arkadaşlar bu aleti çok duydum inceledim...
ancak benim şöyle bir durumum var pco sendromu hastasıyım ama doktorlar ilaç tedaviisine ihtiyacın yok diyorlar.
sizce bu aleti kullanmak ne gibi bir fayda sağlar?
benim gibi bir rahatszılığı olup bu aleti kullanan var mı?
cok eski bir kullanıcıyım burda ki arkadaslar moral olsun diye yazıyorum pco hastasıyım.. 3 yıl cesitli ilaclar kullandım ama duzelmedi bende en son careyi 2008 yılında arastırarak kendi kendime cözmeye karar vedim. ibrahim saracoglunun adet duzenleme kurunu kullanıp 60 gun de bir olan adet duzenimi 32 gune dusurdum. sonra da bu monitoru kullandım ilk ay (nisan 2008) 15. gun 3 seviyeyi gosterdi monitor. bu su demek 3. seviyeyi gordugunuz andan 36 saat sonra yumurtlayacaksınzı demek. yani spermlerinde 72 saat yasadıgını dusunursek özetle = 3. seviyeyi gordugunuz gun ve ertesi gun denemeniz gerekiyor. ben öyle yapmıstım 22 ve 23 nisan 2008 de demedim. ve monitorun ilk ayında denedikten 12 gun sonra adetime 3 gun kala hamile oldugumu ogrendim.
Su an kızım 2 yasında .. sezeryanla dogum yaptım.. kızım dogduktan 3 ay sonra sütüm gelmedigi icin emziremedim ve adet gormeye basladım o zamandan su son 4 aya kadar adetlerim kendinde duzenliydi 35 gunde bir falan oluyorum.. bu yazdan beri yine duzensizleşti çünkü cok stresli bir donem gecirdim.. unutmayın stres = pco... su an yine 42-43 gunde bir adet oluyorum.. ve yine kilo fazlam var hemde 15 kilo kadar...
ama hepsinden önemlisi (tabi öncelikle allahın izni ile) artık ne yapmam gerektiğini biliyorum.. 2. cocugu istedigim zaman önce adetimi (bitki kürü ile) ve kilomu duzenleyecegim ... adetlerim duzelirse ve en azından bir 10 kilo verebilirsem yaza dogru 2. cocuk icin denemeye baslayacagım. Tabi ki monitorum ile
ah bu arada monitoru hangi arkadasıma verdiysem ilk ayında hamile kaldılar.. biraz da ugurlu geldi yani
kendinize olan inancınızı kaybetmeyinn..
sevgiler...