• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

yok tatlım daha belli değil, biliyosun bu hafta cuma günü hayırlısıyla randevum var amniyo için herhalde orda öğrenicem tabi eğer gösterirse, benim için dua et cnm inşallah her şey yolundadır...[/QUOTE

canım aklım sende tüm kalbimle inanıyorum ve dua ediyorum hayırlısıyla bence sağlıkla doğurup kucağına alacaksın :Saruboceq:

canım aklım sende tüm kalbimle inanıyorum ve dua ediyorum hayırlısıyla bence sağlıkla doğurup kucağına alacaksın :Saruboceq:

çok saol cnm bende sağlıklı olduğuna inanıyorum ama o içimdeki acaba benim kemirip duruyo 1 aydır, bu bize yapılan resmen bi zulüm yani, keşke direk amniyo yapsalardı, şimdi bi de 3 hafta netice için bekleyeceğiz...

bi şi sorcam sana cnm, şimdi bu ikili test yapılırken ense kalınlığına bakılıyo ya orda ense kalınlığı normal çıktı 1.2 mm, 3 mm den sonra tehlike arz ediyormuş dediler, peki bu bebişin ii olduğuna dair bi işaret değilmi, yoksa ense kalınlığı ii çıksada bebeğin down sendormu riski olma olasılığı yinede var mı? eğer bi şi ifade etmio ise neden ense kalınlığı ölçülüyo? ooooffffff gül içim daralıyo bazen, sıkıntı basıyo, kafam çok karışık...

çok saol cnm bende sağlıklı olduğuna inanıyorum ama o içimdeki acaba benim kemirip duruyo 1 aydır, bu bize yapılan resmen bi zulüm yani, keşke direk amniyo yapsalardı, şimdi bi de 3 hafta netice için bekleyeceğiz...

bi şi sorcam sana cnm, şimdi bu ikili test yapılırken ense kalınlığına bakılıyo ya orda ense kalınlığı normal çıktı 1.2 mm, 3 mm den sonra tehlike arz ediyormuş dediler, peki bu bebişin ii olduğuna dair bi işaret değilmi, yoksa ense kalınlığı ii çıksada bebeğin down sendormu riski olma olasılığı yinede var mı? eğer bi şi ifade etmio ise neden ense kalınlığı ölçülüyo? ooooffffff gül içim daralıyo bazen, sıkıntı basıyo, kafam çok karışık...

canım benim hiç canını sıkma ii şeyler düşün ben 2li teste güvenmiyorum çok genel gibi geliyor bana benim ikili testim süperdi ama sonuç hüsrandı. yanlış bilgi vermiyim ama 2li test genelde down sendromnuna yönelik galiba benim amniyosentezde 18. kromozom edward sendromuydu. ii olacak lütfen günler azaldıkça kendine ve bebeğe eziyet çektirme bitanem tüm kalbimle inanıyorum herşey güzel olacak. canım 3 hafta bekleme 2 gün sonraki fish raporunu iste unutma sakın

Son düzenleme:
Canım benim inşallah hepimiz bu ay kendiliğinden hamile kalırız :Saruboceq: canım bilmiyorum bugün tüp bebek merkezinden arayıp kan tahlilime göre demir hapı verdiler etkilermi yoksa sağlıklı gebelik olsun diemi bilmiyorum. triodim sınırın içinde olmasına rağmen onu bile dengelemek için ilaç yazmış

Canım benim 1-2 gundur cok yogundum gelemedim.. hadi hayırlısı insallah maratonun baslıyo Allah isteyenin kucagini bos bırakmasın..:Saruboceq:

Hayatım çok sevindim reglinin zamanında gelmesine... Beklenmeyen tarih için ancak bu kadar sevinilebilirdi herhalde kaydirigubbakcemile3
canım regl min gelmesine uzun zamandır bu kadar sevinmemistim hihoyyyt
aslında sevinmistim dur ameliyattan sonra ilk regl oldugumda da sevinmistim :lepi:
zaman iste insana unutturuyor bazı seyleri..
bugun 4. gunum klomen e devam zemuszemus

nalan'cigim insallah bebişin gerekli olculerde yada daha sogrusu saglıklı cıkar bitanem dualarımız seninle.. az kaldı bitanem sabret hep dua biliyorsun:Saruboceq:

selam kizlar nasilsiniz ?

birkac gundur giremedim girdigimdede topige ugrayamadim
basima neler geldi bir bilseniz 9 mayista lekelenmem olmustu hastaneye gitmistim orda benden kan almislardi o aldiklari kanlardan biri kotu cikmis
kanda sifiliz virusu bulmuslar yani frengi hayatimda ilk kez duydum sadece cinsel yolla bulasan bir virusmus tabi ben bunu bilmiyorum
internette biraz arastirdiktan sonra bayagi onemli birsey oldugunu ogrendim 90% annenden bebege geciyormus tabi yasarsa ben bunu ogrenince tabi sok oldum agladim silzadim su bes alti gundur neler yasadigimi bir ben birde Allah biliyor zaten bebegimi zor bulmustum kaybetme dusuncesi beni resmen cildirtti helede bu sekilde bulasan bir virusten dolayi tabi esimle cok fena tartistim zavalli adam ben seni aldatmadim kimseyle birlikte olmadim onca yemin etmesine ragmen onu hic dinlemedim
testlerimizi yenilediler ve cok sukur yanlis pozitif oldugunu soylediler kendimi de bebisimide zavalli esimide bosu bosuna uzdum
bugun tekrar doktor kontrolum vardi bebegimizi gorduk gayet iyiydi kocaman olmustu iki hafta da ileriden gidiyormus Allah nasip ederse bir oglumuz olcakmis

basima neler geldi bir bilseniz 9 mayista lekelenmem olmustu hastaneye gitmistim orda benden kan almislardi o aldiklari kanlardan biri kotu cikmis
kanda sifiliz virusu bulmuslar yani frengi hayatimda ilk kez duydum sadece cinsel yolla bulasan bir virusmus tabi ben bunu bilmiyorum
internette biraz arastirdiktan sonra bayagi onemli birsey oldugunu ogrendim 90% annenden bebege geciyormus tabi yasarsa ben bunu ogrenince tabi sok oldum agladim silzadim su bes alti gundur neler yasadigimi bir ben birde Allah biliyor zaten bebegimi zor bulmustum kaybetme dusuncesi beni resmen cildirtti helede bu sekilde bulasan bir virusten dolayi tabi esimle cok fena tartistim zavalli adam ben seni aldatmadim kimseyle birlikte olmadim onca yemin etmesine ragmen onu hic dinlemedim
testlerimizi yenilediler ve cok sukur yanlis pozitif oldugunu soylediler kendimi de bebisimide zavalli esimide bosu bosuna uzdum
bugun tekrar doktor kontrolum vardi bebegimizi gorduk gayet iyiydi kocaman olmustu iki hafta da ileriden gidiyormus Allah nasip ederse bir oglumuz olcakmis

Canım Allah bağışlasın içinize doğmuştu zaten erkek olacağı maşallah :nazar: Canım yaşadıkların için geçmiş olsun ama en azından şükür sonu hayırlı bitmiş öpüyorum seni

Arkadaşlar dün sigarayı bırakmanın 10. günüydü günde 2 paket içiyordum. onuncu gün akşamı evde bana ağlama krizi geldi sigaradanmı yoksa strestenmi yoksa ikisindenmei neyse şükür bugün iyim hepinizi öpüyorum

Arkadaşlar dün sigarayı bırakmanın 10. günüydü günde 2 paket içiyordum. onuncu gün akşamı evde bana ağlama krizi geldi sigaradanmı yoksa strestenmi yoksa ikisindenmei neyse şükür bugün iyim hepinizi öpüyorum

çoookkk geçmiş olsun cnm, ne güzel bak on günü geride bırakmışsın sık dişini sakın başlama, her bebişin için, bende hamiş kalmadan önce içiyordum hamiş olduğumu öğrenince hemen bıraktım bak dört ay oldu...

arada canım acayip içmek istio ama bebişim için içmiyom, sende bebişini düşün o sana güç verir...

Selam şekerler,

Gelemedim yine beni kaçak mı yazdınız yoksa yerimseniben

Tiroidlerime baktırdım sonuç süper... TSH 1.73 artık tiroidim inaktif duruma gelmiş... Aslında gebelik beklentim olmasaymış ilacı kullanmama gerek yokmuş ama yine devam edeceğim bebiş için...Çok mutluyum sizlerle de paylaşmak istedim.

Bu arada bugün 8.günümdeyim... 2 haftadır düzenli spora gidiyorum aerobik, bisiklet ve koşu bandında yürüyüş yapıyorum. Şişlik problemimden kurtuldum kızlar... Tabii bu arada muzu kestim ben muzkoliktim günde 2 tane muhakkak yerdim onu kesince de karnımdaki şişlik azaldı... Sonra biraz araştırdım az tüketilmesi gerektiğini öğrendim...
Şimdilik durumlar böyle bende...

Daliacığım aramıza geri dönmene çok sevindim... Neler yaşamışsın öyle... Neyse ki bebişin ve senin sağlığın iyi ya gerisi boş... Kendine dikkat et bitanem, seni çok seviyoruz...

Gülcüğüm sigarasız 10.günündeymişsin çok sevindim... Eczanelerde dil altı şekerleri var sigarayı bırakmak için onlardan da faydalanabilirsin... Daha önce de dediğim gibi ağzını boş bırakma: sakız, bol su, atıştırmalık kuruyemişler... Ben de bırakalı 6 sene oluyor emin ol çok mutluyum onun bize verdiği hiç birşey yok sadece alışkanlık bunları aşabilirsin... Önce kendi sağlığın sonra bebeğin için başarabileceğine inanıyorum... Elin her sigaraya gittiğinde şunu aklından çıkarma ve içinden tekrarla bende çok işe yaradı: Ben bu kadar iradesiz değilim herkese bıraktığımı söyledim tekrar bu lanet şeyi elimde görmeyecekler...
Bir de bir süre sigara içenlerin yanında takılırsan ne kadar iğrenç koktuklarını görünce de canın istemeyecek... En azından bende işe yarıyordu.

ay canım yazını okurken migdeme yumrular girdi akannehir akannehir
ama sonuna gelince derin bir ohh cektim cok sukur :nazar:
aman tatlım nazar degmis birkac gun tatsızlık yasanmıs simdi her sey tatlıya baglanmıs neyse ki.. cok ama cok sevindim hepinizin iyi olmasına..

Nalancım aklım sende inşallah bugün muayenen ii geçer dualarımız senle :Saruboceq: Nibocum beni cesaretlendirdiğin için çok teşekkürler canım tsh ın düşmesine çok sevindim Lunacım yanaklarından öpüyorum. Dalia prenses sizleride

sagolun kizlar kabus gibi birkacgun yasadim ama cok sukur gecti Rabbim kimseye yasatmasin
insallah nalanda hayirlisiyla bu gunu atlatir :Saruboceq:

Daliacigim yazini okuyunca cok endiselendim, ama sonucu iyi cikmis, niye yanlis sonuc verilrler anlamiyorum.. Neyse sen kafani ferah tut ve bizlerede dua et.

bende 1 haftadir cok morelim bozuk, esim in ikinci sperm testindede sperm sayisi dusuk cikti, 20 milyondan dusuk mus, ayrica variskorel diye amaliyat gerekiyormus, ozaman sperm sayisi yukselirmis, doktorum senin artik klomen kullanmana gerek kalmadi, ilk once esininin sperm sayisini yukseltecegiz dedi, ve 4 hafta sonra, tekrardan sperm testi yapip urolojiye sevk edicekler esimi, eger o kesin ameliyat derse, ameliyat olacak. biraz arastirdim variskoral amaliyatini,? ameliyattan sonra 3 ay anca spermler duzeliyormus, yani simdi hemen ameliyat olamiyacagimiz icin bizi uzun bir surec bekliyor,
bende hem bende bir problem var diye 2 yildir yapmadigim kalmamisti, esimle nerdeyse 4 yildir evliyiz , ilk defa bu yil sperm testi yaptirdi israrlarimin ve doktorun soylemesi uzerine.. ona kiziyorum ama elden bisey gelmez, bebek yapmaya karar verdigimiz zaman beni dinleyip sperm testi yaptirsaydi ... neymis doktor soylermis gerek olsaydi, burdaki doktorlarda salak, hic bir sey beceremiyorlar.. yani esiminde moreli cok bozuk oldugu icin mecburen destek oluyorum,
Iste boyle kizlar, suan icin hamilelik bana uzak gibi, tabi rabbim bilir, ama ins hersey duzelecek ve bizimde bebegimiz olacak.
Kizlar eve kendimi resmen hapsettim, disari cikmiyorum, alisverise cikmiyorum, hergun evdeyim, kimseyi goresim yok, telefonla gorusesim yok, bide esime destek olmak icin hic bir sey yokmus gibi davraniyorum.. ama icim icimi yiyor, 3 gundur , evde spor aletlerim var, kosu bandi falan, spora basladim, beni biraz oyaliyor, arkadaslarim cagiriyor evden cikmak istemiyorum, yani tam bunalim takiliyorum...

NOT: ARKADASLAR ALINTI YAPMAYIN ..teskkurler

Son düzenleme:
Daliacigim yazini okuyunca cok endiselendim, ama sonucu iyi cikmis, niye yanlis sonuc verilrler anlamiyorum.. Neyse sen kafani ferah tut ve bizlerede dua et.

bende 1 haftadir cok morelim bozuk, esim in ikinci sperm testindede sperm sayisi dusuk cikti, 20 milyondan dusuk mus, ayrica variskorel diye amaliyat gerekiyormus, ozaman sperm sayisi yukselirmis, doktorum senin artik klomen kullanmana gerek kalmadi, ilk once esininin sperm sayisini yukseltecegiz dedi, ve 4 hafta sonra, tekrardan sperm testi yapip urolojiye sevk edicekler esimi, eger o kesin ameliyat derse, ameliyat olacak. biraz arastirdim variskoral amaliyatini,? ameliyattan sonra 3 ay anca spermler duzeliyormus, yani simdi hemen ameliyat olamiyacagimiz icin bizi uzun bir surec bekliyor,
bende hem bende bir problem var diye 2 yildir yapmadigim kalmamisti, esimle nerdeyse 4 yildir evliyiz , ilk defa bu yil sperm testi yaptirdi israrlarimin ve doktorun soylemesi uzerine.. ona kiziyorum ama elden bisey gelmez, bebek yapmaya karar verdigimiz zaman beni dinleyip sperm testi yaptirsaydi ... neymis doktor soylermis gerek olsaydi, burdaki doktorlarda salak, hic bir sey beceremiyorlar.. yani esiminde moreli cok bozuk oldugu icin mecburen destek oluyorum,
Iste boyle kizlar, suan icin hamilelik bana uzak gibi, tabi rabbim bilir, ama ins hersey duzelecek ve bizimde bebegimiz olacak.
Kizlar eve kendimi resmen hapsettim, disari cikmiyorum, alisverise cikmiyorum, hergun evdeyim, kimseyi goresim yok, telefonla gorusesim yok, bide esime destek olmak icin hic bir sey yokmus gibi davraniyorum.. ama icim icimi yiyor, 3 gundur , evde spor aletlerim var, kosu bandi falan, spora basladim, beni biraz oyaliyor, arkadaslarim cagiriyor evden cikmak istemiyorum, yani tam bunalim takiliyorum...

canım benim yapma geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun senin moralin ii olsunki eşin senden destek alsın biliyorsun erkekler bizim kadar güçlü değil. Allah ol dedikten sonrada herşey bahane biliyorsun a.s.

Canım ufak bir umut belki ama annemin bir tanıdığının böyle sizin gibi problemi vardı ama adamın çok ilginç ameliyata gireceği ay kadın hamile kaldı... Böyle örnekler de var... Uzun bir süreç diye düşünme... Hayat tabiiki de devam edecek, sen yine bebiş için umutlanacaksın ama eve kapanmak niye... Tam tersine daha güçlü daha neşe dolu olmalısın... Bebiş elbette gelecek... Nolur canını sıkma... Ayrıca neden hep biz kadınlar alttan alıyoruz.... Böyle bir gerçek varsa sen de üzüntünü doya doya yaşa ve rahatla... Yoksa atlamazsın ki içine attıkça... Stres ve üzüntü her problemin başlangıcı tatlım...Önce kendi sağlığın unutma...

Gul , nibo desteginiz icin tesekkurler kizlar, ins duzelecek hersey, bide turkieden cevreden insanlar sordugu zaman , istiyoruz zamani geldi nasip diyordum.. artik ne diyecegimide bilmiyorum, cunki zamani var sanirim.. gerci nibonun dedigi gibi Allahin bir mucizesi olursa... hayirlisi..

Turkiyedeki doktor, % 80 cocugun olur merak etme demis esime, ameliyata gerek yok demis simdilik, ama burdaki doktorumda sperm sayisi 17.milyon , en az 20 milyon ustu olmasi ggerekiyor dedi, ve ameliyat dedi . Kzilar herkesin derdi ayri ayri biliyorum, girip sizleri okuyorum, ama ne eskisi gibi destek verici yazi yazabiliyorum, nede nese sacabiliyorum, oyuzden hakkinizi helal edin.. ben yazmadigim zaman bile sizleri takip ediyorum..

prensescim canim benim lutfen moralini bozma kalbini ferah tut Rabbim yeterki ol desin gor bak nasil geliyor melegin
esine sabah aksam keciboynuzu pekmezi yedir bir de sigara icmiyorsa havuc kurunu yapabilirsin oda spermleri arttiriyormus
biliyorsun en son asilamamda en az sperm enjekte edilmisti hic umidim yoktu ama zamani geldigi ve Rabbim ol dedigi icin geldi melegim o yuzden sakin umidini kaybetme
dualarim seninle birtanem

Back