• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kızlar, bu ovulasyon testini kullanan arkadaşlar...

ovulasyon testleri ile, gebelik testi yapmak mümkün mü?

normalde regl günlerinizde, bu ovulasyon testleri ne cevap veriyor size? negatif veriyor değil mi? yanlış mıyım?
ben regl günümdeyim, benim digital olmayan ovulasyon testim, pozitif veriyor bana.

nedir bu acaba?

kızlar, bu ovulasyon testini kullanan arkadaşlar...

ovulasyon testleri ile, gebelik testi yapmak mümkün mü?

normalde regl günlerinizde, bu ovulasyon testleri ne cevap veriyor size? negatif veriyor değil mi? yanlış mıyım?
ben regl günümdeyim, benim digital olmayan ovulasyon testim, pozitif veriyor bana.

nedir bu acaba?

bu monitörün test cubuklari daha degisik, görsel okumayla da calismiyor. ve fakat standart ovulasyon testleri hamilelik testi olarak kullanilabilir. gebelik testi sadece hcg'ye bakiyor. ov. testleri hcg ve lh'ye bakiyor (ikisini ayirt edemiyor ama hcgyi saptayabiliyor hihi). hamile olma ihtimalin yüksek. ;)

Positive Ovulation Test While Pregnant? | BabyCenter

su sayfada bu konuya dair yazilmis ve cogu kisi daha sonra yapilan gebelik testlerinde de pozitifi görmüs. yani ihtimal dahilinde. :nazar:

m15 ve 3. seviye! :52::52::52::52::52::52:

inanamiyorum ben de yumurtluyormusum hehe. yuppiiiiiii.:62:

gelecekte kendime not. karnindaki agri gaz sancisi degil. beline de vuruyorsa yumurtluyorsun. :27:

gelecekte kendime not. karnindaki agri gaz sancisi degil. beline de vuruyorsa yumurtluyorsun. :27:

Sevindim canım inş güzel haberler verirsin bzlere

Kızlar bsy sorcam ben bugün eczaneden clearblue digital ovulasyon testi siparis ettim ama ben bunu 1 cesit sandim ben monitorlu istiyodum normalde ama dgl galiba.. normal çubuk testi (clearblue markasi.)
sorum şu pahaliydi, e degsme imkanimda yok siparis verdm bikere.

simdi bu testler her pozitif ciktigi zaman iliski gerceklesse olmazmi? yani sadece hangi gün zirveye ciktgni bilmiyosun fark bu birtek dglmi?
napsam bilemedim bide monitorlusunumu alsam

Sevindim canım inş güzel haberler verirsin bzlere

Kızlar bsy sorcam ben bugün eczaneden clearblue digital ovulasyon testi siparis ettim ama ben bunu 1 cesit sandim ben monitorlu istiyodum normalde ama dgl galiba.. normal çubuk testi (clearblue markasi.)
sorum şu pahaliydi, e degsme imkanimda yok siparis verdm bikere.

simdi bu testler her pozitif ciktigi zaman iliski gerceklesse olmazmi? yani sadece hangi gün zirveye ciktgni bilmiyosun fark bu birtek dglmi?
napsam bilemedim bide monitorlusunumu alsam

haha buraya bizim topikten yavas yavas kayma var :9:

monitörlü alani almadan önce ilk kullanimin icin 20'lik test cubugu al, döngün kac gün biliyor musun? her sekilde 5. ya da 6. günde basla teste ilk ayinda. 20lik paketin de varsa, gülen surati görene kadar devam et. bir sonraki reglinde duruma göre teste daha gec baslarsin daha az cubuk kullanirsin.
gülen surati gördügünde bilhassa iliskiye gir ama ondan önceki günler de sansinin yüksek oldugu günler. ama gülen surat zirve. ilk ayda tutturursun belki.

haha buraya bizim topikten yavas yavas kayma var :9:

monitörlü alani almadan önce ilk kullanimin icin 20'lik test cubugu al, döngün kac gün biliyor musun? her sekilde 5. ya da 6. günde basla teste ilk ayinda. 20lik paketin de varsa, gülen surati görene kadar devam et. bir sonraki reglinde duruma göre teste daha gec baslarsin daha az cubuk kullanirsin.
gülen surati gördügünde bilhassa iliskiye gir ama ondan önceki günler de sansinin yüksek oldugu günler. ama gülen surat zirve. ilk ayda tutturursun belki.

Haha aynen, nerde hamile topiği orda bizimkiler, rastlayınca seviniyorum:55:

ben hep düzensiz olurdum son iki aya kadar, son iki aydir sadece 1 gün gecikme oldu. Dediğin gibi 7li çubuklardan aldım onları kullanayım bu ay tutturamazsam alırım bi monitor inş.

merhaba arkadaşlar.tatilde olduğumdan bir süredir giremedim.zealea 3. seviyeyi görmüşsün çok sevindim.ilk ayındaydın değilmi?ilk aydan gördüysen süper bişey.

neyazıkki ben bugün geç kalktım.uyuyakalmışım.16. günümdü.ben uyku sersemiyle testi yapıverdim.ama saati geçirdiğim için test istemedi.hem test yapamadım boş geçti bu günü.hemde testim ziyan oldu.napıcam şimdi ben.bu ay sonuçlarım sağlıklı olmıcak mı?

kIZLAR NE KADAR YARDIMCI OLUR BİLEMİORUM AMA COK PARA VERMEDEN ÖNCE BENİ DE BİR DİNLEYİN DERİMM..
BENDE COK DEGİL BELKİ AMA 6*7 AY BEBEK DENEMESİNDEN SNR ÜMİTSİLİGE KAPILDIM...
DR A GİTTİM...
SORUN YK DEDİİ..TESTLER VAR HERSEY YOLUNDA DENDİİ.
AMA PEKİ NEDEN OLMUYORDU..
BEN DÜZENLİ ADET OLAMADIM HİÇ BİR ZAMAN...EN NORMALİ 3-4 AY DÜZENLİ (ODA 32 GÜNDE BİR)
SONRA BİR HAFTA GECİKİR.ÖBÜR AY 8 GÜN ÖBÜR AY 10 GÜN GECİKİRR..SNR TEKRAR DÜZENEE GİRERRR.VE BÖLE GİDERR.
SIKIYSA YUMURTLAMA GÜNNÜNÜ YAKALAA...
DR UMU DEĞİŞTİRDM..TESTLERİ YENİLEDİİ..
VE BANA DEDİKİ SÜT HORMONUN CK YUKSEKK...BÖYLE HAMİLE KALAMAZSINN...
DİGER DR BANA T3 T3 FOL,İC ASİT TAM KAN SAYIMII...HERSEYE BAKMIS..AMA PROLAKTİNE BAKMAMIŞŞ..
PROLAKTİN ..YUMURTALIGA BASKI YAPARMIS.YUMURTA GELİŞMEZMİŞŞ..
YUMURTANIN DÖLLENEBİLMESİ İCİN 18-22 MM OLMASI LAZIMM...
BENİM Kİ BU DEGERLERE ULAŞMADAN ATILIORMUS REGL ZAMANI..
NEYSE TEDAVİ CK BASİT...DOSTİNEX DİE BİR İLAÇ 15 GÜN İÇ,İOSUN VE DEGERLER NORMALE DÖNÜYORR...
TABİ DR UMA ÇK ALIŞTMM..VE BİDAHA BIRAKMADM.
ÇK İÇTEN BİRİİİ..
BENİM DÜZENSİZ ADETLERİM YİNE DE DEVAM ETTİİ..
YUMURTA TAKİBİ YAPTIKKK...
NORMALDE 14-17.GÜNLER ARASI DÖLLENME OLMALI..EN VERİMLİ GÜNLER ..

AMA BENDE NERDEE YKKK...
DR EN SONUNDA OVULASYON TESTİNİ Bİ DENE İSTERSEN..HEM DE HERGÜN GELMEKTEN KURTULURSUN.Bİ İKİ AY ÖYLE BAKALIM DEDİİ.
İNANIN İLK AY O TEST SAYESİNDE HAMİLE KALDIM.
ALAHIMA CK ŞÜKÜR SU AN 19+1 HAFTALIK HAMİLEYM...
BASLADIM ETSTE 14 GÜN..
15-16-17.GÜNLER TESTİ YAPTIMMHEP TEK ÇİZGİİ.
SİNİR OLMAYA BASLADIMM...BU DA HAMİLELİK TESTLERİ GİBİ BANA GICIKKK..YOK DEDİİ SİLİK MİLİK GÖRÜCEM O CİZGİYİİİ..
İNATLA 22.İNCİ GÜNE KADAR HERGÜN TESTİ YAPTIMM..
VE İNANMAZSINIZ 22.GÜN SİLİK İKİNCİ CİZGİYİ GÖRDÜM.VE O GÜN HAMİLE KALDIMMM...
DR BİLE ŞAŞIRDI.ÇK GEC 22.GÜN NORMAL Bİ İNSANA GÖRE DEDİİ..
BELKİ O TESTİ ALMAMIŞ OLSAYDIMHE AY DR UMLA 17.GÜN SONUNDA YUMURTA OLGUNLAÇMADI DİYECEK..VE BASKA CARE ARAYACAKTIK..
YUMURTA GELŞİŞTRİCİ KLOMEN YADA BASKA SEYLER...
HERKES SORUNU BELKİ BENİMLE AYNI DEGİLDİRR...
AMA BELKİ BİRİNİZ BİLE BENİMLE AYNI SIKINTIYI YASIYORSANIZ..FAYDAM OLSA FENA MI..
BİLİRİM O EVREYİ CÜNKÜÜÜ...
KENDİNİZİ HÇ ÜZMEYN..YETERKİ ALLAHIM OL DESİNN..
O HERSYEİN VAKTİNİ BİLİR..VERİR...SADECE DUA EDİN

kIZLAR NE KADAR YARDIMCI OLUR BİLEMİORUM AMA COK PARA VERMEDEN ÖNCE BENİ DE BİR DİNLEYİN DERİMM..
BENDE COK DEGİL BELKİ AMA 6*7 AY BEBEK DENEMESİNDEN SNR ÜMİTSİLİGE KAPILDIM...
DR A GİTTİM...
SORUN YK DEDİİ..TESTLER VAR HERSEY YOLUNDA DENDİİ.
AMA PEKİ NEDEN OLMUYORDU..
BEN DÜZENLİ ADET OLAMADIM HİÇ BİR ZAMAN...EN NORMALİ 3-4 AY DÜZENLİ (ODA 32 GÜNDE BİR)
SONRA BİR HAFTA GECİKİR.ÖBÜR AY 8 GÜN ÖBÜR AY 10 GÜN GECİKİRR..SNR TEKRAR DÜZENEE GİRERRR.VE BÖLE GİDERR.
SIKIYSA YUMURTLAMA GÜNNÜNÜ YAKALAA...
DR UMU DEĞİŞTİRDM..TESTLERİ YENİLEDİİ..
VE BANA DEDİKİ SÜT HORMONUN CK YUKSEKK...BÖYLE HAMİLE KALAMAZSINN...
DİGER DR BANA T3 T3 FOL,İC ASİT TAM KAN SAYIMII...HERSEYE BAKMIS..AMA PROLAKTİNE BAKMAMIŞŞ..
PROLAKTİN ..YUMURTALIGA BASKI YAPARMIS.YUMURTA GELİŞMEZMİŞŞ..
YUMURTANIN DÖLLENEBİLMESİ İCİN 18-22 MM OLMASI LAZIMM...
BENİM Kİ BU DEGERLERE ULAŞMADAN ATILIORMUS REGL ZAMANI..
NEYSE TEDAVİ CK BASİT...DOSTİNEX DİE BİR İLAÇ 15 GÜN İÇ,İOSUN VE DEGERLER NORMALE DÖNÜYORR...
TABİ DR UMA ÇK ALIŞTMM..VE BİDAHA BIRAKMADM.
ÇK İÇTEN BİRİİİ..
BENİM DÜZENSİZ ADETLERİM YİNE DE DEVAM ETTİİ..
YUMURTA TAKİBİ YAPTIKKK...
NORMALDE 14-17.GÜNLER ARASI DÖLLENME OLMALI..EN VERİMLİ GÜNLER ..

AMA BENDE NERDEE YKKK...
DR EN SONUNDA OVULASYON TESTİNİ Bİ DENE İSTERSEN..HEM DE HERGÜN GELMEKTEN KURTULURSUN.Bİ İKİ AY ÖYLE BAKALIM DEDİİ.
İNANIN İLK AY O TEST SAYESİNDE HAMİLE KALDIM.
ALAHIMA CK ŞÜKÜR SU AN 19+1 HAFTALIK HAMİLEYM...
BASLADIM ETSTE 14 GÜN..
15-16-17.GÜNLER TESTİ YAPTIMMHEP TEK ÇİZGİİ.
SİNİR OLMAYA BASLADIMM...BU DA HAMİLELİK TESTLERİ GİBİ BANA GICIKKK..YOK DEDİİ SİLİK MİLİK GÖRÜCEM O CİZGİYİİİ..
İNATLA 22.İNCİ GÜNE KADAR HERGÜN TESTİ YAPTIMM..
VE İNANMAZSINIZ 22.GÜN SİLİK İKİNCİ CİZGİYİ GÖRDÜM.VE O GÜN HAMİLE KALDIMMM...
DR BİLE ŞAŞIRDI.ÇK GEC 22.GÜN NORMAL Bİ İNSANA GÖRE DEDİİ..
BELKİ O TESTİ ALMAMIŞ OLSAYDIMHE AY DR UMLA 17.GÜN SONUNDA YUMURTA OLGUNLAÇMADI DİYECEK..VE BASKA CARE ARAYACAKTIK..
YUMURTA GELŞİŞTRİCİ KLOMEN YADA BASKA SEYLER...
HERKES SORUNU BELKİ BENİMLE AYNI DEGİLDİRR...
AMA BELKİ BİRİNİZ BİLE BENİMLE AYNI SIKINTIYI YASIYORSANIZ..FAYDAM OLSA FENA MI..
BİLİRİM O EVREYİ CÜNKÜÜÜ...
KENDİNİZİ HÇ ÜZMEYN..YETERKİ ALLAHIM OL DESİNN..
O HERSYEİN VAKTİNİ BİLİR..VERİR...SADECE DUA EDİN

çok saol canım paylaşımın için.ben pcos hastasıyım.benimde o yüzden reglilerim çok dengesiz.ne zaman yumurtladığımı ve hatta yumurtlayabiliyormuyum onu dahi bilmiyorum.bende yeni aldım dijital olanı henüz 1. ayımdayım.senin kullandıklarını nerden alabilirim?markası ne?nasıl kullanıldığınıda pek bilmiyorum açıkcası.bende de işe yararmı ki?

merhaba arkadaşlar.tatilde olduğumdan bir süredir giremedim.zealea 3. seviyeyi görmüşsün çok sevindim.ilk ayındaydın değilmi?ilk aydan gördüysen süper bişey.

neyazıkki ben bugün geç kalktım.uyuyakalmışım.16. günümdü.ben uyku sersemiyle testi yapıverdim.ama saati geçirdiğim için test istemedi.hem test yapamadım boş geçti bu günü.hemde testim ziyan oldu.napıcam şimdi ben.bu ay sonuçlarım sağlıklı olmıcak mı?

1 gün kacirinca aynen devam etmek gerekiyor testlere. sonuclarini olumsuz etkilemez. hormon yükselisini takip ediyor sonucta. ama 20 cubuk isterse ilk ay diye yedek bulundur yaninda.

hihi evet gördüm 3. seviyeyi, ilk ayimdi. daha devam test istemedi. 17. gün 2. seviyeyi gösterdi. 18. günden itibaren 1. seviyede. her gün acip kapatiyorum. ilk ayimi 10 cubukla atlattim.

Merhaba,

Ben de yeni katıldım aranıza. Clearblue Hamilelik Monitörü'nü geçen hafta gittigidiyor üzerinden sipariş ettim. 20'li test çubukları ile beraber 352 TL ödedim.
Bugün periyodumun 6. günüydü, ilk testi yaptım.

Bakalım, bekliyoruz :)

Merhaba,

Ben de yeni katıldım aranıza. Clearblue Hamilelik Monitörü'nü geçen hafta gittigidiyor üzerinden sipariş ettim. 20'li test çubukları ile beraber 352 TL ödedim.

merhaba, yuppi bir akadas daha geldi bize. 3 kisi olduk =) umarim sans getirir sana monitör, ilk ayinda 3. seviyeyi görürsün. :nazar:

Merhaba,

aramıza hoşgeldin.umarım kullananlar dahada çoğalır birbirimize destek oluruz.buarada bende gittigidiyordan aldım daha bir ay olmadı fakat ben 500 tl ye aldım.sen baya uyguna almışsın.indirime mi girdi acaba?

gelecekte kendime not. karnindaki agri gaz sancisi degil. beline de vuruyorsa yumurtluyorsun. :27:[/QU

bende m 18 de 3. seviyeyi gördüm.çok şaşırdım,çünkü 2. seviyeyi görmeden birden üçe çıktı bende anlamadım.çok sevindim tekrar tekrar tekrar ekrana baktım:) m 19 da da 3. seviyeyi gösterdi.hala test yapıyorum umarım daha istemez.çünkü bu ay 2 testim pert oldu.ama sevincim neyazıkki yarım kaldı.eşim iş seyahatine gitmişti.bu ayı çok değerlendiremedik.bugün geldi m 21 deyim.geç kaldım sanırım.ama eşim kafasını yastıktan kaldıramadığı için bişey yapamadık.ben istedikçe ters tepki yapıyor bide onunla uğraşıyorum bu kadar sıkıntı arasında.çok üzgünüm:((((

gelecekte kendime not. karnindaki agri gaz sancisi degil. beline de vuruyorsa yumurtluyorsun. :27:[/QU

bende m 18 de 3. seviyeyi gördüm.çok şaşırdım,çünkü 2. seviyeyi görmeden birden üçe çıktı bende anlamadım.çok sevindim tekrar tekrar tekrar ekrana baktım:) m 19 da da 3. seviyeyi gösterdi.hala test yapıyorum umarım daha istemez.çünkü bu ay 2 testim pert oldu.ama sevincim neyazıkki yarım kaldı.eşim iş seyahatine gitmişti.bu ayı çok değerlendiremedik.bugün geldi m 21 deyim.geç kaldım sanırım.ama eşim kafasını yastıktan kaldıramadığı için bişey yapamadık.ben istedikçe ters tepki yapıyor bide onunla uğraşıyorum bu kadar sıkıntı arasında.çok üzgünüm:((((

öncelikle tebrikler! ilk ayinda 3. seviye süper. kullanmaya devam edecek misin?
günleri kacirdim diye üzme kendini, bu ay böyle olmus, sonraki ay belki hehe hedefi 12'den vurursunuz. sanslisin, yumurtluyorsun bunu bilmek bile güzel. moral bozma, 2 gün kacirdigin testlerde belki 2. seviyedeydin kimbilir. :nazar:

evet zealea en azından pcos hastası olmama rağmen yumurtladığımı bilmek güzel.bakalım diğer aylara kısmet inşallah.kullanmaya devam edicem tabiki.hatta yeni test çubuklarımın siparişini verdim bile bugün.çok pahalı ya:( 90 TL Türkiyede.sen kullanmaya devam etmicek misin?bide bu alet 3. seviyeyi göstermesine rağmen hala benden test istiyor.senden istemedi sanırım dimi?neden benden hala istiyor anlamadım:(((

evet zealea en azından pcos hastası olmama rağmen yumurtladığımı bilmek güzel.bakalım diğer aylara kısmet inşallah.kullanmaya devam edicem tabiki.hatta yeni test çubuklarımın siparişini verdim bile bugün.çok pahalı ya:( 90 TL Türkiyede.sen kullanmaya devam etmicek misin?bide bu alet 3. seviyeyi göstermesine rağmen hala benden test istiyor.senden istemedi sanırım dimi?neden benden hala istiyor anlamadım:(((

monitör ya 10 ya 20 cubuk istiyor.
ovulasyon 15. 16. günlere kadar oluyorsa 10, daha sonraki günlerde oluyorsa 20 cubuk. benimki 15. gün oldu diye istemedi sagolsun.

ha ama sen m18'de zaten zirveyi gördün. zirveyi gördükten sonra test yapmana illa gerek yokmus. 2 gün zirve, 3. günü 2. seviye kalan günler 1. seviye gösteriyor. bu sekilde üc-bes cubuk arttirabilirsin. böyle yapanlar da varmis. sakincasi yokmus.

ben aleti heralde kullanmaya devam edicem. hamile kalmaya da calismiyoruz henüz. öyle deli dürttü beni, yumurtlamiyorum ben diye bir fikre kapilip aldim. ama elimde bir kac aylik veri olsun istiyorum, bakalim her ay yumurtluyor muyum... (tiroid tedavim devam ettigi icin hamilelik düsünmüyorum).

elimde 50 cubuk var hala. 20 taneyi 30 euro'ya aliyorum, burasi icin de pahalli. ama memnun kaldim ben aletten. o yüzden devam, bu aletle hamile kalmaya calisicam tedavi de biterse. zengin edicem clearblue'yu.:52:

şimdi ben m18 de 3. seviyeyi gördüm.m19 da da 3. seviyeyi gördüm.devam ettim m23 teyim ve hala test yapıyorum 1.seviyeyi gösterip duruyor.yapmasamda olur mu yani?sonucu etkilemez mi?sen nerden öğrendin kullanan arkadaşlardan mı yoksa kitapçıkta mı yazıyor?zaten benim bir testim eksik bu aydan.yarında yapıcam. son gün test istese bile elimde testim yok yapıcak:((

inşallah clearblue yu çok zenginleştirmeden biran önce hamile kalırızda o paralarla bebişlerimize ciciler alırız:)

Back