Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Canım benim en ii sini yaparsın bencede zaten aklımızdan çıkmıyor bide burda sürekli aklımızda . eşimde bana girme diyor ama duramıyorum. Canım güzel gelişmeler olursa bize haber ver hakkında hayırlısı olsun öpüyorum

Hakıında hayırlısı olsun cnm, bence doğru bir karar vermişsin, girsen bile başka topiclerde gez buraya sadece hal hatır sormaya gel bi süre, bakarsın ii gelir, ii haberlerini bekliyoruz...opuyorumnanaktan

cnm yarın dr. dan gelince haber ver bana mutlaka merak ederim seni, inşallah en yakın zamanda sende bebişine kavuşursunda şöle bi rahatlarsın...

valla ben hareketlerini bayadır hissediyorum ama kimse inanmıyordu, ama doğru hissetmişim hep...

Canım 8 yumurta oluşmuş ama ikisi çok hızlı büyümüş diğerleri geride kalmış tedavi bir sonraki aya iptal edilebilir. Cuma günü belli olcak dualarınızı bekliyorum :Saruboceq:

aaaa bu topiğe artık kimse girmiyomu, yakında bu topic kapanır o zaman...

gül bi tek sen kalmışsın tatlım, kıyamam ben sana sen tek başınamı kaldın bu koca topicte...

bu girmeyen arkadaşlar misafir olarak gelip okuyorlardır yazılanları kesin, sen yazmaya devam et keyfin olduğu sürece cnm bende arada gelip sana eşlik ederim...

demek topicteki herkes aynı anda clear blue dan ümidi kesmiş, herkes aynı anda tedaviyemi başladı yoksa...

neyse inşallah en yakın zamanda hepinizin hamiş haberlerini alırız...

Allaha emanet olun hepiniz...

ya arkadaslar bir soru sormakistiyorum, 2 sene önce clearblu monitorunu almıştım ama kullanmadım,simdi kullanmak istiyorum ancak monitoru alırken satan eczecı bana testt cubuklarını da almam gerektiginden bahsetmedi, simdi kullanmak istiyorum ama test cubukları artık piyasada yokmus, siz nasıl yaptınız, kac tane test cubugu lazım ve adetin kacıncı günü kullanılmaya baslanıyor? benim kullanım kılavuzum da eczenade kaldı. Cevaplarsanız cok sevinrim.

Cemen , evet manitorun yaninda test cubuklarida kullaniyorsun. adetin 6.gununden baslayip , 10 test cubugu kullaniyorsun. fakat 3.seviye goremessen 10 test icinde , 10 cubukdaha istiyor senden, yani bir ayda , ya 10, yada 20 test cubugu gidiyor. eger duzenli yumurtlaman oluyorsa, 10 test cubugu ister canim. ayrica test cubuklarini internetten siparis verebilirsin. bir kutuda 20 test cubugu satiliyor. turkiyedeki fiyatlari bilmiyorum.
sen 2 yil once alip niye kullanmadin merak ettim? kullanmadan hamilemi kaldin ? allah yardimcin olsun.
?

Arkadaslar bildiginiz uzre, ben manitoru biraktim. Artik esimin ameliyatina kadar bisey yapmiyacagim. bugunde sperm testinin sonucunu aldik, allahin bir lutfuyle elhamdurillah, iyi cikti, 33 milyon cikti. 2 defa 17 milyon cikmisti, bu ay keciboynozu kuru kullandi esim, onun faydasi oldugunu dusunuyorum. o pek inanmiyordu ama ben okudugum seylere inanaraktan ve allahin izniyle, keciboynozu kuru iyi geldi.. belkide ameliyat olmadan hamile kalirim :)

not: Lutfen alinti yapmayin ..

Canım benim artık buranın tadı kalmadı kimse girmiyor herkes monütörden umudunu kesti bana görede 6 ay kullanıp hamile kalamayınca bi doktora gitmek lazım hayırlısı tabi. Nalanım bebişe ii bak güzel yanaklarından öpüyorum bugün randevum 2 de gelince sana mesaj atarım özelden

cnm ben gitti gidiyordan aldım hem monitörü hemde çubukları, neden piyasada olmasın, atmış senin eczacı...

adetin en geç 5. günü başlaman lazımdı die hatırlıyorum, adetin geldiği gün öğleden sonra gelirse o günü saymıyorsun ama öğleden önce gelirse o gün 1. gün oluyo...

genelde kutularda 20 test çubuğu var cnm bazen hepsini kullanmak zorunda kalırsın bazende sadece 10 tanesini o senin adet döngüne bağlı...

monitörde 2. seviyeyi gördünmü çalışmalara başlıyorsun, 3.seviyede her gün çalış, genelde 2 gün 3. seviyede kalıyo...

kolay gelsin sana...inşallah yakında ii haberlerini alırız...

haklısın tadı kalmamış buranın cnm, boşver sende arada bize takıl bizim topicte hep sohbet var, senden haber bekliyorum zaten belki gelip buraya yazmışsındır die bi bakim dedim, neyse ben sana özeldende atayımda unutma gelince mesaj atmayı...

arkadaslar cok tesekkür ederim cevaplarınız icin. buradaki eczacı bana istanbuldaki ithalatcı firmanın telefonunu verdi, ben aradım adam artık getirmiyoruz, clearbluenun gümrük problemi var dedi, internetten alalım dedik, kredi kartımız yok, esimin kredi kartının cıkmasını bekliyoruz hala, ben 2 yıl önce almıştım ama esim askere gittigi icin kullanamadım, insallah en güzel zamanda herkesin hayırlı haberlerini alırız. sevgiyle

slm arkadaşlar bu cihazı ilk defa bugun duydum vee memnun kalan cok kişi varr biran acaba bendemı alsam ıye düşündüm ama parası biraz pahalı gercı işe yarsa parasındanda geçtim çünkü çalısıtıgım için doktora gidip gelmem çok sorun oluyorr 2kez yumurta takıbı yaptırdım ama yumurta yok dedın belkı bu cihazla yumurtladıgım günü ogrenebılcem gibi gelıyorr bu arada pko hastasıyım ama suan cocuk tedavım yarım kaldı çünkü eşimde varıkosel cıktı amelıyat olması gerekıyr ve amelıyatınıda ekım gibi düşünüyorr eşim amelıyta olan kadar sizleri takıp etcem eşimin degrelerı düzeldikten sonraa bu cihazı almayı düşünüyorum.bu herkesde işe yaramıştırrr

Bu sayfayı epey bir süre takip ettim ve ben de o cihazdan aldım. Sanıyorum ki fiyatı pahalı olduğu için fazla alan olmamış aslında alanlardan da baya bir hamile kalan var.

Daha kullanmaya başlamadım, adet dönemime daha var. Açıkçası ürünün çalışma mantığı ve sağladığı destek çok gerçekçi. Geriye dönük okursan adetine bir hafta kala yumurtası çatlayan ve hamile kalan bir arkadaşa rastlarsın. Şaka gibi, zira doktorların verdiği reçeteye pek uymuyor. Nereden bilebilirsin bu kadar geç ya da erken olabileceğini?

Bu durumda ecrin, bu sayfada aktif bir sen bir de ben görünüyoruz. Bakalım takip edelim birbirimizinkini. Umarım çabalarımızın sonucunu alırız. a.s

bilgi için teşekkürler canım benım çok sagoll ben bi kaç sayfasını okudum ve fırsat buldukca okumayada devam edecegımm benım aklıma yattı biraz araştırdım iyi bı cıhaza benzıyor canım çok kişide hamıle kalmıss benım acımda iyi oolacak çünkü 2kez yumurta takıbı yaptırdım ve iş yerımde izin almam cok sorun oldu onun için almayı düşünüyorum bellımı olur belkı bu cihazla hamıle kalırım belkıde doktorumun göremedıgı yumurtlamayı ben bu cihazla gorurum çünkü 2kez yumurta takıbımdede yumurta yok dendi belkıdee geç baklıldı bılemıyorumm.

haberleşelım arkadasım senıde merak edıyorum kullnamya başla bakalım sonuc ne olcak en azından kendını tanırsın az çok yumurtlama zamanını bılırsın.bende pko oldugu için yumurtlama zamanı bilmiyorum çünkü ilaçla hasta oluyorrr.hayırlısı canım allah yardımcımız olsun

ecrin87, canim iyi bir karar vermisin, bu manitor sayesinde hamile kalan arkadasimiz cok oldu, son 5 ayda 2-3 arkadasimiz hamile kaldi, yanliz adet duzensizleri yasayanlar icin pek ise yaramayabilir, manitorun kitapcigindada oyle yaziyor, esinin varikosel amaliyatina kadar, ekime cok var, sen adetini duzene sokmaya calis, eger adetin duzenliyse manitore baslamalisin. cANIM hevesini kirmak icin yazmadim, sadece bilgilendirmek icin yazdim.
adetini kac gunde bir oluyorsun? bunun yaninda, adetin gecikirse, hayit tohumu ve civanpercemi kurunu tavsiye ederim bende ise yariyor, eylul gibi benim esimde varikosel amaliyati olacak, allah hepimizin yardimcisi olsun. bide sperm sayisi kac cikti esinin?

sagol canımbilgi için teşekkürler allah razı olsun.evet once adetımı düzene sokmam lazım evet bunun farkındayım benım adet tarıhım bellı degoıl ben ilaç kullanmadan hasta olamıyorum canım 2kez yumurta takbı yapıldı biri farlutalla adet olduktan sonra takıp yağıldı yumurta yok 2,klomen kullandım ondada yumurta yok dendı tam iğneye başlıyordukkı esımde varıkosel cıktı canım ama şimdi dogum kontrol hapı kullanıyorum 3 ay kullancam tekrar kontrole gıtcemm yanı tam bi pokuyum ben canım.eşimin sprem sayısı yanlıs hatırlamıyoram 13 mılyon hareketlı sorunu vardı bide morfolojı %0 3derece varıkosel varmıs yanı bende amelıyattan sonraa bueger adetınm düzelirsee bunu alcam canım.civanperçemi ve hayıt tohumu kürü nasıl canım bilgi verimisin

Anladim canim, allah yar ve yardimcin olsun. ozaman sana yumurtlamanin olmasi icin bir kur tavsiye edeyim, ben 3 ay hem klomen kullandim hem incir kuru yaptim, yumurtlama duzene girdi.
incir kuru int bulabilirsin. hic bir yan tesiri yok , adetin 2. gunu basliyorsun 15 gun devam ediyorsun. 6-7 kuru inciri 2 ye bolup, 500 gr kaynamis suyun icine atiyorsun ve 3 dk kaynatiyorsun , bir orta boy havucuda 4-5 e bolup, 3 dk sonra onuda atiyorsun, 5 dk da onu kaynat, ikisi bir arada, sonra ocagin altini kapat ve ilimasini bekle, bu kuru birgunde sabah aksam ac karnina yapiyorsun, bu yumurtlamanin olmasini saglayacaktir, bende ise yaramassa yazmazdim gercekten.

bide benim esimin sperm sayisi 2 kere 17 milyon cikmisti, 1 ay keciboynozu kuru yaptim, sonra yine sperm analizi yapildiginda 33 milyona cikmis, ama 3 ay devam etmek gerekiyor biz 1 ay yaptik, ama doktor gene 33 dusuk dedi, 50 milyonun ustunde olmasi gerekiyor dedi, ins varikosel amaliyatindan sonra bu kuru tekrar dan yapicam.
civanpercemi adeti duzenliyor, oda int bulabilirsin, bir tutam civanpercemi kaynamis suyun icinde 10 dk demleyip iciyorsun, ac karnina diyor ama , ben tok karnina iciyordum, ac karnina gitmedi. gunde bir bardak icsen bile mutlaka faydasini gorursun.

ÇOK SAGOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN.incir kürünü 1 hafta falan yapmıstım sonra bırkamıstım ama 15gün yapmak gerekıyorus bide havus dedıgın gibi atmak lazımmıs duymustum soyledııgn iöçin cok sgaol.civanperçemnide ben adaçayı aslanperçemiyle beraber yapmıstım canım 3 dende bir tutam atmıstım suya sabah akşam içmiştim bunuda bir hafta faaln yaptım ama galıba adet olana kadar yapcakmıss bildiğim kadarıyla.daha once arsütü bal polen yedım 1 kavonoz ve 1 hafta falanda bal tarcın çörek otu yaptım ama yumurtlama olmadı demekkı kürşleri az uyguladıgım için olmadı galıba.bide ben farlutalla hasta oldum adetimin 5günü klomen kullandım sabah akşam ama yumurtlama olmadı malesef sonra doktorum bana glukofen verdı yumurtlamaya yardımcı diye bide iğneyle yumurtlatcaktı benı ama eşimde varıkosel cıkınca iğneye başlamadık şimdi dogum kontrol hapı ve glukofen kullanıyorum 3ay sonra kan tahlılı yaptırcam canım.

keçiboynuuz kürünüde çok duydum eşime yaptım ama malesefeşim içmiyorr biraz inatta benim eşim benım kürlük işim yok amelıyatlık işim var dıyor içmiyor kaç kere yaptıgım kürü döktüm bide biz 1doktora muayen oldu eşim muayneden anladı varıkosel oldugunu film çekmediler ilaç falanda vermediler başlka bi doktora gidelim dıyorum yok oda amelıyat dıyecek diyor ve gitmiyorrralsanaalsanasmile ekimde amelıyat olcak inş.fikri değişmezse.

ben şimdi ne yapayım kafam karıstı yaaa bilmiyorumkismile
once sogan suyumu yapdsam acaba pkoya iyi geliyormuss.
sonraa incir kürü yapayım diyorum yanındada bal tarcın çörek otu yapayım dıyorum belkı yumurtalarım 3ay klomen kullanmıssın benım doktorum 1ay kullandırtı bana bende şimdi kullansam acaba 3ay klomen civanperçeminide hergün içeyim o zaman bakalım belki düzene girer.bide sprem için çaksır suyu iyi diye duydum potakal suyu falan iyi geliyomus ceviz polen bal arısütü bunlar iyi ama benim eşim ne yiyor nede içiyorr.çok yazdım galıba yardımın için sagoll.hepimizin allah yardımcısı olsun.

hee bide bu topiğin başında benim gibi pko olan 2 arkadaş bu monıtorle hamıle kalmıs.ama onların eşlerind sorun yokmus benım eşimin sorunu düzelince alabılırım bu cihazı topikte takıpdeyim opuyorumnanaktan

Evet canim, soyledigin gibi, once adetini duzene sokmak icin sogan kuru, sonra incir kurune basla, ama ikisini ayni anda tavsiye etmiyorlar, buarada cok kafani karistirma, herseyi uygulayip bir hafta sonra birakirsan hic bir kur kesin sonuc vermez, en az 3 ay beklemen lazim, yani hemen bir haftada duzelmesini bekleme canim.
esine gelince, benim esimde keciboynozu icmiyordu, taki doktor sperm testi yapip varikosel cikincaya kadar, sonra duzenli bir ay icti, ve sonucu aldik yukselmis, ama esim hala keciboynozuna inanmiyor:) yada bir kere dedi ya, inat olsun diye, inanmiyorum diyor bilemiyorum. ama baska doktorada gidecegiz eger oda ameliyat derse ameliyat olacak, yani bu bir saglik, esinin inatlasmasini anlam veremedim, senin bebek hasretini ve cabalarini gorup zoraki olsaa bile icmesi gerekmezmi? tek tarafli insan cok yipraniyor. zaten keciboynozu ameliyattan once zorlama, icse iyi olur ama genede icmiyorsada zorlama, sonra soz al, amilyattan sonra icir , ama sonuclarin degisecegini ve sperm sayisinin artacagini eminim , iste biraz sabir istiyor...
acaba suan 3 ay klomen kullansam diye birsey yazmisin, yani benden ornek vererek cevap vereyim, esin varikosel amilyati olmadan, sen kullansanda ne olacak? benim doktorum,vorikosel cikinca esimin, bana klomen birak dedi , ameliyattan sonra klomen asilama yapariz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…