içindeki açıklamalarda yazıyo canım. eğer ilk kez kullanıyosan ilk ay 3. seviyeyi görmeyebilirmişin. hatta bir kaç bile sürebiliyomuş aletin seni tanıması. farklı saat derken belirlediğin saatten 1 saat önce veya 1 saat sonra açabiliyosun. böyle bi opsiyon var ama ne kadar geç açtın onu bilemiycem.
2. seviyeyide bundan dolayı mı sürekli gösteriyo onuda bilmiyorum ama test istediği sürece yaomaya devam. maalesef testler çok pahalı ama denemeye değer bi alet. ben kullandığımın 2. ayında hamle kaldım kızıma. yine aynı şekilde başka bir arkadaşda 2. ayında kaldı. şimdi bebişlerimiz nerdeyse 1.5 yaşına giricek. darısı sağlıcakla başınıza inşallah.
evet onu biliyorum da sürekli 2. seviyeyi göstermesi beni biraz korkuttu cnm ya , sende ilk ay 2. seviyeyi ne kadar göstermişti? test çubukları bitine kadar mı? valla normalde sabah 7 de actım ilk 1 hafta ama sonra 9:00 ları filan buldu uykuya yenik düştüm umarım o etkilemez
ay ne güzel ya allah bağışlasın valla umarım benimde en kısa zamanda tutar. amin cnm :)