Arkadaşlar selam,
Ben bir süre KK'ya girmeyeceğim. Biraz hamilelik takıntısından kurtulmak istiyorum. Tuvalete her gittiğimde monitörü görüp reglime acaba kaç gün kaldı diye düşünmekten sıkıldım. Sanırım biraz böyle bir uzaklaşmaya ihtiyacım var. Tabiiki de tamamen terketmiyorum burayı. Sadece biraz bu konudan uzaklaşmak istiyorum.
Nolur bana darılmayın gücenmeyin ama bu mevzu psikolojimi bozmaya başladı. Biliyorsunuz spora falan başladım ama o tek başına rahatlatmayı ve bu konudan uzaklaşmamı sağlamadı.
Sizleri çok seviyorum belki sizi yarı yolda bıraktığımı da düşünebilirsiniz ama devamlı KK'da gezerek ve devamlı bu konuyla (yemek yerken, tuvalete giderken, spor yaparken, kitap okurken vs.) ilgilendiğimi farkedince bir sıkıntı olduğunu düşündüm.
Kim bilir belki güzel haberlerle dönerim-dönmek isterim- daha doğrusu. Beni anladığınızı düşünüyorum. Lütfen kendinize çok iyi bakın. İnşallah en kısa zamanda karınlarınızın bebişle dolar.
Sevgiyle kalın. Hep mutlu olun. a.s.
Arkadaşlar selam,
Ben bir süre KK'ya girmeyeceğim. Biraz hamilelik takıntısından kurtulmak istiyorum. Tuvalete her gittiğimde monitörü görüp reglime acaba kaç gün kaldı diye düşünmekten sıkıldım. Sanırım biraz böyle bir uzaklaşmaya ihtiyacım var. Tabiiki de tamamen terketmiyorum burayı. Sadece biraz bu konudan uzaklaşmak istiyorum.
Nolur bana darılmayın gücenmeyin ama bu mevzu psikolojimi bozmaya başladı. Biliyorsunuz spora falan başladım ama o tek başına rahatlatmayı ve bu konudan uzaklaşmamı sağlamadı.
Sizleri çok seviyorum belki sizi yarı yolda bıraktığımı da düşünebilirsiniz ama devamlı KK'da gezerek ve devamlı bu konuyla (yemek yerken, tuvalete giderken, spor yaparken, kitap okurken vs.) ilgilendiğimi farkedince bir sıkıntı olduğunu düşündüm.
Kim bilir belki güzel haberlerle dönerim-dönmek isterim- daha doğrusu. Beni anladığınızı düşünüyorum. Lütfen kendinize çok iyi bakın. İnşallah en kısa zamanda karınlarınızın bebişle dolar.
Sevgiyle kalın. Hep mutlu olun. a.s.
canım yazdıklarını okudukça içim hoş oldu Allah nazarlardan saklasınCanım benim bize dua et ne olur ben şu an tüp bebek tedavisindeyim yarın kontrolüm var yumurtalara bakacaklar çok heyecanlıyım . Canım maşallah hareketlerini erken hissetmeye başlamışsın öpüyorum nalanım :Saruboceq:
cnm yarın dr. dan gelince haber ver bana mutlaka merak ederim seni, inşallah en yakın zamanda sende bebişine kavuşursunda şöle bi rahatlarsın...
valla ben hareketlerini bayadır hissediyorum ama kimse inanmıyordu, ama doğru hissetmişim hep...
aaaa bu topiğe artık kimse girmiyomu, yakında bu topic kapanır o zaman...
gül bi tek sen kalmışsın tatlım, kıyamam ben sana sen tek başınamı kaldın bu koca topicte...
bu girmeyen arkadaşlar misafir olarak gelip okuyorlardır yazılanları kesin, sen yazmaya devam et keyfin olduğu sürece cnm bende arada gelip sana eşlik ederim...
demek topicteki herkes aynı anda clear blue dan ümidi kesmiş, herkes aynı anda tedaviyemi başladı yoksa...
neyse inşallah en yakın zamanda hepinizin hamiş haberlerini alırız...
Allaha emanet olun hepiniz...
ya arkadaslar bir soru sormakistiyorum, 2 sene önce clearblu monitorunu almıştım ama kullanmadım,simdi kullanmak istiyorum ancak monitoru alırken satan eczecı bana testt cubuklarını da almam gerektiginden bahsetmedi, simdi kullanmak istiyorum ama test cubukları artık piyasada yokmus, siz nasıl yaptınız, kac tane test cubugu lazım ve adetin kacıncı günü kullanılmaya baslanıyor? benim kullanım kılavuzum da eczenade kaldı. Cevaplarsanız cok sevinrim.
Canım benim artık buranın tadı kalmadı kimse girmiyor herkes monütörden umudunu kesti bana görede 6 ay kullanıp hamile kalamayınca bi doktora gitmek lazım hayırlısı tabi. Nalanım bebişe ii bak güzel yanaklarından öpüyorum bugün randevum 2 de gelince sana mesaj atarım özelden
slm arkadaşlar bu cihazı ilk defa bugun duydum vee memnun kalan cok kişi varr biran acaba bendemı alsam ıye düşündüm ama parası biraz pahalı gercı işe yarsa parasındanda geçtim çünkü çalısıtıgım için doktora gidip gelmem çok sorun oluyorr 2kez yumurta takıbı yaptırdım ama yumurta yok dedın belkı bu cihazla yumurtladıgım günü ogrenebılcem gibi gelıyorr bu arada pko hastasıyım ama suan cocuk tedavım yarım kaldı çünkü eşimde varıkosel cıktı amelıyat olması gerekıyr ve amelıyatınıda ekım gibi düşünüyorr eşim amelıyta olan kadar sizleri takıp etcem eşimin degrelerı düzeldikten sonraa bu cihazı almayı düşünüyorum.bu herkesde işe yaramıştırrr
Bu sayfayı epey bir süre takip ettim ve ben de o cihazdan aldım. Sanıyorum ki fiyatı pahalı olduğu için fazla alan olmamış aslında alanlardan da baya bir hamile kalan var.
Daha kullanmaya başlamadım, adet dönemime daha var. Açıkçası ürünün çalışma mantığı ve sağladığı destek çok gerçekçi. Geriye dönük okursan adetine bir hafta kala yumurtası çatlayan ve hamile kalan bir arkadaşa rastlarsın. Şaka gibi, zira doktorların verdiği reçeteye pek uymuyor. Nereden bilebilirsin bu kadar geç ya da erken olabileceğini?
Bu durumda ecrin, bu sayfada aktif bir sen bir de ben görünüyoruz. Bakalım takip edelim birbirimizinkini. Umarım çabalarımızın sonucunu alırız. a.s
ecrin87, canim iyi bir karar vermisin, bu manitor sayesinde hamile kalan arkadasimiz cok oldu, son 5 ayda 2-3 arkadasimiz hamile kaldi, yanliz adet duzensizleri yasayanlar icin pek ise yaramayabilir, manitorun kitapcigindada oyle yaziyor, esinin varikosel amaliyatina kadar, ekime cok var, sen adetini duzene sokmaya calis, eger adetin duzenliyse manitore baslamalisin. cANIM hevesini kirmak icin yazmadim, sadece bilgilendirmek icin yazdim.
adetini kac gunde bir oluyorsun? bunun yaninda, adetin gecikirse, hayit tohumu ve civanpercemi kurunu tavsiye ederim bende ise yariyor, eylul gibi benim esimde varikosel amaliyati olacak, allah hepimizin yardimcisi olsun. bide sperm sayisi kac cikti esinin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?