arkadaşlar bu aleti çok duydum inceledim...
ancak benim şöyle bir durumum var pco sendromu hastasıyım ama doktorlar ilaç tedaviisine ihtiyacın yok diyorlar.
sizce bu aleti kullanmak ne gibi bir fayda sağlar?
benim gibi bir rahatszılığı olup bu aleti kullanan var mı?
arkadaslar bisey sorucam clearblue dijital (gulen yuz olanindan)kullaniyorum ben bu daha mi iyi acaba?
ayni sey mi anlamadim?
Ayni sey degil, daha iyi ya da daha kötü diyecek kadar bilgi sahibi degilim. Sadece dijital ovulasyon testinde (gülen yüz olan bu), biraz tahmini is gerekiyor test icin. Atiyorum tahmini 12. gün civari ovulasyonum deyip o günleri alete onaylatiyorsun. Monitör de 6. günden baslayarak testi yapiyorsun. Tahminlik durum yok. Illa ki test istedigi zaman yapicaksin. Aradaki fark bu sanirim. Bu su acidan avantaj, her daim ayni günlerde yumurtlama olmuyorsa monitör bunu yakaliyor. Bir de monitore kiyasla, dijital ovulasyon testi daha ekonomik.
Bol sans
Ayni sey degil, daha iyi ya da daha kötü diyecek kadar bilgi sahibi degilim. Sadece dijital ovulasyon testinde (gülen yüz olan bu), biraz tahmini is gerekiyor test icin. Atiyorum tahmini 12. gün civari ovulasyonum deyip o günleri alete onaylatiyorsun. Monitör de 6. günden baslayarak testi yapiyorsun. Tahminlik durum yok. Illa ki test istedigi zaman yapicaksin. Aradaki fark bu sanirim. Bu su acidan avantaj, her daim ayni günlerde yumurtlama olmuyorsa monitör bunu yakaliyor. Bir de monitore kiyasla, dijital ovulasyon testi daha ekonomik.
Bol sans
nerden cıktım sen
zealea aldınmıı bende dusunuyorum nerden aldım kac tl acaba:26:
merhaba arkadaşlar.aranıza bugün katıldım.bende bu clear blue kolay hamilelik mönitörnden satın aldım.ve bugün öğlen regli oldum.kullanmak istiyorum bir an önce.ama çokbir bilgim yok.rica etsem kullanan arkadaşlar bana ayrıntıı bir şekilde anlatabilirler mi?çok seviniri.teşekkürler...
Kitapçığın türkçesi bende var takıldığın yer olursa mesajla sorabilirsin hakkında hayırlı olsun inşallah
aa yuppi, merhaba. arkadas geldi bana.
ögleden sonra olduysa regli, yarin sabah m tusuna 5 sn'ye basarak baslat monitörü. m1 yazar zaten. sabah idrariyla testi yapmak her zaman daha iyi. kalktigin saatler olunca daha rahat edersin. yani test yapacagin saatlerde acilisi yap. ilk 6 gün test istemiyor ama monitörü calistir gene. atiyorum yarin 8'de baslattin, 8 -3 ya da +3 gibi monitörü acman gerekicek, test isteyince bir isik yanip sönüyor. ucunda ok var anliyorsun zaten.
teşekkür ederim cevabın için.evet sana arkadaş geldim:)bende çok heyecanlıyım hem buraya ilk defa yazıyorum hemde aleti kullanmaya başlayacağım için:)))aklıma takılan başka bişey daha var.20 çubuk var,bu ilk ay için yeterli mi?daha fazla istediği oluyomu acaba?dahada önemlisi diyelimki ben 3. seviyeyi gördüm yada görmedim herneyse bu aleti ne zamana kadar açıp kapatıcam.devamlı mı?
Arkadaşlar lütfen bilen biri cevap yazsın ben de lh hormon bozukluğu var ve klomen kullanıyorum. Şuan 2.ayımdayım klomenin. Drdan çatlatma iğnesi vurmasını isteyeceğim bu sefer. Yani çatlatma iğnesi vurdurursam benm bu clearblue hamilelik monitörüne yinede ihtiyacım olurmu?
Ilk ay icin yeterli. Regli döngün nedir? Normalde 10 test cubugu yeterli olabiliyor ama bilhassa regl döngüsü 28 günü askin olanlarda her ay 20 cubuk isteyebiliyormus monitör. 20 den fazla istedigini duymadim hic. Yani kisaca aylik maksimum 20 taneye ihtiyacin var. Bazen sadece ilk ay 20 cubuk istedigi de olurmus. Bu bir de ovulasyon günlerine bagli. Yani 18. gün ya da 22. gün oluyorsa mecbur alet 20 cubuk isteyecek. Tuzlu malesef.
Ne zamana kadar acip kapayacaksin?
Regliyle aleti baslattiktan sonra her gün ayni saatte ac, zaten o kendi kendini kapiyor. Test isterse testi yaparsin, istemezse he iyi test istemiyor dersin. Zaten bir süre sonra test mest istemeyecek ve m simgesi yanip sönecek. Bu monitorün regli olman lazim artik vb diye düsünmesi hehe. Regl olana kadar m isigi yanip söner, regli oldugun gün gün gene 5 saniye ile kisir döngü baslar, ya da olmazsin - test alirsin. Bu m simgesi varken, monitörü daha acmaya gerek var mi onu arastirayim.
ozaman sen onu bir araştır ona göre aydınlatırsın beni.benim kullanma klavuzum ingilizce olduğu için çok çözemiyorum.burdan öğrendiklerimle yapmaya çalışıcam.bugün bismillah diyerek başlattım sabah 7 gibi:))yarın açtığımda ekranda m 2 mi olucak ozaman?hayırlısı bakalım. ben pcos hastasıyım.reglilerim düzensiz ne yazıkki.ne zaman yumurtlayacağımı ne zaman regli olacağımı bilmediğimden belki bu alet işe yarar diye aldım.inşallahta işe yarar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?