağlıklı evlatlar nasib eder Rabbim.24 Martı bende bekliyorum ve dua ediyorum.:Saruboceq::Saruboceq:

teşekkür ederim canım çok sağol.Amin inşallah sağlıklı evlatlar nasib eder Rabbim.24 Martı bende bekliyorum ve dua ediyorum.:Saruboceq::Saruboceq:

Canlarım çook sağolunn. Şeniz Duygulandırsınız beni. :a015: Allah sizlerden razı olsunn. :1hug: :asigim:

Arkadaşlar,
Hepinize merhaba,hepiniz harikasınız,buranın suni bir ortam olduğunu düşünüp girmemeye karar vermiştim,bütün yazışmalarınızı okudum ve o kadar mutlu oldum ki,hemen katılmak istedim,daha yazışmadan yürekten nevrosky'nin güzel haberleri için dilek diledim.Diğer arkadaşların güzel haberlerinde duygulandım.Kısacası SÜPERSıNıZ.
Benim başımdan bir kere aşılama ve bir kere tüp bebek denemesi geçti.Olumsuz olması beni daha da çok şaşırttı.Eşimde de bende bir problem yoktu,bu dönemden sonra yıprandım ve hala takıntılıyım az da olsa...
Araştırmalarım sonucunda nette Clear Blue hamilelik monitörünü buldum,ve sonra szin yazılarınızı okudum,sipariş verdim yarın elimde olacak inşallah,ve sanırım yarında regl olucam.
Lütfen listenize benide eklemeyi unutmayın...Çünkü fikrimi değiştiren bu ortamda bende olmak isterim.Ve umarım bende mutlu haberimi sizinle paylaşabilirim.

:nazar: :hooray: KOLAY HAMıLELıK MONıTÖRÜ ıLE HAMıŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - Alet yakında gelecek ve başlayacak Allahın izniyle

Son düzenleme:
Arkadaşlar,
Hepinize merhaba,hepiniz harikasınız,buranın suni bir ortam olduğunu düşünüp girmemeye karar vermiştim,bütün yazışmalarınızı okudum ve o kadar mutlu oldum ki,hemen katılmak istedim,daha yazışmadan yürekten nevrosky'nin güzel haberleri için dilek diledim.Diğer arkadaşların güzel haberlerinde duygulandım.Kısacası SÜPERSİNİZ.
Benim başımdan bir kere aşılama ve bir kere tüp bebek denemesi geçti.Olumsuz olması beni daha da çok şaşırttı.Eşimde de bende bir problem yoktu,bu dönemden sonra yıprandım ve hala takıntılıyım az da olsa...
Araştırmalarım sonucunda nette Clear Blue hamilelik monitörünü buldum,ve sonra szin yazılarınızı okudum,sipariş verdim yarın elimde olacak inşallah,ve sanırım yarında regl olucam.
Lütfen listenize benide eklemeyi unutmayın...Çünkü fikrimi değiştiren bu ortamda bende olmak isterim.Ve umarım bende mutlu haberimi sizinle paylaşabilirim.

Canım çok sevindim aramıza katıldığına. :1hug: :asigim: Hakkımdaki güzel dileklerin için çok teşekkürler. Bu alet gerçekten harika. Eğer sorununuz yoksa tez zamanda hamişş kalacağına inanıyorum. Diğer arkadaşlarımız daha ilk aylarında mutluluğu yaşadılar. İnşallah sen de çok gecikmeden güzel haberini paylaşırsın bizlerle. Aletle ilgili sormak istediğin herşeyi sor canım. Cevaplarız. Yolun açık olsun inşallah. Yukarıdaki listeye de hemen ekledim seni. a.s.

kızlar merhaba ben buay clear blue digital ovulasyon testini kullandım monitör değil ama ben 14,15 yumurtlarım diye düşünürken 18.nde yumurtladığımı gördüm gerçekten çok faydalı eminim monitörü dahada sağlamdır..5gün sonra benimde günümm.. sizlerede haber veririmm.

başta nevrosky olmak üzere topikte olan herkese allah sağlıklı bebişler versinnnnnnnnnnnnnnn.......:Saruboceq:

Arkadaşlar,
Hepinize merhaba,hepiniz harikasınız,buranın suni bir ortam olduğunu düşünüp girmemeye karar vermiştim,bütün yazışmalarınızı okudum ve o kadar mutlu oldum ki,hemen katılmak istedim,daha yazışmadan yürekten nevrosky'nin güzel haberleri için dilek diledim.Diğer arkadaşların güzel haberlerinde duygulandım.Kısacası SÜPERSİNİZ.

hoşgeldin canım. en kısa zamanda hayırlı haberler verirsin inşallah.

kızlar merhaba ben buay clear blue digital ovulasyon testini kullandım monitör değil ama ben 14,15 yumurtlarım diye düşünürken 18.nde yumurtladığımı gördüm gerçekten çok faydalı eminim monitörü dahada sağlamdır..5gün sonra benimde günümm.. sizlerede haber veririmm.

başta nevrosky olmak üzere topikte olan herkese allah sağlıklı bebişler versinnnnnnnnnnnnnnn.......:Saruboceq:

ovulasyon aletleri gerçekten faydalı. mesela ben bu aleti kullanmaya başlamadan bir ay öncesi 17.gün yumurtlamıştım. kullanmaya başladığım ayda 17. gün yumurtladım. hamile kaldığım ay ise 14. gün yumurtladım. alet olmasaydı bunu belirleyemezdim büyük bir olasılıkla. Rabbim herkese nasip etsin inşallah sağlıcakla.

:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - Alet yakında gelecek ve başlayacak Allahın izniyle

tatlım hemen düzelteyim ben de wannacım gibi 2. ayda hamile kaldım..yeni arkadaşlarımız ve tabiki sen,inşallah bu ay sevindireceksiniz bizleri..yürekten inanıyorum...Rabbim dualarımızı geri çevirmesin..Şeniz

inşallah mutlu haberleri ppaylaşırız arkadaşlar,
nevrosky'cim yarın monitörü alınca incelicem,henüz regl olmadım,geçen ay 21 şubatta olmuştu,tecrübelerinizle bana destek olursanız sevinrim,karışık bi alet gibi geldi bana...
Kızlar,hepimiz umarım bebişlerimize en kısa sürede kavuşuruz Allah'ın izniyle...

Canım inşallah bu ay hamişş kalırsın sen de. :teytey: Seni de ovulasyon testi ile hamişş olanların arasına ekleriz. :asigim:

Sağol canımm. Aminnn inşallahh. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

nevrosky, canım 24 martı sabırsızlıkla bekliyorum elimde mendilim halay çekmek için.:teytey:

Sağol bitanemm yaa. :1hug: :asigim: Valla Allah hepinizden razı olsun. İnşallah güzel haberler veririm Allahın izniyleee. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :teytey: :teytey: :teytey:

tatlım hemen düzelteyim ben de wannacım gibi 2. ayda hamile kaldım..yeni arkadaşlarımız ve tabiki sen,inşallah bu ay sevindireceksiniz bizleri..yürekten inanıyorum...Rabbim dualarımızı geri çevirmesin..Şeniz

Canım düzelttim. Ben 1. ayında kaldığını sanıyordum. İnşallah canım. İnşallah dediğin gibi olur. Amin canım inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah mutlu haberleri ppaylaşırız arkadaşlar,
nevrosky'cim yarın monitörü alınca incelicem,henüz regl olmadım,geçen ay 21 şubatta olmuştu,tecrübelerinizle bana destek olursanız sevinrim,karışık bi alet gibi geldi bana...
Kızlar,hepimiz umarım bebişlerimize en kısa sürede kavuşuruz Allah'ın izniyle...

Canım aslında hiç karışık değil. Takıldığın her noktada biz yanındayız. :lepi:kaydirigubbakcemile5 Aminnn canımmm inşallahhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar günaydın,
Henüz monitör gelmedi ama heyecanlıyım umarım,vucudumu hemen tanır ve sonuca ulaşabiliriz,bende sizin gibi beklemede yada gebiş olabilirim...
Öğle saatlerinde teslim edilecekmiş,inşallah o saatlerde buralarda olursunuz,bana destek olabilirsiniz.
Bu arada hala regl olamadım,geçen ay 21 şubatta olmuştu, şubat ayının 28 çekmesinden kaynanlanan bir durum olabilir mi sizdede oldumu??Hamilelik olarak bişey olmadığına eminim gögüslerde hiç bişey yok foss :)), karnım ve kasıklarım ara ara beni üzmeden agrıdılar.Hadi hayırlısı,monitörü bekliyodur belki di mi?? :)))))

Monitör geldiiii,Allah'ım hayırlısı inşallah...Büyükmüş, bende daha küçük bi alet zannetmiştim.
Bazı sorularım olacak arkadaşlarım,
-Kalem pillerin bi küçüğünden koymak mı gerekiyor,özel bi pili var mı arkadaşlar,bi de pil ne kadar süre gidiyor acaba.
-diyelim ki yarın öğleden sonra 3 de regl oldum hemen açıp M ye basmalı mıyım?yoksa ertesi gün sabahı mı beklemeliyim.
-test çubuklarını 3 saniye tutarken dikkat edilmesi gereken bi durum var mı?? : )
-Son soru,reglin sadece ilk günü M harfine basıyoruz diğer günler dokunmuyoruz, öyle mi??

Bunun dışında kullanımla ilgili
anladığım şu doğru mu?
sabah kalkar kalmaz açıcam beklicem,eğer test isterse hemen ilk idrarla test yapıcam ;eğer istemezse kapatıcam...Öylemi canlarım yaaaa

Kullanan arkadaşlarım,nevrosky'cim yazdıklarımla ilgili yardımcı olursanız çooooooooookkkkkkk sevinirimmmmmmm.....

Back