Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar lekelenmelerim gecti cok sukur ama enfeksiyon gecmemis malesef o yuzden antibiyotige devam dedi doktor gelcek hafta carsamba veya persembe bebegimi gormeye gidicez insallah iyidir minigim ve insallah cinsiyetini ogreniriz
Regli oldum bu sabah kızlar... Hayırlısı artık :sinifsinif:
Canım içine ne doğuyor senin? Kız mı erkek mi? En heyecanlısı da bu cinsiyet olayı...
Rabbim hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar versin nibocum :Saruboceq:
yeni ay yeni umut canim sen daha cok yeni kullanmaya basladin monitoru ustelik 3.seviyelerde esin yaninda yoktu o yuzden umutsuzluga sakin kapilma yola devam
benim icime erkek doguyor ama hayirlisi tabi yeterki saglikli olsunda kiz erkek hic farketmez nasil olsa ikiside yok :hulya:
aramiza hosgeldin lunacim opuyorumnanaktan
benim esimde merak ediyo ne yazdigimi delikafadulden ama nikimi tahmin etmesine imkan yok kaydirigubbakcemile3
kizlar lekelenmelerim gecti cok sukur ama enfeksiyon gecmemis malesef o yuzden antibiyotige devam dedi doktor gelcek hafta carsamba veya persembe bebegimi gormeye gidicez insallah iyidir minigim ve insallah cinsiyetini ogreniriz
Regli oldum bu sabah kızlar... Hayırlısı artık :sinifsinif:
hehe merhaba ben luna zemuszemus
ay sorma ben afedersiniz direkt salaklık ettim kolay bir nick almısım ne bileyim hemen tahmin edeceginikaydirigubbakcemile3
ay hayatım cok sevindim aklım sendeydi.. insallah daha da iyidir oglusun (benim de icimden erkek geciyo tabi Allah hayırlısını versin )
guzelim yeni ay yeni umut demek.. ben her ay regl oldugumda uzuluyorum ama 2. gun hemen motor gibi hesaplamalara basliyorum klomen tarihleri karısımlar falan yumurtlama gunlerini bekleme.. keyif alıyorum artık yani .. bunyem o kadar alıstı ki sanırım bebek olsa hayatta inanmam ilk basta kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben diyorum ki bu ay maydonuz süt buharı kürünü mü uygulasak acaba CADIARZU
Aranızda hiç deneyen oldu mu kızlar... ??? Gerçi bunların işe yaraması için kocamın evde olması lazım, bnm bir yandan da kocam bir yere gitmesin diye dualar etmem lazım... Oyyy Oyy -tatlicadiarzu-
yok be canım ben oyle seyler denemek istemiyorum artık hadi insallah bu ay esin yanında olur tatlım 3. seviyede, bense bu ay sadece ve sadece klomen kullanacgım havuc bile yemeyecegim..
bu ay adacayı ictim kızlar acaba bu 3. seviye meselesi ondan mı olmadı?
bugun nihayet 26. gunde 1. seviyeye dustum kızlar 19 gun 2. seviye gorukten ve cubuklarımı bitirdikten sonra kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben ne zaman regl olacagım? :uhm:
Ben diyorum ki bu ay maydonuz süt buharı kürünü mü uygulasak acaba CADIARZU
Aranızda hiç deneyen oldu mu kızlar... ??? Gerçi bunların işe yaraması için kocamın evde olması lazım, bnm bir yandan da kocam bir yere gitmesin diye dualar etmem lazım... Oyyy Oyy -tatlicadiarzu-
Normalde kaç günde bir regl oluyordun?
Bu sefer gecikebilir, 35-42 arası olabilir gibime geliyor...
hayatım ben artık ss2302 degilim ben Luna.. anlatmistim belki gozunden kacmistir .. eşim nick imi tahmin etti diye degistirmistim..günaydın haftanız güzel geçsin. dalia nalan cinsiyetleri belli olmadımı ufaklıkların ? nalancım heyecan yapmıyorsun değilmi hafta sonu için. ss2302, nibo, prenses nasılsınız
canım cok sukur dun regl oldum hem de tam bekledigim gunde.. o kadar cok korktum ki bu ay sapıtacak diye sistemim.. saat gibi oldum en azından ona seviniyorum..
hemen bugun ilk klomenimi aldım.. bu ay 3.. hadi hayırlısı
hayatım ben artık ss2302 degilim ben Luna.. anlatmistim belki gozunden kacmistir .. eşim nick imi tahmin etti diye degistirmistim..
sen nasılsın asıl? basladın mı tedaviye? 21. gun geldi mi?
Canım ya kafa kalmadiki tabi unutmuşum daha doğrusu ezberlemişim ondan boshayallersmile gene güldürdün beni delikafadulden
canım hayırlısı inşallah bu ay son klomen içişin olur ve hamile kalırsın :Saruboceq: yok bitanem bu ay monütörü kullandım 2 haziran 21. günüm ama o arada elevit, folik asit, b vitamini, antibiyotik, demir hapı ve tsh ım sınırda olduğu için trioid ilacı verdi içiyorum ha bire hayırlısı hepimizi için inşallah
canım ya ister misin tup bebege gerek kalmadan bebişin gelsin ayyy ne guzel olurrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:dün ve bügün 3. seviyeydim bu 3. seviyeler habire geri geldi bu ay 11-12 günlerde gördüm. tüp bebek merkezinde bu ay korunmanıza gerek yok dediler bende değerlendirdim bu iki günü . bir dahaki adetin 2. gününden sonra korunmam gerekiyor galiba
canım hayırlısı olsun... bana da doktorum folik asit vermisti taa gecen sene ama ben 3 ay sonra bıraktım.. bu arada ben de kansızlıktan muzdaribim demir hapı kullanıyorum acaba kansızlık etkenmiymis bu olaylarda ? benim hemoglobinim 9 cıktı sınır 11,7
ferritinim de 9-370 aralıgında olması gerekirken 7 cıktı.. yani ölü gibi bir seyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ya ister misin tup bebege gerek kalmadan bebişin gelsin ayyy ne guzel olurrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın haftanız güzel geçsin. dalia nalan cinsiyetleri belli olmadımı ufaklıkların ? nalancım heyecan yapmıyorsun değilmi hafta sonu için. ss2302, nibo, prenses nasılsınız
canım cok sukur dun regl oldum hem de tam bekledigim gunde.. o kadar cok korktum ki bu ay sapıtacak diye sistemim.. saat gibi oldum en azından ona seviniyorum..
hemen bugun ilk klomenimi aldım.. bu ay 3.. hadi hayırlısı
hayatım ben artık ss2302 degilim ben Luna.. anlatmistim belki gozunden kacmistir .. eşim nick imi tahmin etti diye degistirmistim..
sen nasılsın asıl? basladın mı tedaviye? 21. gun geldi mi?
Nibom bu ay eşini bırakma kapıyı kitle valla üstüne zemuszemus
dün ve bügün 3. seviyeydim bu 3. seviyeler habire geri geldi bu ay 11-12 günlerde gördüm. tüp bebek merkezinde bu ay korunmanıza gerek yok dediler bende değerlendirdim bu iki günü . bir dahaki adetin 2. gününden sonra korunmam gerekiyor galiba
Canım benim inşallah hepimiz bu ay kendiliğinden hamile kalırız :Saruboceq: canım bilmiyorum bugün tüp bebek merkezinden arayıp kan tahlilime göre demir hapı verdiler etkilermi yoksa sağlıklı gebelik olsun diemi bilmiyorum. triodim sınırın içinde olmasına rağmen onu bile dengelemek için ilaç yazmış
Gül cnm, sende rahat ol hiç bi şeyi kafana takma, kafan rahat olsun ki hemen hamiş kal, inşallah ilk ay hemen tutar cnm, senin için ve bütün arkadaşlarım için hep dua ediyorum...