korktuğum başıma geldi
medforstaki bayan bana önümüzdeki ayı beklemem gerektiğini söyledi of ya boşa geçen bir ay dahamı?
neyse belki bende monitöre sahip olup kullanamayıp hamile kalarak tarihe geçerim ne dersiniz:))
Allahtan umut kesilmez içimden bir his monitöre ihtiyacım olmadan bu ay bir mucize gerçekleşcek diyor inşallah:)
kızlarrr,dün 3.seviyeyi gördüm,bugünde 3.seviyeyi gördüm ama eşim yok yanımda neyseki bu ay tanıdı monitör diyerek avutuyorum kendimi..:çok üzgünüm:
evet canım, en azından alet tanımış seni. önümüzdeki aya inşallah.a.s.
kizlar benim bugun 11gunum ama hala 1.seviyedeyim acaba bu normalmi?
daliacımm,
benim 1.ayım, çok tecrübeli değilim ama yaşadığım 10-11-12.gün 2.seviye,13 ve 14. gün 3.seviyeyi gördüm,15.gün tekrar 2.seviyeye indi.
senin 11.gün 1.seviyede olması geç yumurtladığın anlamına gelebilir belki endişelenme,yada monitörle ilgili bir problem olabilir.
İstersen bu konuyla ilgilenen medforsu arayabilirsin canım...telefonunu herşeye rağmen vereyim,0 216 338 05 05 öpüyorum
daliacımm,
benim 1.ayım, çok tecrübeli değilim ama yaşadığım 10-11-12.gün 2.seviye,13 ve 14. gün 3.seviyeyi gördüm,15.gün tekrar 2.seviyeye indi.
senin 11.gün 1.seviyede olması geç yumurtladığın anlamına gelebilir belki endişelenme,yada monitörle ilgili bir problem olabilir.
İstersen bu konuyla ilgilenen medforsu arayabilirsin canım...telefonunu herşeye rağmen vereyim,0 216 338 05 05 öpüyorum
sagol canim bugun 12.gun yine 1.seviyedeydi gercekten endiselenmeye basladim medforsu arasam yardim ederlermi bilmiyorum cunku ben monitoru yurtdisinda yasadigim icin burdan aldim olmassa yarin aldigim yeri ararim acaba monitorde mi bi promlem var bendeki sans iste senağlama
Merhaba arkadaşlar ben de artık clearblue kullanıcısıyım. Cihazı internet üzerinden aldım fakat kullanma kılavuzu ingilizce, araştırmalarımda da internet üzerinde türkçe kullanma kılavuzu bulamadım. Fakat sitemizde bununla ilgili bol yazı görünce üye olup kullanan arkadaşlardan kullanma kılavuzu veyahutda bi yardım alabilirim diye düşündüm. Yardımlarınızı en kısa sürede bekliyorum.
Teşekkürler dalia,bende ilk leke gelişine göre 12, yoğun olarak ise 10, cihaz yeni geldiği için çalıştırmadım artık bi daha ki aya diye, anladığım kadarıyla adetin ilk gününden itibaren kullanmak gerekiyor. Merak ettiğim sadece ilk açtığımızdamı m düğmesini kullanıyoruz, sonraki günlerde sadece açıp test isteyip istemediğine bakıyoruz öyle mi? Hepimize bol şanslar! Cenab-ı Hak hakkımızda hayırlısını versin!
evet canım yaa,inşallah...a.s
bişey sorucam,2.seviyeyi gördükten sonra mı çalışma yapmak lazım,
birde 3 seviyeyi gördüğünde kaç gün çalışma yapmak lazım.Ben pazar günü sabah 3.seviyeyi gördüm o gün akşam mı yoksa ertesi gün mü olması gerekiyor??merak ettim be canımmmmm
Canlarım uzun zamandır düzenli giremiyorum. Haber vereyim dedim. Geçen hafta geçirdiğim yüz felci dolayısıyla gözlerim baya rahatsız. Bilgisayara da geçemiyorum. beni merak etmeyin. İyi olunca veya ara ara gelmeye çalışacağım. Şeniz
canlarım uzun zamandır düzenli giremiyorum. Haber vereyim dedim. Geçen hafta geçirdiğim yüz felci dolayısıyla gözlerim baya rahatsız. Bilgisayara da geçemiyorum. Beni merak etmeyin. Iyi olunca veya ara ara gelmeye çalışacağım. şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?