- 17 Ocak 2009
- 950
- 0
- 316
Canım hoşgeldinn. :1hug: Demek sen de bu aleti kullanmaya başlayacaksın. Kullanmaya başlayınca haber ver tamam mı. Liseteye ekleyeyim seni de. İnşallah sen de bu alet sayesinde hamişş kalırsın. O zaman çoooooooook sevinirim. :teytey: :teytey::teytey: Tanışmana vesile olduğum için. Dualarımızda olacaksın. Allah yardımcın olsun , Allah sana da nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sağol canımm. Aminn inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: [/QUOTE]
Iyi dileklerin icin cok sagol nevroskycim monitoru kullanmaya basladim bugun 3 gunum adetim 2 gun erken geldi bu ay yeni adet tarihimde 27 nisan bakalim hayirlisi insallah bu ay olur biz yaklasik 2 yildir ugrasiyoruz bende ve esimde bir sorun yok cok sukur ama olmuyor iste insallah bu monitor sayesinde olur sana tekrar cok tesekkur ederim bu alet gercekten cok supermis .Insallah saglikli rahat bir 9 ay gecirirsin ve saglicakla meleklerini kucagina alirsin dualarim seninle
Iyi dileklerin icin cok sagol nevroskycim monitoru kullanmaya basladim bugun 3 gunum adetim 2 gun erken geldi bu ay yeni adet tarihimde 27 nisan bakalim hayirlisi insallah bu ay olur biz yaklasik 2 yildir ugrasiyoruz bende ve esimde bir sorun yok cok sukur ama olmuyor iste insallah bu monitor sayesinde olur sana tekrar cok tesekkur ederim bu alet gercekten cok supermis .Insallah saglikli rahat bir 9 ay gecirirsin ve saglicakla meleklerini kucagina alirsin dualarim seninle