bende kullanıyım bencede birşey olmaz sağol canım sende nasıl durumlar bitanem 2 .seviyedemisin
10. gün 1.seviye canım...
Sen kaçıncı gün gördün 2.seviyeyi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kullanıyım bencede birşey olmaz sağol canım sende nasıl durumlar bitanem 2 .seviyedemisin
canım 15.gün 3. seviyedeyim galiba 3 gün önce 2. seviye başladı 12-13.gün olması lazım
10. gün 1.seviye canım...
Sen kaçıncı gün gördün 2.seviyeyi?
kızlar bu laparoskopiden sonra benim sistem sasırttı devamlı 12. gun civarı 3. seviye oluyorum zaten regl m 5-6 gun suruyor.. yani hemen calısmalara baslamamız ve gun asırı yapmamız lazım gelirken cart 3. seviyeyi goruyorum.. bence en guzel sizin zamanlarını 14-15 civarı ideal
benim bu ay yaptıklarımı duysanızkaydirigubbakcemile3
klomen + havuc yiyorum bol bol + bal arı sutu polen karısımı + adacayı gunde 2 fincan
eşime bir sey yaptırmıyorum artık adam baydı cunku..
bir de bu ay yine preseed aldım kızlar gecen seferler yaramasa da en azından kayganlastırıcılıgı isime yarar insallah, bu ara cok sıkıntım var o konulardan zaten...:kedi:
Beni de yine stres sardı 3-4 Mayıs 3. seviye görmek istemiyorum.
Bu arada adaçayı yağını kullanıyorum. Sen yapıyor musun?
kızlar bu laparoskopiden sonra benim sistem sasırttı devamlı 12. gun civarı 3. seviye oluyorum zaten regl m 5-6 gun suruyor.. yani hemen calısmalara baslamamız ve gun asırı yapmamız lazım gelirken cart 3. seviyeyi goruyorum.. bence en guzel sizin zamanlarını 14-15 civarı ideal
benim bu ay yaptıklarımı duysanızkaydirigubbakcemile3
klomen + havuc yiyorum bol bol + bal arı sutu polen karısımı + adacayı gunde 2 fincan
eşime bir sey yaptırmıyorum artık adam baydı cunku..
bir de bu ay yine preseed aldım kızlar gecen seferler yaramasa da en azından kayganlastırıcılıgı isime yarar insallah, bu ara cok sıkıntım var o konulardan zaten...:kedi:
Ben de normal olanın 12. gün olduğunu biliyorum yerimseniben
Adaçayı içiyor musun? Bizim Gül'ün söylediği linkte adaçayı yağını tampona damlatıp içine sokuyorsun, bir de polen bal tarçın kürü yapıyorlar. Bir sürü hamileleri var..
2 gündür ben de adaçayı yapıyorum. Hatta ilk gün pede damlatayım belki alerji olurum dedim onu da çok dökmüşüm küloduma geçmiş yatağa girdim allahım nasıl iğrenç bir koku ölürsün, eşim de o sırada gazete okuyor, bu gazete ne iğrenç kokuyor dedi, ben de arkamı döndüm kıs kıs gülüyorum içimden ama kendimi zor tutuyorum. Neyse bu okumasını bitirdi ben geldim diye bana bir sarıldı, sen ne kokuyorsun yaaa dedi. Çok fena birşey kokuyor dedi. Ama SS var ya kokuyu duysan kusarsın öyle bir koku...
Neyse yataktan kaçtım dedim ki aşkım ben birşey yaptım ama itiraf etmeye korkuyorum dedim. Söyle naptın dedi? Dedim bizim forumda okudum adaçayı kürüyle hamile kalınabiliyormuş. Koptu tabii sonra da bu kokuyla çocuğumuz olması imkansız yanına yaklaşılmıyor dedi. Neyse gittim yıkandım. Şimdi gündüzleri tampona az birşey damlatıyorum. Bir kaç saat tutuyorum atıyorum.
Ama ilk gece yanımızda olacaktın görecektin. Sit-com gibiydik yemin ederim. Neyse öyle işte tatlım opuyorumnanaktan
canım benim ben zaten 3.seviyeyi gördüğüm gün çalışmaya başlıyorum . yani 2 gün bu sefer 3den 2 ye düştüğüm günde çalışcam yani 3 gün hayırlısı.bide ben akşamları çalışıyorum bugün sabah 3. seviyeyi gördüm bu akşam itibarıyla 3 akşam çalışcam. yanlışmı yapıyorum yada eksikmi. valla stresten kafada çocukla o işi yapmak çok zor geliyor. preseed o anlamdada çok ii. kayganlaştırıcı strese karşı çok ii oluyor.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım bence 3 ten once de basla istersen bu aydan sonra, cunku spermlerin katetmesi gereken yol cok uzun yumurtlaliklara kadar onların boyutuna gore 1-2 km uzunlugundaymıs bizim tüpler..
bi yerde okumustum en hızlı sperm 45 dakika en normal sperm 12 saatte yumurtaliga ulasmıs oluyor ve 72 saate kadar orada barınabiliyor (ulasırsa) o yuzden yumurtladigin an orada bir spermin bulunmasi iyi olur tatlim..
dalia ve birkac arkadas daha evvelden 3. seviyenin sabahında da yapın demisti ama "Allah ol " dedikten sonra 3. seviyede aksam da yapsan olur..
benim de 3. seviyelerim genelde hafta icine denk geliyordu ve maalesef aksamına kalıyordu..ama bu son 2 seferdir sabah tatil gunune denk geldi ve sabah calıstık..ama sonuc yine ortada no baby akannehir
sonucta yumurtanın catlaması en gec 36 saatte oluyormus 3. seviyeden sonra..
yanlısım varsa duzeltin kızlar:uhm:
hadi bakalım sekercimm bol şans bu aksam gobusune bebişin konar insallahh:Saruboceq:
Allah razı olsun bitanem inşallah hepimiz için bu ay hayırlı olur. Dün görümcem aradı kayınvaldemle konuşmuşlar yanlış anlama ama tüp bebek denesene diyor. Herkes pür dikkat bizden haber bekliyor ii niyetle söylüyorlar ama ben geriliyorum. böyle konuşulunca hemen tüp bebek merkezine koşasım geliyor gerçi ondada olcak die bir şart yok herşeyin hayırlısı :ecrin_bebek:
Stres olma sakin ol canım bence istediğin zaman 3. seviyeyi göreceksin. ben 5 gün yaptım bitanem tampona damlattım 3-4 damla herşeyin hayırlısı
canım benim ben zaten 3.seviyeyi gördüğüm gün çalışmaya başlıyorum . yani 2 gün bu sefer 3den 2 ye düştüğüm günde çalışcam yani 3 gün hayırlısı.bide ben akşamları çalışıyorum bugün sabah 3. seviyeyi gördüm bu akşam itibarıyla 3 akşam çalışcam. yanlışmı yapıyorum yada eksikmi. valla stresten kafada çocukla o işi yapmak çok zor geliyor. preseed o anlamdada çok ii. kayganlaştırıcı strese karşı çok ii oluyor.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cok guldum ya ! var ya o kokuyu tahmin edebiliyorum çayı bile cok agır kokuyor yani yagını dusunemiyorum kız yataga sinmesin carsafın altındaannaniknanik
bol bol havalandır tatlım... ben yaptıgımı dusunemiyorum boyle bir seyi herhalde esim beni kovalar evde delirdigimi dusunup.. bunları bile zar zor yapıyorum caktırmadan , sırf kızmasın diye... yağ sürersem beni evden sürer:dance:
hayırlısı olsun tatlım!! bebiş olursa isimlerini ada koyarız bak kaydirigubbakcemile5
canım bence 3 ten once de basla istersen bu aydan sonra, cunku spermlerin katetmesi gereken yol cok uzun yumurtlaliklara kadar onların boyutuna gore 1-2 km uzunlugundaymıs bizim tüpler..
bi yerde okumustum en hızlı sperm 45 dakika en normal sperm 12 saatte yumurtaliga ulasmıs oluyor ve 72 saate kadar orada barınabiliyor (ulasırsa) o yuzden yumurtladigin an orada bir spermin bulunmasi iyi olur tatlim..
dalia ve birkac arkadas daha evvelden 3. seviyenin sabahında da yapın demisti ama "Allah ol " dedikten sonra 3. seviyede aksam da yapsan olur..
benim de 3. seviyelerim genelde hafta icine denk geliyordu ve maalesef aksamına kalıyordu..ama bu son 2 seferdir sabah tatil gunune denk geldi ve sabah calıstık..ama sonuc yine ortada no baby akannehir
sonucta yumurtanın catlaması en gec 36 saatte oluyormus 3. seviyeden sonra..
yanlısım varsa duzeltin kızlar:uhm:
hadi bakalım sekercimm bol şans bu aksam gobusune bebişin konar insallahh:Saruboceq:
Allah razı olsun bitanem inşallah hepimiz için bu ay hayırlı olur. Dün görümcem aradı kayınvaldemle konuşmuşlar yanlış anlama ama tüp bebek denesene diyor. Herkes pür dikkat bizden haber bekliyor ii niyetle söylüyorlar ama ben geriliyorum. böyle konuşulunca hemen tüp bebek merkezine koşasım geliyor gerçi ondada olcak die bir şart yok herşeyin hayırlısı :ecrin_bebek:
gunaydın canım!!
onlar da seni kırmak istemiyorlardır tabi iyi niyetle soyluyorlardır bence de, gerci herkes tüp bebegi de cok kolay dusunuyor o ayrı....
Allah'tan bizim ailede boyle bir sey yok cunku benim eltimin de henuz cocugu olmadi ve bizden once evlendiler, onlar da ugrasiyorlar biliyorum ama onlar benden baya bir buyukler o yuzden kimse bize baskıda bulunmuyor simdilik, hatta onlara bile bulunmuyorlar!
bir de kimse bizim istedigimizi de bilmiyor herkese daha dusunmuyoruz diyorum oysa tek dusundugum sey bu! ne garip ve ironik degil mi? boshayallersmile
hayırlısı olsun canım..
hahaha aman dikkat et sekercim kocişe kaydirigubbakcemile3Yok yatağa geçmeden itiraf edip yıkandım zaten :teytey:
Valla beni de bu gidişle kocacığım kovalayacak gibi duruyor. Her okuduğumuzu deli gibi deniyoruz, allah sonumuzu hayretsin... zemuszemus
Evet dediğin doğru 3. günü görmeden çalışmaya gün aşırı başlamak gerekiyor. Aslında sabah bizler için 3.seviyeyi gördüğümüzde içerde sperm olması bence daha iyi ama işte 3.seviyeyi ne zaman göreceğimi ben tahmin edemiyorum. Ayrıca 2. gün gördüğümüz 3.seviyede ise bence büyük ihtimalle çatlamış olabiliyor.
tatlim her seferinde "dusunmuyoruz "demiyorum ben de beyin gucune cok inanırım insan hastayım hastayım diye diye kendini hasta edermis.. ama iste hayırlısı bakalım tarzı diyorum gecistirme cevaplar.. eşime pas atıyorum o da zavallım ustune alıyo ne yapsın beni zor durumda bırakmamak icin kaydirigubbakcemile3Bence düşünmüyoruz deme... Belki sana saçma gelebilir ama ben beyin gücüne çok inanıyorum. Kurduğun olumsuz cümlelerle beynini de etkiliyor olabilirsin. Hayırlısıysa olur bakalım falan diye konuş... Hep pozitif opuyorumnanaktan
hahaha aman dikkat et sekercim kocişe kaydirigubbakcemile3
bu arada bu seviyeleri tutturma da cok zor oluyor atıyorum tam 2. seviyede birlikte oluyorsun aradan bir gun gecmeden bile benim 3. olmustu yani cok cetrefilli bir maraton..
bence de 3. seviyenin 2.gunu bizim yumurtalar catlamıs oluyor.. mesela ben bu ay ilk kez klomen kullandım ya 3. seviyemin 2. gunu boyle bobrek sancısı gibi bir yumurtalık sancısı cektim ki sorma.. resmen catladı iste yumurta..
tatlim her seferinde "dusunmuyoruz "demiyorum ben de beyin gucune cok inanırım insan hastayım hastayım diye diye kendini hasta edermis.. ama iste hayırlısı bakalım tarzı diyorum gecistirme cevaplar.. eşime pas atıyorum o da zavallım ustune alıyo ne yapsın beni zor durumda bırakmamak icin kaydirigubbakcemile3
Ben de geçen ay bal tarçın çörekotu yapmıştım ya ilk kez sanırım onun sayesinde biraz erken yumurtladım gibi gelmişti bana 14-15 günlerde olmuştu. Bende de ilk 3.seviyede nasıl kasık ağrısı vardı anlatamam. Yumurtladığın günü bilince vücudundaki değişikliği de anlayabiliyorsun.
Bu arada o BTÇ küründen sonra bu ay inanılmaz temiz geldi reglim... Son birkaç aydır parçalı parçalı gelirdi özellikle ilk gün ve feci sancım olurdu. Bu ay ne sancı ne parça... Sence BTÇ'nin bu işte parmağı var mı? Belki iyi gelmiştir değil mi?
Evet dediğin gibi geçiştir işte canım... :1hug:
Bugün kimsecikler yok nibocum nasıl durum kaçıncı seviyedesin. SS2302 cim sen nasılsın bitanem
canım ben btç ye alısamadım cok migdem bulandi yapamadim maalesef.. ama cok faydalıymış inşallah sen de gorursun :Saruboceq:
ben soğan kürü de yapmıstım ama o da fayda gostermedi.. herkesin bunyesi farklı iste.. bu arada bence senin regl nin degisimi bence kesinlikle btc karısımına baglı.. ozellikle corek otu cok mucizeviymis her turlu derde :Saruboceq:
canım biraz işler yogun malum cuma gunu .. hayırlı cumalar bu arada Allah dualarımızı kabul etsin bu guzel gunun yüzü hürmetine :Saruboceq:
benim bugun 5. gunum sekercim ve regl mi bitti gibi cok az kaldı.. bu laparoskopi en cok ona yaradı artık 3 gun dolu dolu oluyorum 4. gun azalıyo 5. gun neredeyse hic kalmıyor..eskiden 7 gune kadar yolu vardı toplamda..
bu sefer esimle hemen baslamak istiyorum calısmalara ki yine erken 3. seviyeyi gorursem o zamana kadar spermler toplansın.. aksine benimki de hicbir kür falan istemiyor artık "onu ye" diyorum "olmaz" "bunu ye" diyorum "istemem" bakalım iş bana kaldı... benim neler yağtıgımı dun yazdım zaten..
Hayılrısı..
sende nedir durumlar tatlım?kaydirigubbakcemile5
İyim bitanem bugün 2. seviyeye düştüm 3. seviyede 2 gece çalıştım bide 3. seviyeden 3 gün önceki gece çalışmıştık. hayırlısı artık inşallah bu ay meleklerimiz karnımıza gelir bitanem. test çubuğunda hafif silik çizgi görmeye başlayınca çalışmalara başla 2 günde bir. ben bi dahaki aya öyle yapmayı düşünüyorum . Sonuçta düşünüyorumda Allah ol dediğinde olacak herşey sebep sadece inşallah çok beklemeyiz :Saruboceq: