Arkadaşlar selam,
Ben bir süre KK'ya girmeyeceğim. Biraz hamilelik takıntısından kurtulmak istiyorum. Tuvalete her gittiğimde monitörü görüp reglime acaba kaç gün kaldı diye düşünmekten sıkıldım. Sanırım biraz böyle bir uzaklaşmaya ihtiyacım var. Tabiiki de tamamen terketmiyorum burayı. Sadece biraz bu konudan uzaklaşmak istiyorum.
Nolur bana darılmayın gücenmeyin ama bu mevzu psikolojimi bozmaya başladı. Biliyorsunuz spora falan başladım ama o tek başına rahatlatmayı ve bu konudan uzaklaşmamı sağlamadı.
Sizleri çok seviyorum belki sizi yarı yolda bıraktığımı da düşünebilirsiniz ama devamlı KK'da gezerek ve devamlı bu konuyla (yemek yerken, tuvalete giderken, spor yaparken, kitap okurken vs.) ilgilendiğimi farkedince bir sıkıntı olduğunu düşündüm.
Kim bilir belki güzel haberlerle dönerim-dönmek isterim- daha doğrusu. Beni anladığınızı düşünüyorum. Lütfen kendinize çok iyi bakın. İnşallah en kısa zamanda karınlarınızın bebişle dolar.
Sevgiyle kalın. Hep mutlu olun. a.s.
Canım benim en ii sini yaparsın bencede zaten aklımızdan çıkmıyor bide burda sürekli aklımızda . eşimde bana girme diyor ama duramıyorum. Canım güzel gelişmeler olursa bize haber ver hakkında hayırlısı olsun öpüyorum