• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

prenses88 canım eve haklıısn 1 kürü en az 3ay denemek lazımmıs.bende şimndi soğana başladım devam edıyorum.evet eşime anlam veremedım inatlaştı belkıde korkuyor amelıyta olmaktan bende artık eşime ısrar etmıyorum amelıyta ol amelıyat ol diye benım evım kıraa ev almak istiyorum 1-2sen falan birikim yapalım diyorum kendı evımde rahatla bebısıme bakarım dıyorum şimdide kendımı böyle avuttum onun için acele etmemeye çalısıcam şimdikki hedfım ev almak ama tedavıme devam etcem doktor kontrolunde olcam eşimde ekımde amelıyat olcak birazz kendımız deneriz amelıytatna sonra degerler düzelir ve benim adette düzelirse bellımı olur bebiş kendılıgınden gelirr.kendımı evle kandırdım şimdi biraz duruldum.bizim amöelıyat sartmıs 3dereceymıs bakalım başka doktorada gıtmıyor eşim ekımde giderim diyor bende kendı halıne bıraktım.ilk doktorum eşimin sonucuyla aşılkma yaparız dedı bana ama ben yaptırmamıstım 2,doktorumda bu sonucla aşılama olmaz dedu amelıyattan sonra aşılama yaparız dedı bilmiyorum işte oyle canım bi amelıyat olsun hayırlısıylada sonra bakcaz inş.biraz bu mobnüteri kullanırım dıyorum adetım düzen girince bıraz oyle devam ederım şimdidki düşüncem bu.destegın için cok sagol canım benım allah razı olsun.eşimin acele etmemsıde belkı daha yenı 5aydır bebiş istiypruz diyedir.aslında ev aldıktan sonra beb iş istiyorduk ama bende pko olunca tedavıye başlıyalım dedık sonraa eşimde varıkosel çıkınca şimdilik durdu hayırlısı artık cnaım ne diyeyim

kızlar elimde 4 kutu açılmamış monitör stiği var almak isteyen olursa uygun fiyata veririm. özel msj atın irtibata geçelim.

arkadaşlar bu monitörü kullanıpta hamile kalanlar geri iade etmek üzere denemek için verebilirlermi.ocakta tüpe başlıcam o zamana kadar denemek istiyorum ama çok pahalı

kızlar bende aldım ama henüz kullanmadım burda yazılanların hepsini okudum bende heyacanlandım ama siteden sizler çıktınız galiba kullanım klavuzu ingilizce size sorardım takıldığım yeri:97:

kızlar bende aldım ama henüz kullanmadım burda yazılanların hepsini okudum bende heyacanlandım ama siteden sizler çıktınız galiba kullanım klavuzu ingilizce size sorardım takıldığım yeri:97:

Kitapçığın türkçesi bende var takıldığın yer olursa mesajla sorabilirsin hakkında hayırlı olsun inşallah

Son düzenleme:
merhaba canım aramıza hoşgeldin,
benim 1.ayım,istediğin soruyu sorabilirsin her zaman cevaplarım buradaki kullanan arkadaşlarda bana yardımcı oldular,sayelerinde hiç sorun yaşamadım.
reglinin başlangıcından sonraki sabah monitörü açıp sadece o gün için "m" harfine basıyorsun,1 diye yazıyor.Ertesi gün aynı saatte açıyosun 2 yazıyor,test isteyene kadar tekrarlıyorsun test istediğinde test yapıyorsun.Aynı saatte açman önemli.Kullanım klavuzu medfors web sitesine var canım.
Benim 6.gün test istemeye başladı 10-11-12.gün 2 .seviye 13-14.gün 3.seviyeyi gördüm.15.gün 2.seviyeye indi,16.gün test istemedi.Maalesef bu ay 3.seviyeyi görmeme rağmen şehirdışında olduğumdan ,eşim yanımda değildi. :çok üzgünüm:
Senin regline ve yumurtlamana göre değişebilir seviyeler.
İnşallah mutluluğumuzu en kısa zamanda Allah'ımın yardımıyla paylaşırız canımcım...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba Yaya Arkadaşım,
ben monitörü yeni aldım ve kullanımı pek çözemedim. yukarıda açıklamaya rağmen 1 2 sorum oalcak bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim:)
1- regli daha olmadan bazen damlama olarak geliyor ya onun ertesinde hemen kullanmak mı lazım monitörü?
2- ilk sabahtan sonra her sabah açacağız ve orada 1 2 3 gibi gün sayısını göreceğiz daha sonrasında kapatacağız monitörü ve bir sabah bize belki 5. gün belki 10. gün test yap diye bir yazı çıkınca test çubuğunu yerleştirip bekleyeceğiz değil mi?
3- ertesi gün gene test yap ibaresi çıkıyor mu hep ya da belli aralıklarla mı çıkıyor?

baya heyecanlandım ya bu olayda umarım hepimize en kısa zamanda bebişler gelir:)

şimdiden çok teşekkür ederim.

kızlar sonunda monitörü kullanmaya başladım alanlar kullananlar buraya gelsede topik canlansa yeniden heyecanlarımızı paylaşsak yaa:78:

kızlar sonunda monitörü kullanmaya başladım alanlar kullananlar buraya gelsede topik canlansa yeniden heyecanlarımızı paylaşsak yaa:78:

Bende başladım valla 15 gün oldu hatta 2. seviyeyi 2 gündür görüyorum sıra 3. te inşallah :)
evet yeniden muhabbet edelim valla hem bilgilerimizi paylaşırız.
Nursel'cim senin kaçıncı günün oldu monitörü kullanmaya başlayalı ?

arkadaşlar, monitörler çok pahalı :(
bir de dijital ovulasyon testi var..onlar ne derece güvenilir bilginiz var mı? En azından onunla mı başlasam ?

Bende başladım valla 15 gün oldu hatta 2. seviyeyi 2 gündür görüyorum sıra 3. te inşallah :)

canım hiçkimse cevaplamaz diye girmedim siteye ama senin bana cvp yazdığını görüncede çok sevindim :52: ben bu ay başladım kullanmaya 18.günüm bugün ikinci çizgi göremeyeceğim diye çok üzülmüştüm bugün gördüm:34: ama akıntım dün olunca yarın kesin göreceğim demiştim makina maşllh tıkır tıkır çalışıyor inşllh yüzümüzüde güldürür :1:bakalım ben ne zaman 3. seviyeyi göreceğim aldığım 20 lik testi bir ayda bitirmek kötü testler pahalı :50:ne yapalım başa geldi madem çekecez allh isteyen herkesin yüzünü güldürsün artık cevabın için buraya uğrarım gelişmeleri yazalım

arkadaşlar, monitörler çok pahalı :(
bir de dijital ovulasyon testi var..onlar ne derece güvenilir bilginiz var mı? En azından onunla mı başlasam ?

canım benim hangisi bulabiliyorsak işimizi görsünde yeterki olsun dijital olsun yazalım lütfen bizler nezaman başarılı olcaz bakalım

kızlar 2 gündür 3. seviyedeyim kızlar diyorum ama okuyan varmı oda meçhul bilen okuyan varsa belki cvp verir ben yarın büyük ihtimal 2.seviyeyi görürüm olaki bu ay tutmadı 2. seviyeden sonra hala test isteyecekmi ne yapmalıyım adet oluncamı açmalıyım monitör test isteyene kadar yapmalımıyım bilemedim acil yardım....

kızlar 2 gündür 3. seviyedeyim kızlar diyorum ama okuyan varmı oda meçhul bilen okuyan varsa belki cvp verir ben yarın büyük ihtimal 2.seviyeyi görürüm olaki bu ay tutmadı 2. seviyeden sonra hala test isteyecekmi ne yapmalıyım adet oluncamı açmalıyım monitör test isteyene kadar yapmalımıyım bilemedim acil yardım....

eski kullanıcı olarak ben cevap vereyim. alet test istediğ sürece test yapmaya devam ediceksin. büyük bir olasılıkla elindeki 20lik paket bitene kadar ister test. ondan sonrada her sabah aynı saatte açmaya devam ediceksin.

eski kullanıcı olarak ben cevap vereyim. alet test istediğ sürece test yapmaya devam ediceksin. büyük bir olasılıkla elindeki 20lik paket bitene kadar ister test. ondan sonrada her sabah aynı saatte açmaya devam ediceksin.

Wannababy sana birşey soracağım yaklaşık 1 haftadır 2. seviyeyi görüyorum bu normal mi? birde açma kapama saatlerinde bazen aksamalar yaşadım ve aynı saati uykuya yenik düşerek kaçırdım :(( bu durumda farklı saatlerde açma kapama yaptığım için alet hep 2. seviyeyi gösteriyor olabilir mi? veya alakası yok mu? allah mesut etsin arkadaşım inşallah bizde çoçuklarımıza hemen kavuşuruz :)

yardımların için teşekkürler :)

canım hiçkimse cevaplamaz diye girmedim siteye ama senin bana cvp yazdığını görüncede çok sevindim :52: ben bu ay başladım kullanmaya 18.günüm bugün ikinci çizgi göremeyeceğim diye çok üzülmüştüm bugün gördüm:34: ama akıntım dün olunca yarın kesin göreceğim demiştim makina maşllh tıkır tıkır çalışıyor inşllh yüzümüzüde güldürür :1:bakalım ben ne zaman 3. seviyeyi göreceğim aldığım 20 lik testi bir ayda bitirmek kötü testler pahalı :50:ne yapalım başa geldi madem çekecez allh isteyen herkesin yüzünü güldürsün artık cevabın için buraya uğrarım gelişmeleri yazalım

bende aynı umutsuzluğa kapılmıştım sonra seni görünce hemen cvp vereyim dedim :) tecrübeli arkadaşımızın dediği gibi sen test yapmaya devam et tabkii makine istemeyenne kadar. valla pahalı makine ve cubuklar ama napalım başa gelen çekilir :) umarım en kısa zamanda hepimiz mutlu oluruz.
benim 14. günde 2. seviyeyi gördü bugün 22. gün ve hala 2 deyim, ben de bu normal mi diye sordum arkadaşlara umarım cvp gelir?

Wannababy sana birşey soracağım yaklaşık 1 haftadır 2. seviyeyi görüyorum bu normal mi? birde açma kapama saatlerinde bazen aksamalar yaşadım ve aynı saati uykuya yenik düşerek kaçırdım :(( bu durumda farklı saatlerde açma kapama yaptığım için alet hep 2. seviyeyi gösteriyor olabilir mi? veya alakası yok mu? allah mesut etsin arkadaşım inşallah bizde çoçuklarımıza hemen kavuşuruz :)

yardımların için teşekkürler :)

içindeki açıklamalarda yazıyo canım. eğer ilk kez kullanıyosan ilk ay 3. seviyeyi görmeyebilirmişin. hatta bir kaç bile sürebiliyomuş aletin seni tanıması. farklı saat derken belirlediğin saatten 1 saat önce veya 1 saat sonra açabiliyosun. böyle bi opsiyon var ama ne kadar geç açtın onu bilemiycem.
2. seviyeyide bundan dolayı mı sürekli gösteriyo onuda bilmiyorum ama test istediği sürece yaomaya devam. maalesef testler çok pahalı ama denemeye değer bi alet. ben kullandığımın 2. ayında hamle kaldım kızıma. yine aynı şekilde başka bir arkadaşda 2. ayında kaldı. şimdi bebişlerimiz nerdeyse 1.5 yaşına giricek. darısı sağlıcakla başınıza inşallah.

bende aynı umutsuzluğa kapılmıştım sonra seni görünce hemen cvp vereyim dedim :) tecrübeli arkadaşımızın dediği gibi sen test yapmaya devam et tabkii makine istemeyenne kadar. valla pahalı makine ve cubuklar ama napalım başa gelen çekilir :) umarım en kısa zamanda hepimiz mutlu oluruz.
benim 14. günde 2. seviyeyi gördü bugün 22. gün ve hala 2 deyim, ben de bu normal mi diye sordum arkadaşlara umarım cvp gelir?

elindeki test çubukları bitti mi? bitince ve test istemeyince düşer 1. seviyeye bence.

Back