• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Canım hoşgeldinn. :1hug: Demek sen de bu aleti kullanmaya başlayacaksın. Kullanmaya başlayınca haber ver tamam mı. Liseteye ekleyeyim seni de. İnşallah sen de bu alet sayesinde hamişş kalırsın. O zaman çoooooooook sevinirim. :teytey: :teytey::teytey: Tanışmana vesile olduğum için. Dualarımızda olacaksın. Allah yardımcın olsun , Allah sana da nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sağol canımm. Aminn inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: [/QUOTE]

Iyi dileklerin icin cok sagol nevroskycim monitoru kullanmaya basladim bugun 3 gunum adetim 2 gun erken geldi bu ay yeni adet tarihimde 27 nisan bakalim hayirlisi insallah bu ay olur biz yaklasik 2 yildir ugrasiyoruz bende ve esimde bir sorun yok cok sukur ama olmuyor iste insallah bu monitor sayesinde olur sana tekrar cok tesekkur ederim bu alet gercekten cok supermis .Insallah saglikli rahat bir 9 ay gecirirsin ve saglicakla meleklerini kucagina alirsin dualarim seninle

Nevroskycımmmm acayıpppp sevındımmmm, bebıŞının resmını de paylaŞmkak dıleĞıyle.....bırıcık annemız bızde tecrÜbelerınden faydalanabılırız artık ::)))))
bugÜn 7.gÜn monıtÖrde dÜn ve bugÜn test ıstedı erken deĞıl mı?anlamadım

Kizlar merhaba sizin topigi okuduktan sonra monitoru almaya karar verdim ve hemen siparisi verdim cok sukur adetim gelmeden once bu sabah monitor geldi.
29 mart adet tarihim bir an once kullanmaya baslamak istiyorum bakalim hayirlisi
insallah nisan ayinda Rabbimin izniyle mutlu sona erisiriz Allahim olmayan herkese bir an once versin cunku beklemek cok zor.
Bu arada nevrosky sanada tesekkur ederim eger bu topik olmasaydi bu monitorden haberim bile olmiycakti cok sagol Allah saglicakla meleklerini kucagina almayi nasip etsin.

İNŞALLAH BİRBİRİMİZE HAYIRLI HABERLER VERİRİZ DALİACIM...BENİMDE BUGÜN 7.GÜNÜM:1rolleyes:

Iyi dileklerin icin cok sagol nevroskycim monitoru kullanmaya basladim bugun 3 gunum adetim 2 gun erken geldi bu ay yeni adet tarihimde 27 nisan bakalim hayirlisi insallah bu ay olur biz yaklasik 2 yildir ugrasiyoruz bende ve esimde bir sorun yok cok sukur ama olmuyor iste insallah bu monitor sayesinde olur sana tekrar cok tesekkur ederim bu alet gercekten cok supermis .Insallah saglikli rahat bir 9 ay gecirirsin ve saglicakla meleklerini kucagina alirsin dualarim seninle

Sağol bitanemm. Allah razı olsun. Aminn inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sizleri de en kısa zamanda mutlu sona ulaşmış olarak görmeyi istiyoruz. Aletle ilgili sorun olursa buraya yaz. Cevap vermediysem özel mesaj da yazabilirsin. Hani olur da buralara girecek vaktim olmazsa özel ve ziyaretçi mesajlarımı kesinlikle cevaplarım. Şeniz

Nevroskycİmmmm acayİpppp sevİndİmmmm, bebİŞİnİn resmİnİ de paylaŞmkak dİleĞİyle.....bİrİcİk annemİz bİzde tecrÜbelerİnden faydalanabİlİrİz artık ::)))))
bugÜn 7.gÜn monİtÖrde dÜn ve bugÜn test İstedİ erken deĞİl mİ?anlamadım

Sağol canımmm. Aminn , inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Çok gecikmeden arkadamızdan gelin tamam mı. :1hug: :asigim:

Tamam canım 6. gün başlıyor istemeye. Tespit edene kadar da devam ediyor. :lepi:

:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 1. ay
dalia - 1. ay

Daliacım,
Bugün 10.gün 2. seviyeyi gördüm.

nevroskcim,wannababy,kardelencim;
Bugün 10.gün 2. seviyeyi gördüm.3.seviyeye ne zaman çıkar;bunu sormamın nedeni şehir dışındayım ve eşim yanımda değil,bu ayı kaçırdım mı yani...Bilgi verirseniz sevinirim canlarııımmmmm:utangac:

Daliacım,

Bugün 10.gün 2. seviyeyi gördüm.3.seviyeye ne zaman çıkar;bunu sormamın nedeni şehir dışındayım ve eşim yanımda değil,bu ayı kaçırdım mı yani...Bilgi verirseniz sevinirim canlarııımmmmm:utangac:

canım, 3. kademeyi ne zaman göreceğin kişiden kişiye değişebilir. mesela ben ilk ay 17. günde, 2.ay 14. günde gördüm 3. kademeyi.

ama tahminim bir kaç güne kadar görürsün. sen en iyisi eşini çağır hemen gelsin.:jeyyar:

Daliacım,

yayacim sen bu gunleri calis bos gecirme diycem ama sehir disindaymissin insallah 3.seviyeyi gordugunde donmus olursun
benimde 7.gunum daha 1.ci seviyedeyim ama ben bu monitorden umutluyum insallah bizde
zeze26,wannababy ve kardelen82 arkadaslarimiz gibi meleklerimize bir an once kavusuruz
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım, 3. kademeyi ne zaman göreceğin kişiden kişiye değişebilir. mesela ben ilk ay 17. günde, 2.ay 14. günde gördüm 3. kademeyi.

ama tahminim bir kaç güne kadar görürsün. sen en iyisi eşini çağır hemen gelsin.:jeyyar:

doğru söylüyorsun canım kişiden kişiye değişir,büyük ihtimalle bu ay en önemli günlerde ayrı olucaz.Bu ay monitör beni tanımakla geçirecek. mirmirmirmir

yayacim sen bu gunleri calis bos gecirme diycem ama sehir disindaymissin insallah 3.seviyeyi gordugunde donmus olursun
benimde 7.gunum daha 1.ci seviyedeyim ama ben bu monitorden umutluyum insallah bizde
zeze26,wannababy ve kardelen82 arkadaslarimiz gibi meleklerimize bir an once kavusuruz
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım benim, Allah'ım inşallah ,bizde burada arkadaşlarımızla bu mutluluğu yaşarız,birbirimize günün küçük bir bölümünde bilgi vererek bile destek olma harika,öpüyorum sizleri:dance:

Arkadaşlar merhaba günaydın
ben yaklaşık 15 gün evvel aldım monitörü ve dün regl oldum sabah aleti açtom ve m'ye bastım m yandıp sömneye başladı ve birkaç dakika sonra alet kapandı bu sabah tekrar açtım gene aynı şey oldu
ben bir yerde yanlışlıkmı yapıyorum acaba aleti kullananlardan yardım rica ediyorum nasıl kullanılacağıyla ilgili bilgi verebilirseniz çoook sevinirim:))

amin canım amin... sağlıkla sıhhatle inşallah...

ben yaklaşık 15 gün evvel aldım monitörü ve dün regl oldum sabah aleti açtom ve m'ye bastım m yandıp sömneye başladı ve birkaç dakika sonra alet kapandı bu sabah tekrar açtım gene aynı şey oldu
ben bir yerde yanlışlıkmı yapıyorum acaba aleti kullananlardan yardım rica ediyorum nasıl kullanılacağıyla ilgili bilgi verebilirseniz çoook sevinirim:))

ilk gün m yanıp söndükten sonra kapanması normal..2.gün monitörde sayı yani adetin kaçıncı günü olduğunu göstrmesi lazım..canım adetin ilk günü monitörü saat kaçta açtıysan diğer günlerde de aynı saatte açmaya gayret et..

Canım,monitörü ilk açtığında M düğmesine basıyorsun ekranda 1 yazıyor,kendi kendine kapanıyor sonra.ertesi gün aynı saatte yine açıyorsun 2 yazıyor kendi kendine yine kapanıyor.hrgün aynı işlemi tekrarlıyorsun,test istediğinde de test yapıyorsun...
Umarım yardımcı olabilmişimdir,bende 11.gündeyim canım...
hakkımızda hayırısı öpüyorumm:1rolleyes:a.s

hmmm öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar
şimdi benim ilk günün dündü . dün acaba açıp m ye basılı tutmammı gerekiyordu ya tüh yarın sabah 3 olması gerekiyor napıcam şimdi ben of ya. 1 ay daha beklemek istemiyorum:( sizin dediğinize göre yarın 3 göstermesi gerekiyor göstermezse napmam gerekir acaba?

hmmm öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar
şimdi benim ilk günün dündü . dün acaba açıp m ye basılı tutmammı gerekiyordu ya tüh yarın sabah 3 olması gerekiyor napıcam şimdi ben of ya. 1 ay daha beklemek istemiyorum:( sizin dediğinize göre yarın 3 göstermesi gerekiyor göstermezse napmam gerekir acaba?

Canım hiç canını sıkma bununda çaresi var,kullanım kılavuzundakileri yazmaktansa durumunu anlatarak çözüm bulmanı öneririm,medfors ,monitörün ithalatçısı Telefonu 0 216 338 05 05 ,buradan bir bayan çıkıyor ve çok ilgileniyor.Durumunu anlattığında çözüm bulup rahatlayacağını düşünüyorum...:1hug:

korktuğum başıma geldi:(
medforstaki bayan bana önümüzdeki ayı beklemem gerektiğini söyledi of ya boşa geçen bir ay dahamı?:(
neyse belki bende monitöre sahip olup kullanamayıp hamile kalarak tarihe geçerim ne dersiniz:))
Allahtan umut kesilmez içimden bir his monitöre ihtiyacım olmadan bu ay bir mucize gerçekleşcek diyor inşallah:)

Back