Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun canım ben adet oldum neden böyle gecikti anlayamadım ama sonunda geldi ve bugün bitti 5.gündü yarın makina test istemeye başlar sevinçli haberi veremedim umarım aynı anda ve yakın zamanda ikimiz sevincimizi paylaşırız...
slm arkadaşlar bu monitör biraz karışık gibi ama bende almayı düşünüyorum bu ay normal ovülasyon testi kullanıyorum ve birşey anlayamadım bundan memnunmusunuz ve hamile kalan sitesinde anlatıldığı kadar çokmu
msjını geç okudum kullanabildinmi bilmiyorum ama ben yinede anlatayım adet olduğun gün monitörü açıyosun m tuşuna basıyosun ekranda 1 yazacak 2. günde açıyosun yani makina senden test isteyene kadar açıyosun zaten kendisi kapanıyor 5.gün test istiyor sabah ilk idrarla test yapıyosun takıosun makina senden test istemeyi bırakınca ekranda beli oluyor zaten test yapmayı bırakıyosun 3 seviyedeysen yumurtlama olmuştur hayırlı olsun makinanmerhaba arkadaşlar,
ben de bu monitörü aldım ama kullanımın en başını bir türlü çözemedim. yani idrar testi falan hiçbirşey yapmadan mı ilk günde ayarlıyoruz cihazı. o zaman cihaz beni nasıl tanıyacak? bana özle değil genel bir şekilde olası tarihlerde mi benden test isteyecek?
ben adetimin 5.günündeyim bugün başlasam olmaz mı?
cevplarsanız cok sevinirim ....
sağol canım :) bende testler devam ediyor bakalım level 1 hala bekliyoruz zaten bunları çok düşünmeyince tutuyor diyorlar yaa olurruna bırakmak en iyisi yapabilene
inşalah bakalım haberleri verelim birbirimize
ben bu ay klomen ile çatlatma iğnesi vuruldum hem ultrasonda hem makinadan yumurtamı takip ettik anlayacağın makina çok doğru söylüyor ilacın etkisiyle erken yumurtladım iğnemi oldum bakalım adtimi bekliyom dediğin gibi boşverebilsek olcakta yapabilene haberlerimiz bu ay ii olur inşllh bu mart ayından çok umutluyum ne bileyim kaç aydır aklımda hep mart vardı mart için içime çok kuvvetli bir his doğuyor bakalım....
msjını geç okudum kullanabildinmi bilmiyorum ama ben yinede anlatayım adet olduğun gün monitörü açıyosun m tuşuna basıyosun ekranda 1 yazacak 2. günde açıyosun yani makina senden test isteyene kadar açıyosun zaten kendisi kapanıyor 5.gün test istiyor sabah ilk idrarla test yapıyosun takıosun makina senden test istemeyi bırakınca ekranda beli oluyor zaten test yapmayı bırakıyosun 3 seviyedeysen yumurtlama olmuştur hayırlı olsun makinan
teşekkür ediyrum Nurselcim. ben 5.günden başladım burdan cevap alamayınca clearblue müşteri hizmeleriyle görüştüm. cunku alet bana geldğnde zatn 2. gunumdu yapim mi yapmim mi derken gecti. ama 5. gune kadar yapabilirsi diye okumuştum. clear blue dan da teyit aldım. 5. gunden itibaren (bugun 8. gundu) hergun istedi. bu boyle hergun isteyecekmi ovulasyna kadar?:93:
slm arkadaşlar. bu cihaz yumurtlama gününü net veriyor mu? ben yurt dışındaki fiyatlara baktım. Türkiyede 400 tl civarı ama amerika'datest çubukları dahil 230 TL. sizce bir farkı var mıdır? yurt dışından satın alanınız oldu mu? 3. seviye olunca yumurtlama günü olduğunu net bir şekilde anlıyor musunuz?
Arkadaşım, kusura bakma ancak cvp verebildim biraz yoğun bir iş dönemi oldu benim için. bence yurtdışı ile bir farkı yoktur bunun parası dışında o yüzden bence alınabilir. ben tr den aldım biraz para bayıldım tabi
canım ben internetten aldım. yurtdışından getırttım, 200tl
yannız bugun 10.gun ve test istemedi benden. normalmi?sen kullandın mı daha önce ?
aaaaa hamile misin acaba? test istememe süresi baya uzun geldi bana, benden de istemiyor genelde ama 4 -6 gün oluyor bu. merakla bekliyorum cnm haberlerini. Umarım hayırlı haberler gelir
tatlım bugun 3.aşamayı gördüm. yani bu 24 saat icerisinde olucak demek mi? gerci bence cok erken henuz 13.gunum. ama bakalım artık hayırlısı . benden de hergun istemişti testi sadece 10.gun ıstemedı onu sormuştum ama yanlıs yazmışım
bu arada gec yazıyorum cunku vardıyalı calısıyorum. kusura bakma.