• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Selam Kızlar nasılsınız, gördüğüm kadarı ile çalışmalar tam gaz devam ediyor, umarım en yakın zamanda hepinizin hamiş haberlerini alırız...

Bu arada size son haberleri verim, bilmiyorum dalia önceden gelip yazdımı, dalia ve ben çok ii yiz Allaha şükür her şey yolunda, dalianın bi oğluşu benimde bi prensesim olacak, bizim cinsiyetler kesinleşti, bi sürpriz olmadıkca değişmez herhalde...

Ben bugün prensesimin odasını simli boya ile boyatıyorum bakalım nasıl olcak, en az 2 ay kadar havalanması gerekiyormuş, mobilyalara bakmaya başladık, beşiği hazır alacaz ama dolabı ve şifon yeri büyük bi ihtimal yaptırcaz herhalde, bizde durumlar böle kızlar, gül, luna, nibo hepinizi öpüyorum ii bakın kendinize...

Selam Kızlar nasılsınız, gördüğüm kadarı ile çalışmalar tam gaz devam ediyor, umarım en yakın zamanda hepinizin hamiş haberlerini alırız...

Bu arada size son haberleri verim, bilmiyorum dalia önceden gelip yazdımı, dalia ve ben çok ii yiz Allaha şükür her şey yolunda, dalianın bi oğluşu benimde bi prensesim olacak, bizim cinsiyetler kesinleşti, bi sürpriz olmadıkca değişmez herhalde...

Ben bugün prensesimin odasını simli boya ile boyatıyorum bakalım nasıl olcak, en az 2 ay kadar havalanması gerekiyormuş, mobilyalara bakmaya başladık, beşiği hazır alacaz ama dolabı ve şifon yeri büyük bi ihtimal yaptırcaz herhalde, bizde durumlar böle kızlar, gül, luna, nibo hepinizi öpüyorum ii bakın kendinize...

Oyyy ne güzel bir haber böyle... Allah sağlıklı, analı-babalı büyütsün... :nazar:

Şekerlerim son testimi yaptım bu sabah... Bu yumurtlama döneminde baya iyi çalıştık...

Beklenmeyen tarihim 22 Haziran... İnşallah güzel haberler veririm bu ay artık...

Dün gece rüyamda eski bir arkadaşım yanıma puset içinde bir bebek getiriyordu, hayırdır inşallah hayırdır inşallahhh bayanssulusmile

Şekerlerim son testimi yaptım bu sabah... Bu yumurtlama döneminde baya iyi çalıştık...

Beklenmeyen tarihim 22 Haziran... İnşallah güzel haberler veririm bu ay artık...

Dün gece rüyamda eski bir arkadaşım yanıma puset içinde bir bebek getiriyordu, hayırdır inşallah hayırdır inşallahhh bayanssulusmile

Canım böyle rüya gören herkes o ay hamile kaldı hayır olsun inşallah benim içime doğanda senin bu ay hamile kalacağın :Saruboceq:

Tatlım merhaba,

Benim de şöyle oldu... En son 21 Mayıs'da regl oldum ama 2. seviyeyi görmedim direk 12. günde erkenden yumurtladım. Zaten iki gün öncesinden vücudumda inanılmaz bir ısı artışı vardı gerçi ben diş etimdeki iltihaptan olduğunu düşünüyordum ama neden böyle oldu anlayamadım...

Biz ilk gün çalıştık yani 12. gün 13.günü es geçtik 14. gün çalıştık ve bugünde 15. gün... Senin doktorun dediği gibi çalışmaya başlamışız farkında olmadan kaydirigubbakcemile2

Bu durumda 16. ve 18.günler de çalışırsak belki bebişim bu ay gelir kim bilir... Bakarsın bu dişle uğraşma olaylarım işe yaramıştır... Belki diş etimdeki problem vücut ısımı artırmıştır ve erken yumurtlamışımdır kim bilir değil mi yerimseniben

Canım inşallah senin, prensesin, gülün ve benim bebeklerimiz bu ay gelir... :Saruboceq:

ay canım evet istemeden doktorumun tavsiyesine uymussun insallah sonucu guzel olur bu calismalarimizin cok umutluyum bir tane bile olsa bu ay 1 hamile cıkacak insallah:Saruboceq:

İnşallah bitanem bu ay hepimiz hamile haberini veriririz Allah bizede kısmet eder inşallah :Saruboceq: Bende bugün üçüncü göbüşten iğnemi vurulcam adet olunca ikinci günü doktora gidicem ama bu ayda monütörü kullandık hayırlısı doktor korunmanıza gerek yok iğneler problem olmaz dedi . Hepimiz hayırlısıyna anne olacağız inanıyorummm inanıyorummmm :Saruboceq:

sositososito :ecrin_bebek: :emir_bebek:

güzelim tüp tedavin hayırlı olsun evet kızların da dedigi gibi monitor dogru mu calısıyor gormus oluruz kullandıgında.. hadi insallah ismin gibi gulersin bu ay opuyorumnanaktan

Luna sen gecen ay 3.seviye gormusmuydun hatirlamiyorum? hep 2 .seviyemi gordun?

klomenle mutlaka yumurtluyorsundur .14 16 18 20 22 aralari mutlaka calisma yap, ama gun asiri. ( Benim doktorun tavsiyesi)
Bide turkiyede klomen verince yumurtlama takibi yapiliyor diye biliyorum, yani doktor senin yumurtalarin gelisip gelismedigini yada catlama olup olmadigi soyluyor, bence doktorundan boyle bir talep iste.

Eger manitor dogru ise sen 3.seviye gormuyorsan yumurtan gelisiyor ve catlamiyor demektir, ama catlamasa adetin normal zamanda gelmez, allah allah kafam karisti... gerci yumurta catlamasa bile duzenlu adet olabilir diye bir sey okumustum ama, sen yinede bu ay 3.seviye gormessen , hemen doktora git bekleme bence. doktora manitor kullandigini soyleme, ben 3.aydir klomen kullaniyorum, ama gebelik olusmadi, ayrica yumurtlama takibi yapilmasini istiyorum dersen , olmazza doktorunu degistirirsin canim.

canım inan senin dusunduklerinin aynısı ben sordum kendime.. bak simdi ben gecen ay 3. seviye gormedim, eyvah dedim regl min duzeni sasacak ama cart diye saat gibi regl mi oldum yani bence de bu demek oluyor ki yumurtam catlamıs oluyor .. ha bir de dedigin gibi catlamamıs olsa bile regl olma durumu var muhakkak ama saat gibi oldugum icin bi umut yumurtladigimi dusunmek istiyorum..
bugun 16. gunum ve hala 2. seviyeyim yine 8. gunden beri imkansız iste.. ama biz esimle 10 (aksam)-12(aksam)-15(sabah) diye devam ediyoruz maalesef 14. gunde yapamadık cok yorgunduk uzun yola gittik falan.. sabahında calıstık.. simdi bu aksam 1.5 gun gecmis oldugundan yine calısmayı dusunuyorum..

ben zaten bu ay da olmazsa kesin doktora gidiyorum yeter artık bu kadar takipsiz falan bi soracagim sorusturacagim kesinlike..

hayırlısı:Saruboceq:

Kizlar ben manitorun 4.gunundeyim. test cubuklarim 10 tane kaldi, bu ay klomen siz 3.seviye gorebiliyormuyum diye kontrol amacli kullaniyorum manitoru, esimide razi ettim . kullan dedi bu ay. sonra ameliyat olasiya kadar bisey yapmamiza gerek yok dedi.

yinede ben doktorun soyledigi tarihlerde calisma yapacagim, eger 3.seviye gorursem , ki klomen kullandigimdan beri 3 aydir 3.seviye duzenli goruyorum, bir problem yoktur demektir bende. hayirlisi bakalim.

gul tup bebek tadavisinde manitor kullandigin iyi olmus, denemis olursun doktorun catlama gunu ile manitor uyuyormu? hem bizede bilgi vermis olursun.

buarada bence sen ilk denemede hamile kalacaksin icimde oyle bir his var nedense:)

Nibocugum allah yardimcin olsun, calisma yaptiktan sonra, en az 1 saat yat , kalkma guzelim? buarada maydonoz buhari ne oldu?

canım hadi hayırlısı olsun insallah ameliyat oncesi de olsa bakarsın tutar belli mi olurrr :) cok ama cok umutluyum bu ay birimiz hamile olacak kesinlikle icime dogdu.. hangimizin hayırlısı ise o olsun , ha tabi hepimiz olsak super o ayrı yerimseniben

ay canım benimmm cok ama cok sevindim tatlım bebişlerinizin iyi olmasina ne kadar sevindim anlatamam..
acaba dogru mu tahmin ettim hatırlamıyorum sanki sana kız dalia ya da erkek demistim gibi hatırlıyorum ama yanlıs da hatırlıyor olabilirim..
demek bi prens bir de prenses yegenlerimiz olacak ne mutlu bize!!! Allah nazarlardan saklasın :nazar: ara ara yazın yine bizeee opuyorumnanaktan

Günaydın canlar...

İyisinizdir umarım...

Ben bugün jinekoloğa gideceğim. Aşırı antibiyotik kullanımından vajina bölgemde candidiasis (pamukçuk mantar) oldu büyük ihtimalle. Korkunç kaşıntı oluyor Pazartesi gecesinden beri... İnternetten araştırdım antibiyotiğin yanında içilen bir kapsül varmış, onu içsem bir sıkıntı olmayacaktı. Vajina florasında olan mantarı tetikliyormuş aşırı antibiyotik kullanımı aklınızda olsun... Zaten yan etkilerinde de yazıyormuş... Sinir oldum... Doktor gel bakalım önemli birşey değil dedi... Kolaymış tedavisi... Ama bir yeri düzeltirken başka bir yeri bozuyoruz... :1no2:

Doktordan dönünce gelişmeleri haberdar ederim. :2:

Tekrar selam kızlar,

Doktora gittim tahmin edildiği gibi mantarmış... Antibiyotik vajina florasını bozmuş... İlaç yazdı...

Onun dışında bu ay sağ yumurtamın çatlamış olduğunu gördü ama daha erken olduğu için haliyle anlayamayız birşey olup olmadığını dedi... Önümüzdeki ay eşinin sperm sayısına baktırın en azından vakit kaybedilmemiş olur dedi... Eğer sıkıntı yoksa 6 ay daha denersiniz yine gelişme olmazsa ona göre yaparız artık birşeyler dedi...

Bu arada sperm sayısına hangi bölüm bakıyor hastanelerde kızlar?

Benden havadisler böyle kızlar... Öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

Nibo cok gecmis olsun canim. Mantarolmusun demek , allah sifa versin. esinin sperm testi icin randevusuz labarotuara gondermisti doktor bizi, ama hangi doktor bakiyor dersen uroloji doktoru.

sen sperm anilizi yaptirmismiydin daha once? bir an once yaptirin canim, ins sonucu iyi cikar, ve gebe kalirsin. Biliyorsun bizim gecen ay sperm testi yaptirdik dusuk cikti, pzt tekrardan sperm testi yaptiracagiz, ve uroloji doktoruna gidip, ameliyat gereklimi ne yapilmasi gerekiyor diye bilgi alicaz..

kizlar buarada bu ay bildiginiz gibi, klomen kullanmiyorum, ve manitor 9.gunde 2. seviye gordum, 12.gunu 3.seviye gorursem, yumurta catlama duzene girdi diyebilirim ins. cunki klomen siz 3 seviye gormuyordum. hayirlisi bakalim..
dun asi vuruldum kizlar 3 tane, ve 4 hafta hamile kalinmamasi gerekiyormus, oyuzden bu ay calisma yapmayacagiz, fakat manitor denemek amacli devam ediyorum testlere..

Nibo cok gecmis olsun canim. Mantarolmusun demek , allah sifa versin. esinin sperm testi icin randevusuz labarotuara gondermisti doktor bizi, ama hangi doktor bakiyor dersen uroloji doktoru.

sen sperm anilizi yaptirmismiydin daha once? bir an once yaptirin canim, ins sonucu iyi cikar, ve gebe kalirsin. Biliyorsun bizim gecen ay sperm testi yaptirdik dusuk cikti, pzt tekrardan sperm testi yaptiracagiz, ve uroloji doktoruna gidip, ameliyat gereklimi ne yapilmasi gerekiyor diye bilgi alicaz..

kizlar buarada bu ay bildiginiz gibi, klomen kullanmiyorum, ve manitor 9.gunde 2. seviye gordum, 12.gunu 3.seviye gorursem, yumurta catlama duzene girdi diyebilirim ins. cunki klomen siz 3 seviye gormuyordum. hayirlisi bakalim..
dun asi vuruldum kizlar 3 tane, ve 4 hafta hamile kalinmamasi gerekiyormus, oyuzden bu ay calisma yapmayacagiz, fakat manitor denemek amacli devam ediyorum testlere..

Canım sağol...
Biz ilk defa yaptırcaz sperm analizi... Bu ay hamile değilsem hemen randevu alcaz artık...
Eşinin sperm sayısı inşallah bu sefer düzgün çıkar istediğiniz gibi olur...
En kısa sürede hamile kal bitanm hepimize dua ediyorum mucxx olumunekankayizsmile

Nibocum geçmiş olsun biz aşılama yaptırıken kadın doğumun orda yaptırmıştık sperm analizini inşallah sonuç ii çıkar. prensescim inşallah 3. seviyeni görürsün yumurtalar düzene girmiş olur bitanem. ben adet oldum yani monütör 3.ayda da olmadı full çalışmıştık kısmet tüp bebek tedavisine devam ediyoruz valla tırsıyorum kelimesi tam bana uygun hepimiz hakkında hayırlısı olsun

Nibocum geçmiş olsun biz aşılama yaptırıken kadın doğumun orda yaptırmıştık sperm analizini inşallah sonuç ii çıkar. prensescim inşallah 3. seviyeni görürsün yumurtalar düzene girmiş olur bitanem. ben adet oldum yani monütör 3.ayda da olmadı full çalışmıştık kısmet tüp bebek tedavisine devam ediyoruz valla tırsıyorum kelimesi tam bana uygun hepimiz hakkında hayırlısı olsun

Sağol bitanem... İnşallah çok uğraştırmadan gelir bebeğin... Dediğin gibi hepimizin hakkında hayırlı olsun...

Dün eşimin arkadaşının nişanındaydık... Şansıma yanımda 6 aylık bebekli bir anne oturuyordu. Epey muhabbet ettik kendisiyle... Onun da bebeği düşünmediği bir anda gelmiş... Bu da bir işaret belki de bana... Ne bileyim artık monitörü kullanmasam mı diyorum?! Oluruna bırakmak gerek belki... Siz ne düşünüyorsunuz bu konudA?

Sağol bitanem... İnşallah çok uğraştırmadan gelir bebeğin... Dediğin gibi hepimizin hakkında hayırlı olsun...

Dün eşimin arkadaşının nişanındaydık... Şansıma yanımda 6 aylık bebekli bir anne oturuyordu. Epey muhabbet ettik kendisiyle... Onun da bebeği düşünmediği bir anda gelmiş... Bu da bir işaret belki de bana... Ne bileyim artık monitörü kullanmasam mı diyorum?! Oluruna bırakmak gerek belki... Siz ne düşünüyorsunuz bu konudA?

slm nibocum nasılsın? yazını görünce yazmadan edemedim, haklısın aslında çok fazla üzerine düştüğün zaman olmuyo, kafanı biraz rahatlat, kafanı boşalt ama lafta değil gerçekten öle yap, hem kendini hem vücudunu dinlendir, sadece keyif için eşinle birlikte ol, hiç olmazsa 2-3 ay böle yap, bide böle dene bakalım nasıl olcak...

slm nibocum nasılsın? yazını görünce yazmadan edemedim, haklısın aslında çok fazla üzerine düştüğün zaman olmuyo, kafanı biraz rahatlat, kafanı boşalt ama lafta değil gerçekten öle yap, hem kendini hem vücudunu dinlendir, sadece keyif için eşinle birlikte ol, hiç olmazsa 2-3 ay böle yap, bide böle dene bakalım nasıl olcak...

Nalancım nasılsın bitanem ufaklık nasıl :ecrin_bebek: :nazar:

Nalancım nasılsın bitanem ufaklık nasıl :ecrin_bebek: :nazar:

sorma teyzesi kıpır kıpır oldu artık, her şeye tepki veriyo, özelliklede babasının sesine ve müzik sesine, pek bi şirin oldu, duş alırken duşu karnıma tutuyorum fırıl fırıl dönüyo kuzum benim çok hoşuna gidiyo, geçen gün babası onu severken ilk tekmesini attı, çok hafifti ama ikimizde hemen hissettik, bizde durumlar böle tatlım darısı en yakın zamanda seninde başına inşallah...

sen nasılsın cnm, neler yaptın görüşmeyeli?

Arkadaşlar selam,

Ben bir süre KK'ya girmeyeceğim. Biraz hamilelik takıntısından kurtulmak istiyorum. Tuvalete her gittiğimde monitörü görüp reglime acaba kaç gün kaldı diye düşünmekten sıkıldım. Sanırım biraz böyle bir uzaklaşmaya ihtiyacım var. Tabiiki de tamamen terketmiyorum burayı. Sadece biraz bu konudan uzaklaşmak istiyorum.

Nolur bana darılmayın gücenmeyin ama bu mevzu psikolojimi bozmaya başladı. Biliyorsunuz spora falan başladım ama o tek başına rahatlatmayı ve bu konudan uzaklaşmamı sağlamadı.

Sizleri çok seviyorum belki sizi yarı yolda bıraktığımı da düşünebilirsiniz ama devamlı KK'da gezerek ve devamlı bu konuyla (yemek yerken, tuvalete giderken, spor yaparken, kitap okurken vs.) ilgilendiğimi farkedince bir sıkıntı olduğunu düşündüm.

Kim bilir belki güzel haberlerle dönerim-dönmek isterim- daha doğrusu. Beni anladığınızı düşünüyorum. Lütfen kendinize çok iyi bakın. İnşallah en kısa zamanda karınlarınızın bebişle dolar.

Sevgiyle kalın. Hep mutlu olun. a.s.

sorma teyzesi kıpır kıpır oldu artık, her şeye tepki veriyo, özelliklede babasının sesine ve müzik sesine, pek bi şirin oldu, duş alırken duşu karnıma tutuyorum fırıl fırıl dönüyo kuzum benim çok hoşuna gidiyo, geçen gün babası onu severken ilk tekmesini attı, çok hafifti ama ikimizde hemen hissettik, bizde durumlar böle tatlım darısı en yakın zamanda seninde başına inşallah...

sen nasılsın cnm, neler yaptın görüşmeyeli?

canım yazdıklarını okudukça içim hoş oldu Allah nazarlardan saklasın :nazar: Canım benim bize dua et ne olur ben şu an tüp bebek tedavisindeyim yarın kontrolüm var yumurtalara bakacaklar çok heyecanlıyım . Canım maşallah hareketlerini erken hissetmeye başlamışsın öpüyorum nalanım :nazar: :Saruboceq:

Back