• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

slm arkadaşlar bu monitör biraz karışık gibi ama bende almayı düşünüyorum bu ay normal ovülasyon testi kullanıyorum ve birşey anlayamadım bundan memnunmusunuz ve hamile kalan sitesinde anlatıldığı kadar çokmu

çok geçmiş olsun canım ben adet oldum neden böyle gecikti anlayamadım ama sonunda geldi ve bugün bitti 5.gündü yarın makina test istemeye başlar sevinçli haberi veremedim umarım aynı anda ve yakın zamanda ikimiz sevincimizi paylaşırız...

sağol canım :) bende testler devam ediyor bakalım level 1 hala bekliyoruz zaten bunları çok düşünmeyince tutuyor diyorlar yaa olurruna bırakmak en iyisi yapabilene :49:
inşalah bakalım haberleri verelim birbirimize

slm arkadaşlar bu monitör biraz karışık gibi ama bende almayı düşünüyorum bu ay normal ovülasyon testi kullanıyorum ve birşey anlayamadım bundan memnunmusunuz ve hamile kalan sitesinde anlatıldığı kadar çokmu

ben memnunum arkadaşım, o testlerden pek birşey bende anlamamııştım başta o yüzden bu monitörü aldım, en azından yumurtlama zamanını biliyorsun o da iyi oluyor. tavsiye ederim :)

merhaba arkadaşlar,
ben de bu monitörü aldım ama kullanımın en başını bir türlü çözemedim. yani idrar testi falan hiçbirşey yapmadan mı ilk günde ayarlıyoruz cihazı. o zaman cihaz beni nasıl tanıyacak? bana özle değil genel bir şekilde olası tarihlerde mi benden test isteyecek?
ben adetimin 5.günündeyim bugün başlasam olmaz mı?
cevplarsanız cok sevinirim ....:49:

merhaba arkadaşlar,
ben de bu monitörü aldım ama kullanımın en başını bir türlü çözemedim. yani idrar testi falan hiçbirşey yapmadan mı ilk günde ayarlıyoruz cihazı. o zaman cihaz beni nasıl tanıyacak? bana özle değil genel bir şekilde olası tarihlerde mi benden test isteyecek?
ben adetimin 5.günündeyim bugün başlasam olmaz mı?
cevplarsanız cok sevinirim ....:49:
msjını geç okudum kullanabildinmi bilmiyorum ama ben yinede anlatayım adet olduğun gün monitörü açıyosun m tuşuna basıyosun ekranda 1 yazacak 2. günde açıyosun yani makina senden test isteyene kadar açıyosun zaten kendisi kapanıyor 5.gün test istiyor sabah ilk idrarla test yapıyosun takıosun makina senden test istemeyi bırakınca ekranda beli oluyor zaten test yapmayı bırakıyosun 3 seviyedeysen yumurtlama olmuştur hayırlı olsun makinan

sağol canım :) bende testler devam ediyor bakalım level 1 hala bekliyoruz zaten bunları çok düşünmeyince tutuyor diyorlar yaa olurruna bırakmak en iyisi yapabilene :49:
inşalah bakalım haberleri verelim birbirimize

ben bu ay klomen ile çatlatma iğnesi vuruldum hem ultrasonda hem makinadan yumurtamı takip ettik anlayacağın makina çok doğru söylüyor ilacın etkisiyle erken yumurtladım iğnemi oldum bakalım adtimi bekliyom dediğin gibi boşverebilsek olcakta yapabilene haberlerimiz bu ay ii olur inşllh bu mart ayından çok umutluyum ne bileyim kaç aydır aklımda hep mart vardı mart için içime çok kuvvetli bir his doğuyor bakalım....

ben bu ay klomen ile çatlatma iğnesi vuruldum hem ultrasonda hem makinadan yumurtamı takip ettik anlayacağın makina çok doğru söylüyor ilacın etkisiyle erken yumurtladım iğnemi oldum bakalım adtimi bekliyom dediğin gibi boşverebilsek olcakta yapabilene haberlerimiz bu ay ii olur inşllh bu mart ayından çok umutluyum ne bileyim kaç aydır aklımda hep mart vardı mart için içime çok kuvvetli bir his doğuyor bakalım....

ınsallah be Nurselcim :) bende mart dan umutluyum gibi. bekleyelim görelim. umarım güzel haberle rveririz birbirimize. ben bu ay yani 2. ay ilk defa 3. seviyeyi gördüm ve 3 gün sürdü sonra da 2. seviye ve ertesinde 1. seviye olarak devam etti. bakalım haftaya normalde regli olmam lazım göreceğiz :61:

slm arkadaşlar. bu cihaz yumurtlama gününü net veriyor mu? ben yurt dışındaki fiyatlara baktım. Türkiyede 400 tl civarı ama amerika'datest çubukları dahil 230 TL. sizce bir farkı var mıdır? yurt dışından satın alanınız oldu mu? 3. seviye olunca yumurtlama günü olduğunu net bir şekilde anlıyor musunuz?

msjını geç okudum kullanabildinmi bilmiyorum ama ben yinede anlatayım adet olduğun gün monitörü açıyosun m tuşuna basıyosun ekranda 1 yazacak 2. günde açıyosun yani makina senden test isteyene kadar açıyosun zaten kendisi kapanıyor 5.gün test istiyor sabah ilk idrarla test yapıyosun takıosun makina senden test istemeyi bırakınca ekranda beli oluyor zaten test yapmayı bırakıyosun 3 seviyedeysen yumurtlama olmuştur hayırlı olsun makinan

teşekkür ediyrum Nurselcim. ben 5.günden başladım burdan cevap alamayınca clearblue müşteri hizmeleriyle görüştüm. cunku alet bana geldğnde zatn 2. gunumdu yapim mi yapmim mi derken gecti. ama 5. gune kadar yapabilirsi diye okumuştum. clear blue dan da teyit aldım. 5. gunden itibaren (bugun 8. gundu) hergun istedi. bu boyle hergun isteyecekmi ovulasyna kadar?:93:

teşekkür ediyrum Nurselcim. ben 5.günden başladım burdan cevap alamayınca clearblue müşteri hizmeleriyle görüştüm. cunku alet bana geldğnde zatn 2. gunumdu yapim mi yapmim mi derken gecti. ama 5. gune kadar yapabilirsi diye okumuştum. clear blue dan da teyit aldım. 5. gunden itibaren (bugun 8. gundu) hergun istedi. bu boyle hergun isteyecekmi ovulasyna kadar?:93:

sen nereden aldın cihazı ve ne kadara?

canım ben internetten aldım. yurtdışından getırttım, 200tl

yannız bugun 10.gun ve test istemedi benden. normalmi?sen kullandın mı daha önce ?

slm arkadaşlar. bu cihaz yumurtlama gününü net veriyor mu? ben yurt dışındaki fiyatlara baktım. Türkiyede 400 tl civarı ama amerika'datest çubukları dahil 230 TL. sizce bir farkı var mıdır? yurt dışından satın alanınız oldu mu? 3. seviye olunca yumurtlama günü olduğunu net bir şekilde anlıyor musunuz?

Arkadaşım, kusura bakma ancak cvp verebildim :( biraz yoğun bir iş dönemi oldu benim için. bence yurtdışı ile bir farkı yoktur bunun parası dışında o yüzden bence alınabilir. ben tr den aldım biraz para bayıldım tabi :(

Arkadaşım, kusura bakma ancak cvp verebildim :( biraz yoğun bir iş dönemi oldu benim için. bence yurtdışı ile bir farkı yoktur bunun parası dışında o yüzden bence alınabilir. ben tr den aldım biraz para bayıldım tabi :(

1. seviyede yumurtlama yok :( 2 seviye yumurtlama %50 ve 3. seviyede yumurtlama en üst seviyede olarak kabul edebilirsin :)

canım ben internetten aldım. yurtdışından getırttım, 200tl

yannız bugun 10.gun ve test istemedi benden. normalmi?sen kullandın mı daha önce ?

aaaaa hamile misin acaba? test istememe süresi baya uzun geldi bana, benden de istemiyor genelde ama 4 -6 gün oluyor bu. merakla bekliyorum cnm haberlerini. Umarım hayırlı haberler gelir

aaaaa hamile misin acaba? test istememe süresi baya uzun geldi bana, benden de istemiyor genelde ama 4 -6 gün oluyor bu. merakla bekliyorum cnm haberlerini. Umarım hayırlı haberler gelir

tatlım bugun 3.aşamayı gördüm. yani bu 24 saat icerisinde olucak demek mi? gerci bence cok erken henuz 13.gunum. ama bakalım artık hayırlısı . benden de hergun istemişti testi sadece 10.gun ıstemedı onu sormuştum ama yanlıs yazmışım :(

bu arada gec yazıyorum cunku vardıyalı calısıyorum. kusura bakma.

tatlım bugun 3.aşamayı gördüm. yani bu 24 saat icerisinde olucak demek mi? gerci bence cok erken henuz 13.gunum. ama bakalım artık hayırlısı . benden de hergun istemişti testi sadece 10.gun ıstemedı onu sormuştum ama yanlıs yazmışım :(

bu arada gec yazıyorum cunku vardıyalı calısıyorum. kusura bakma.

rica ederim canım :) süper haber bu kadar erken olması :) 3 gün filan sürüyor benimki öyle sürmüştü. belli olmaz bu her bünye ayrı çalışıyor.

Selam arkadaslar, ben de eski kullanicilardanim. Topigin tekrar canlanmasina sevindim. Ben bir yil kullandim ve birakmak zorunda kaldim, cunki bu manitoru kullanmak icin adetlerin duzenli olmasi gerekiyor ve baska bir sorunun olmamasi gerekiyor.bu aleti kullanirken baska sorunlarimizinda oldugunun haberini verdi bize manitor, buyuzden kullanmaniz cok yararli . heray duzenli bir sekilde 3.seviyeyi goruyorsaniz bir sorun yok demektir ve manitoru kullanmaya devam edin, yanliz ilk ay 3.seviye goremiyebilirsiniz , bazi arkadaslarin oyle oldu, (ben gormustum ilk ay 3.seviyeyi)

Umarim hamilelik habarlerinizi alirsiniz en kisa zamanda, Rabbim yar ve yardimciniz olsun. Bu topikte hamile olan bir cok arkadas var , bunlar size umut olsun.
Yurtdisindan alan bir kullanici soru sormus, fiyatlar turkiyeye gore evet daha uygun, endise etmenize gerek yok, manitorde ayni manitor.

Son düzenleme:
kızlar merhaba birkaç kişinin daha gelmesine sevindim biz çoğaldıkça paylaşımlar çoğalacak ve birgün burda sevinçlerimizi de paylaşacağız duam bebek isteyen tüm çiftler içinrabbim büyük alet ancak vesile olabilir eski kullanıcılardan prenses sağol desteğin için yessocum adet oldum yine buay drdayım makinasını yeni alanlara hayırlı olsun ben ultrasonada giriyorum makinadanda takip ediyorum birebir aynı şüpheniz olmasın bende alırken bayağı düşünmüştüm para kolay kazanılmıyor düşünmekte lazım haliyle hepimiz zengin değiliz ben ikinci günümdeyim daha marttı kapattım nisana kaldı umutlarım...

selam arkadaşlar. ben bugün adet oldum saat 18.00 civarı. ne yapmam gerekiyor? m tuşuna bugün mü basayhım yoksa yarın sabah uyanınca mı? cihazı yurt dışından aldım. pil takılan yerde çin yazıyor ve açıkçası acaba sahte mi diye endişelendim. Kullanıma yeni başlayacağım lütfen anlatabilir misiniz?

arkadaşlar bu aleti çok duydum inceledim...
ancak benim şöyle bir durumum var pco sendromu hastasıyım ama doktorlar ilaç tedaviisine ihtiyacın yok diyorlar.
sizce bu aleti kullanmak ne gibi bir fayda sağlar?
benim gibi bir rahatszılığı olup bu aleti kullanan var mı
?

Back