- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
prenses88 canım eve haklıısn 1 kürü en az 3ay denemek lazımmıs.bende şimndi soğana başladım devam edıyorum.evet eşime anlam veremedım inatlaştı belkıde korkuyor amelıyta olmaktan bende artık eşime ısrar etmıyorum amelıyta ol amelıyat ol diye benım evım kıraa ev almak istiyorum 1-2sen falan birikim yapalım diyorum kendı evımde rahatla bebısıme bakarım dıyorum şimdide kendımı böyle avuttum onun için acele etmemeye çalısıcam şimdikki hedfım ev almak ama tedavıme devam etcem doktor kontrolunde olcam eşimde ekımde amelıyat olcak birazz kendımız deneriz amelıytatna sonra degerler düzelir ve benim adette düzelirse bellımı olur bebiş kendılıgınden gelirr.kendımı evle kandırdım şimdi biraz duruldum.bizim amöelıyat sartmıs 3dereceymıs bakalım başka doktorada gıtmıyor eşim ekımde giderim diyor bende kendı halıne bıraktım.ilk doktorum eşimin sonucuyla aşılkma yaparız dedı bana ama ben yaptırmamıstım 2,doktorumda bu sonucla aşılama olmaz dedu amelıyattan sonra aşılama yaparız dedı bilmiyorum işte oyle canım bi amelıyat olsun hayırlısıylada sonra bakcaz inş.biraz bu mobnüteri kullanırım dıyorum adetım düzen girince bıraz oyle devam ederım şimdidki düşüncem bu.destegın için cok sagol canım benım allah razı olsun.eşimin acele etmemsıde belkı daha yenı 5aydır bebiş istiypruz diyedir.aslında ev aldıktan sonra beb iş istiyorduk ama bende pko olunca tedavıye başlıyalım dedık sonraa eşimde varıkosel çıkınca şimdilik durdu hayırlısı artık cnaım ne diyeyim