• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Prenses'cigim umidini yitirme tatlım sonucta o kadar da kotu degil sayı bence.. bu forumda o kadar cok bu sayının altında olup hamile kalan var ki.. Dalia'nın da dedigi gibi eger vakti geldiyse, hayırlısıysa olur zaten..

kendini sıkıntıya sokma ve dısarıya at biraz kendini.. gez.. spor da yapsan hep evde olmak insanın canını cok sıkar tatlım..

umidini kaybetme.. :Saruboceq::Saruboceq:

Dalia Luna, sagolun, dualariniz bekliyorum herzaman ..

benimde bugun adetimin 28.gunu , karnim agriyor yarin adet olurum buyuk bir ihtimal..

10 test cubugum kaldi, simdi onlari yapip bitirmek istemiyorum, eger esim ameliyat olup, asilama olursam o cubuklari ozaman kullanayim diye dusundum, hem denemis olurum. buarada manitor le adet gelme tarihim tutuyor , simdi normal calisma devam edeyim bakalim hayirlisi..
daliacigim keciboynozu kuru yapiyorum 1 aydir, ama 3 ay devam etmesi gerekiyor sonuc icin, bugun ise keciboynozu bitti, burdan bulmamiz biraz zor, keske turkiyeden daha fazla getirseydim.
Arkadaslar desteginiz icin tekrardan allah razi olsun, inanin kimseye bisey diyemiyorum, ailemizide bisey demicez zaten, eger ameliyat gerekirse turkiye gelip yaptircaz, artik bizimkilere bisey bahane ederiz. esim bayramda gideriz, ozamanda ameliyata gireriz diyor, ozamana kadarda 3 ay var, ameliyat bitti 3 aydaha bekle, gitti 6 ay, gerci nekadar hesap yapsamda allahin bir hesabi var.. dua edelim birbirimize arkadaslar...

Kızlar selam bugün 12.günümdeyim 2.seviyeyi görmeden bugün 3.seviyeyi gördüm.

Bu arada dişetimde biraz sıkıntım var bugün de dişciye gidicektim acaba birşey olur mu?!

Kızlar selam bugün 12.günümdeyim 2.seviyeyi görmeden bugün 3.seviyeyi gördüm.

Bu arada dişetimde biraz sıkıntım var bugün de dişciye gidicektim acaba birşey olur mu?!

Yok bitanem daha yumurtan spermle birleşecek rahme inecek hiç bir şey olmaz merak etme için rahatça git, sonuçta hamileler bile mecbur kalınca dişçiye gidiyordur. ben böyle düşünüyorum a.s.

Günaydın kızlar nabersiniz...

Valla ben dişimin acısıyla sabahın 4.30undan beri kıvranıyorum. Apranax ford içe içe bir hal oldum... Sen ilaç kullanma kullanma ondan sonra hem bi ton lokal anestesi ye ondan sonra da erken yumurtlayım... Bu nasıl birşeydir... Yumurtlama günlerimin ilk günü hep atraksiyonlu geçiyor... Valla dün istemeye istemeye yaptım hayırlısı artık...

Kızlar dişim çekildi sol yanağım tamamen şiş ve arkada bir diş olduğu için tabii çekim zor oldu ve yanağım da bu arada biraz darbe aldı içi yara oldu... İltihap varmış antibiyotiğe başladım...

3. seviyemin ikinci seviyesinden haliyle faydalanamadım... Hayırlısı ne diyeyim ki artık... Eşimden yana problem çıkarken şimdi bu seferde bnm rahatsızlığımdan oldu... Bu şansızlık mı yoksa başka birşey mi yorum yapamıyorum...

Sizler iyisinizdir inşallah kızlar...

Kızlar dişim çekildi sol yanağım tamamen şiş ve arkada bir diş olduğu için tabii çekim zor oldu ve yanağım da bu arada biraz darbe aldı içi yara oldu... İltihap varmış antibiyotiğe başladım...

3. seviyemin ikinci seviyesinden haliyle faydalanamadım... Hayırlısı ne diyeyim ki artık... Eşimden yana problem çıkarken şimdi bu seferde bnm rahatsızlığımdan oldu... Bu şansızlık mı yoksa başka birşey mi yorum yapamıyorum...

Sizler iyisinizdir inşallah kızlar...

güzelim gecmis olsun hemen kötü düsünme benim kuzenim hamile kaldıgını ogrendiginde cok uzulmustu cunku oncesinde bol sol solaryuma girmisti, ilaclar kullanmıs, alkol almıs birkac kere.. doktora demis yani su 2 hafta icinde bunları yaptım falan diye... doktor da demis ki sonucta vucudun sana hamileliginle ilgili bir sinyal vermeden (regl gecikmesi) yaptiklarindan hicbir sey olmaz..

dolayısıyla antibiyotik bu etapta kullansan bile benim bildigim kadarıyla bir sey yapmaz son gaz calısmalara devammkaydirigubbakcemile

Dalia Luna, sagolun, dualariniz bekliyorum herzaman ..

benimde bugun adetimin 28.gunu , karnim agriyor yarin adet olurum buyuk bir ihtimal..

10 test cubugum kaldi, simdi onlari yapip bitirmek istemiyorum, eger esim ameliyat olup, asilama olursam o cubuklari ozaman kullanayim diye dusundum, hem denemis olurum. buarada manitor le adet gelme tarihim tutuyor , simdi normal calisma devam edeyim bakalim hayirlisi..
daliacigim keciboynozu kuru yapiyorum 1 aydir, ama 3 ay devam etmesi gerekiyor sonuc icin, bugun ise keciboynozu bitti, burdan bulmamiz biraz zor, keske turkiyeden daha fazla getirseydim.
Arkadaslar desteginiz icin tekrardan allah razi olsun, inanin kimseye bisey diyemiyorum, ailemizide bisey demicez zaten, eger ameliyat gerekirse turkiye gelip yaptircaz, artik bizimkilere bisey bahane ederiz. esim bayramda gideriz, ozamanda ameliyata gireriz diyor, ozamana kadarda 3 ay var, ameliyat bitti 3 aydaha bekle, gitti 6 ay, gerci nekadar hesap yapsamda allahin bir hesabi var.. dua edelim birbirimize arkadaslar...

güzelim belli mi olur bi bakmıssın gerek kalmadan o prosedürlere bebişin sana sürpriz yapmıs kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:Saruboceq::Saruboceq:

Vallahi kızlar ben artık ne zaman bir hamile gorsem artık ozenmenin otesine gecip onların ne kadar sanslı olduklarını ve buyuk bir basarı olarak goruyorum, size itiraf ediyorum lülülülülülülülülülülülü

güzelim gecmis olsun hemen kötü düsünme benim kuzenim hamile kaldıgını ogrendiginde cok uzulmustu cunku oncesinde bol sol solaryuma girmisti, ilaclar kullanmıs, alkol almıs birkac kere.. doktora demis yani su 2 hafta icinde bunları yaptım falan diye... doktor da demis ki sonucta vucudun sana hamileliginle ilgili bir sinyal vermeden (regl gecikmesi) yaptiklarindan hicbir sey olmaz..

dolayısıyla antibiyotik bu etapta kullansan bile benim bildigim kadarıyla bir sey yapmaz son gaz calısmalara devammkaydirigubbakcemile

güzelim belli mi olur bi bakmıssın gerek kalmadan o prosedürlere bebişin sana sürpriz yapmıs kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:Saruboceq::Saruboceq:

Vallahi kızlar ben artık ne zaman bir hamile gorsem artık ozenmenin otesine gecip onların ne kadar sanslı olduklarını ve buyuk bir basarı olarak goruyorum, size itiraf ediyorum lülülülülülülülülülülülü

Dediğin içimi rahatlattı valla... Teşekkür ederim tatlım...

Dediğin içimi rahatlattı valla... Teşekkür ederim tatlım...

kızlar ben bu aralar cok yogunum kusuruma bakmayın ne olur..

bugun benim 13. gunum ve yine 7. gunden itibaren 2. seviye gosteriyo bu salak testler beni ama ben prenses'in tavsiyesine uyuyorum bu ay doktorumun klomen icin verdigi cizelgeyi uyguluyorum 12-14-16-18. gunlerde calısma yapmaya karar verdik esimle

simdilik bir gun daha katıp 10-12 yi gerceklestirdik bakalım kaldı 3 tane daha:Saruboceq::Saruboceq:

bu ay klomenle 3. ayım, yine olmazsa artık doktora esimle gidecegim cunku doktorum esimle daha samimi ameliyatımdan beri cok sohbet halindeler..
en azından ikna ederiz ileri tedaviye, adam beni her seferinde kışkışlıyor cok acelecisin diye lülülülülülülülülülülülü3

sizdenne haber? herkes anlatsın bakiim kacıncı gundesiniz neler yapıyorsunuzkaydirigubbakcemile5bayanssulusmile

kızlar ben bu aralar cok yogunum kusuruma bakmayın ne olur..

bugun benim 13. gunum ve yine 7. gunden itibaren 2. seviye gosteriyo bu salak testler beni ama ben prenses'in tavsiyesine uyuyorum bu ay doktorumun klomen icin verdigi cizelgeyi uyguluyorum 12-14-16-18. gunlerde calısma yapmaya karar verdik esimle

simdilik bir gun daha katıp 10-12 yi gerceklestirdik bakalım kaldı 3 tane daha:Saruboceq::Saruboceq:

bu ay klomenle 3. ayım, yine olmazsa artık doktora esimle gidecegim cunku doktorum esimle daha samimi ameliyatımdan beri cok sohbet halindeler..
en azından ikna ederiz ileri tedaviye, adam beni her seferinde kışkışlıyor cok acelecisin diye lülülülülülülülülülülülü3

sizdenne haber? herkes anlatsın bakiim kacıncı gundesiniz neler yapıyorsunuzkaydirigubbakcemile5bayanssulusmile

Tatlım merhaba,

Benim de şöyle oldu... En son 21 Mayıs'da regl oldum ama 2. seviyeyi görmedim direk 12. günde erkenden yumurtladım. Zaten iki gün öncesinden vücudumda inanılmaz bir ısı artışı vardı gerçi ben diş etimdeki iltihaptan olduğunu düşünüyordum ama neden böyle oldu anlayamadım...

Biz ilk gün çalıştık yani 12. gün 13.günü es geçtik 14. gün çalıştık ve bugünde 15. gün... Senin doktorun dediği gibi çalışmaya başlamışız farkında olmadan kaydirigubbakcemile2

Bu durumda 16. ve 18.günler de çalışırsak belki bebişim bu ay gelir kim bilir... Bakarsın bu dişle uğraşma olaylarım işe yaramıştır... Belki diş etimdeki problem vücut ısımı artırmıştır ve erken yumurtlamışımdır kim bilir değil mi yerimseniben

Canım inşallah senin, prensesin, gülün ve benim bebeklerimiz bu ay gelir... :Saruboceq:

ınşallah bitanem bu ay hepimiz hamile haberini veriririz Allah bizede kısmet eder inşallah :Saruboceq: Bende bugün üçüncü göbüşten iğnemi vurulcam adet olunca ikinci günü doktora gidicem ama bu ayda monütörü kullandık hayırlısı doktor korunmanıza gerek yok iğneler problem olmaz dedi . Hepimiz hayırlısıyna anne olacağız inanıyorummm inanıyorummmm :Saruboceq:

sositososito :ecrin_bebek: :emir_bebek:

Luna sen gecen ay 3.seviye gormusmuydun hatirlamiyorum? hep 2 .seviyemi gordun?

klomenle mutlaka yumurtluyorsundur .14 16 18 20 22 aralari mutlaka calisma yap, ama gun asiri. ( Benim doktorun tavsiyesi)
Bide turkiyede klomen verince yumurtlama takibi yapiliyor diye biliyorum, yani doktor senin yumurtalarin gelisip gelismedigini yada catlama olup olmadigi soyluyor, bence doktorundan boyle bir talep iste.

Eger manitor dogru ise sen 3.seviye gormuyorsan yumurtan gelisiyor ve catlamiyor demektir, ama catlamasa adetin normal zamanda gelmez, allah allah kafam karisti... gerci yumurta catlamasa bile duzenlu adet olabilir diye bir sey okumustum ama, sen yinede bu ay 3.seviye gormessen , hemen doktora git bekleme bence. doktora manitor kullandigini soyleme, ben 3.aydir klomen kullaniyorum, ama gebelik olusmadi, ayrica yumurtlama takibi yapilmasini istiyorum dersen , olmazza doktorunu degistirirsin canim.

Kizlar ben manitorun 4.gunundeyim. test cubuklarim 10 tane kaldi, bu ay klomen siz 3.seviye gorebiliyormuyum diye kontrol amacli kullaniyorum manitoru, esimide razi ettim . kullan dedi bu ay. sonra ameliyat olasiya kadar bisey yapmamiza gerek yok dedi.

yinede ben doktorun soyledigi tarihlerde calisma yapacagim, eger 3.seviye gorursem , ki klomen kullandigimdan beri 3 aydir 3.seviye duzenli goruyorum, bir problem yoktur demektir bende. hayirlisi bakalim.

gul tup bebek tadavisinde manitor kullandigin iyi olmus, denemis olursun doktorun catlama gunu ile manitor uyuyormu? hem bizede bilgi vermis olursun.

buarada bence sen ilk denemede hamile kalacaksin icimde oyle bir his var nedense:)

Nibocugum allah yardimcin olsun, calisma yaptiktan sonra, en az 1 saat yat , kalkma guzelim? buarada maydonoz buhari ne oldu?

Prensescim adetten sonra kullanırsam karşılaştırabilirim çatlatma iğnesini adetten sonra verecek. şu an verdiği lucrin yumurtayı baskılamak içinmiş ama bu arada hamile kalmA ihtimalim varmış hayırlısı ama heralde ben ancak tüp bebekle hamile kalıcam Allah büyük emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah :Saruboceq: ama adetten sonra kullanırım monütörü teyit etmiş oluruz on çubuğum kaldı benimde sağlamasını yaparız bitanem

Kizlar ben manitorun 4.gunundeyim. test cubuklarim 10 tane kaldi, bu ay klomen siz 3.seviye gorebiliyormuyum diye kontrol amacli kullaniyorum manitoru, esimide razi ettim . kullan dedi bu ay. sonra ameliyat olasiya kadar bisey yapmamiza gerek yok dedi.

yinede ben doktorun soyledigi tarihlerde calisma yapacagim, eger 3.seviye gorursem , ki klomen kullandigimdan beri 3 aydir 3.seviye duzenli goruyorum, bir problem yoktur demektir bende. hayirlisi bakalim.

gul tup bebek tadavisinde manitor kullandigin iyi olmus, denemis olursun doktorun catlama gunu ile manitor uyuyormu? hem bizede bilgi vermis olursun.

buarada bence sen ilk denemede hamile kalacaksin icimde oyle bir his var nedense:)

Nibocugum allah yardimcin olsun, calisma yaptiktan sonra, en az 1 saat yat , kalkma guzelim? buarada maydonoz buhari ne oldu?

Bitanem ya diş etimde o kadar problem oldu ki onun acısından akşamları yapmak hiç ama hiç aklıma gelmedi. Baksana ben de şimdi sen deyince hatırladım öyle birşey yapmak istediğimi... Tamamen çıkmış aklımdan... kaydirigubbakcemile3

Prensescim adetten sonra kullanırsam karşılaştırabilirim çatlatma iğnesini adetten sonra verecek. şu an verdiği lucrin yumurtayı baskılamak içinmiş ama bu arada hamile kalmA ihtimalim varmış hayırlısı ama heralde ben ancak tüp bebekle hamile kalıcam Allah büyük emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah :Saruboceq: ama adetten sonra kullanırım monütörü teyit etmiş oluruz on çubuğum kaldı benimde sağlamasını yaparız bitanem

Aslında süper bizim için de referans olur... En azından evet makina doğru gösteriyor diye rahat ederiz ama prensesin de yanlış göstermişti yani bilemiyorum... Herkesin bünye farklı... Şu anda iğneye konsantre ol bu ay gelecek bebiş diye dua et bitanem...

Kızlar bu arada bnm bugün 16.günüm 1.seviye ve test çubuğu son 2 kaldı bu dönem için... Ancak bu sabah test çubuğuna baktığımda 2.çizgi 2.seviye günündeki gibi görünüyordu... Eminim yani dakikalarca baktım... ama 1.seviyedeyim... Neden öyle sizce? Sizin de başınıza geldi mi öyle birşey?

Kızlar bu arada bnm bugün 16.günüm 1.seviye ve test çubuğu son 2 kaldı bu dönem için... Ancak bu sabah test çubuğuna baktığımda 2.çizgi 2.seviye günündeki gibi görünüyordu... Eminim yani dakikalarca baktım... ama 1.seviyedeyim... Neden öyle sizce? Sizin de başınıza geldi mi öyle birşey?[/QUOTE]

canım bazı aylar iki kere yumurtluyo olabilirmişiz, içtiğin ilaçlardan belki olabilir ve seni umutlandırmak istemem ama kk bazı bayanlar hamile kaldıklarında hamilelik testi yerine ovulasyon testi kullanmışlar onda da böyle iki cizgi çıkmış ama erken bir taraftan 4-5 gün ancak geçti. hakkında hayırlısı. yarında yap bakalım o zaman netleşir bence belki tes çubuğunda sorun vardır canım

Son düzenleme:
Back