Canım 12.günümdeyim ve 1.sevideyim açıkçası çarşambaya kadar maximum 2.seviyede kalmak istiyorumBugün kimsecikler yok nibocum nasıl durum kaçıncı seviyedesin. SS2302 cim sen
nasılsın bitanem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 12.günümdeyim ve 1.sevideyim açıkçası çarşambaya kadar maximum 2.seviyede kalmak istiyorumBugün kimsecikler yok nibocum nasıl durum kaçıncı seviyedesin. SS2302 cim sen
nasılsın bitanem
Amin tatlim aminnnn cumlemizin !:Saruboceq::Saruboceq:
Bundan sonraki gunler hep olumlu dusun ve Rabbim' e dua et...:Saruboceq:
Inanır mısın ben de bu ay tam onu dusunmustum 1. de gosterse yavastan cizgi cıkmaya basladıgı gibi hemen calısma kaydirigubbakcemile
gün aşırı olayına da baglanmıcam artık napiim
bu arada doktorun bana verdigi klomen cizelgesinde
12 - 14 -16-18. gunler de cinsel iliski yazıyor ama ben monitıre gore hareket ediyorum hic kasamam...
ona gore 12-14-16-18 ben zaten 12. gun 3. seviyeyi goruyorum neredeyse 3 aydır kaydirigubbakcemile3
canım ben btç ye alısamadım cok migdem bulandi yapamadim maalesef.. ama cok faydalıymış inşallah sen de gorursun :Saruboceq:
ben soğan kürü de yapmıstım ama o da fayda gostermedi.. herkesin bunyesi farklı iste.. bu arada bence senin regl nin degisimi bence kesinlikle btc karısımına baglı.. ozellikle corek otu cok mucizeviymis her turlu derde :Saruboceq:
canım biraz işler yogun malum cuma gunu .. hayırlı cumalar bu arada Allah dualarımızı kabul etsin bu guzel gunun yüzü hürmetine :Saruboceq:
benim bugun 5. gunum sekercim ve regl mi bitti gibi cok az kaldı.. bu laparoskopi en cok ona yaradı artık 3 gun dolu dolu oluyorum 4. gun azalıyo 5. gun neredeyse hic kalmıyor..eskiden 7 gune kadar yolu vardı toplamda..
bu sefer esimle hemen baslamak istiyorum calısmalara ki yine erken 3. seviyeyi gorursem o zamana kadar spermler toplansın.. aksine benimki de hicbir kür falan istemiyor artık "onu ye" diyorum "olmaz" "bunu ye" diyorum "istemem" bakalım iş bana kaldı... benim neler yağtıgımı dun yazdım zaten..
Hayılrısı..
sende nedir durumlar tatlım?kaydirigubbakcemile5
İyim bitanem bugün 2. seviyeye düştüm 3. seviyede 2 gece çalıştım bide 3. seviyeden 3 gün önceki gece çalışmıştık. hayırlısı artık inşallah bu ay meleklerimiz karnımıza gelir bitanem. test çubuğunda hafif silik çizgi görmeye başlayınca çalışmalara başla 2 günde bir. ben bi dahaki aya öyle yapmayı düşünüyorum . Sonuçta düşünüyorumda Allah ol dediğinde olacak herşey sebep sadece inşallah çok beklemeyiz :Saruboceq:
İnşallah bitanem gönlüne göre olur
doktorlarda çok biliyor Allahtan monütör var :))) herkes 12.günde yumurtlıycak die birşeyde yok. hayırlısıyla bende bidahaki aya silik çizgiyi görür görmez çalışmaya başlıycam artık her türlü değişik uygulamalar yapacağız azimle monütörle birlikte :))))
Geçen bir yerde okudum: Hamile kalmaya karar verince hergün yapın diyor. Ya ne adamlarda hal kalır ne bizde...
Bir de birşey soracağım kızlar: Net bir bilginiz var mı bu konuda tükürük spermi öldürüyor mu acaba?
Ben bu soruyu eşime sordum sanmam dedi çünkü tüp bebekte yada aşılamada odaya girip sperm vermek için çalışıyorlar ya ellerini ve tükürüklerini kullanıyorlar dedi tabi bu bizim düşüncemiz bitanem
Tam tersine bnm de çok hoşuma gitti tadı, çörekotunu hatta hep çiğnedim... Yanında da çay falan içtim...
Bnm de ilk 2 gün yoğun gelir 3-4-5 günlük ped ile geçiriyorum.
Sen eşine bol bol enerji takviyesi yap şeker... Pekmez, arısütü bal polen karışımı falan kaydirigubbakcemile3
İnşallah bu ay hepimiz :CüvCüv: böyle oluruz
kızlar benim bunyem sapıttı Allah hayırlara cıkarsın..
reglm toplam 6. gunde bitti, makine 7. gunde hemen test istedi benden, daha monitore takmadan bi baktım anaa 2 tane cizgi ve caart 2. seviye cıktım 7. gunde..daha 1 i gormeden..
yahu ne oluyo anlamadım.. esimin spermleri 1 haftadır aynı yerde duruyo yani hemen 3. olmadan bi calısma yapalım dedim dun istemedi canı, "boyle kendimi makine gibi hissetmeye basladım" dedi.. artık rolleri degistik iyicekaydirigubbakcemile3
sonuc olarak bugun de 8. gunum ve 2. seviyeyim kızlar.. yarın 3 olursa sadece bu aksam ilk kez o yenilenmemis spermlerle birlikte olmus olacagiz.. of ya hep kotuyu dusunuyorum yine..
bu arada monitor cubuklarının prospektusunu okudum da klomen tarzı ilac kullananlarda degisik sonuc gosterebilir diyo erken yumurtlama gosterebilir diyo kızlar..
neye inanacagımı sasırdım..eyvahedigeldismile
kızlar benim bunyem sapıttı Allah hayırlara cıkarsın..
reglm toplam 6. gunde bitti, makine 7. gunde hemen test istedi benden, daha monitore takmadan bi baktım anaa 2 tane cizgi ve caart 2. seviye cıktım 7. gunde..daha 1 i gormeden..
yahu ne oluyo anlamadım.. esimin spermleri 1 haftadır aynı yerde duruyo yani hemen 3. olmadan bi calısma yapalım dedim dun istemedi canı, "boyle kendimi makine gibi hissetmeye basladım" dedi.. artık rolleri degistik iyicekaydirigubbakcemile3
sonuc olarak bugun de 8. gunum ve 2. seviyeyim kızlar.. yarın 3 olursa sadece bu aksam ilk kez o yenilenmemis spermlerle birlikte olmus olacagiz.. of ya hep kotuyu dusunuyorum yine..
bu arada monitor cubuklarının prospektusunu okudum da klomen tarzı ilac kullananlarda degisik sonuc gosterebilir diyo erken yumurtlama gosterebilir diyo kızlar..
neye inanacagımı sasırdım..eyvahedigeldismile
bence merak etme hemen 1 günde 3 geçmessiniz 2-3 gün sonra üçe geçersiniz o arada bugünde çalışırsanız bence bir sorun olmaz valla sadece eşin değil ben ve benim eşimde kendimizi makine gibi hissetmeye başladık :)))
Bitanem kullanma kılavuzundaki uyarıyı dikkate al bence hatta o tip ilaçlar kullanıldığında monitör için doktorunuza danışın diyor. Bence onun için doktorun monitörü boşver benim dediğim günlerde yapacaksınız dedi... Adama da kızmıştık bir de belki haklı olabilir şimdi...
Bu arada eşim bu sabah gitti dün gece biz de yapamadık artık monitöre göre çalışmak sanırım baydı bizimkileri, spontanelikten çıktı olay...
Bu arada canım pre-seed i kullandım sanırım çok sıkmışım allahım ne eşim ne de ben birşey hissedemedik. Dedi ki sen niye bu kadar ıslandın için boş gibi sanki dedi... Diyemedim içime pre-seed sıktığımı zaten adaçayından dolayı epey bir mimliyim biliyorsun... Bunu da beceremedim... Yüzüme gözüme bulaştırdım. :kedi: Bir de bnm ıslanma problemim hiç olmuyor sanırım bunu da sıkınca deli gibi ıslandı içim... Sen ne kadar kullanıyorsun bunu?
Bugün 2. seviyeyi gördüm yarın galiba 3.seviye olacak yarın boş geçecek... Çarşamba yapabileceğiz ancak... Bana dua edin de yarın da bari 2.seviyede kalayım... Siz kaç gün 2.seviye görüyorsunuz?
çok az kullanıyorum bitanem. ben 3-4 gün görüyorum 2. seviyeyi o yüzden yeni gördüysen merak etme
Uffff 3.seviyeyi gördüm yaaa... Bizim bu gidişle çocuğumuz olmaz, çocuk yapacak adam yok ortada, yarına çatlamış olursa yumurtalar bu ay boşa gitti demek... Ben nasıl söyleyeceğim bunu ona çok üzülecek mafoldumben
Monitörü 3 aydır kullanıyorum ama sadece geçen ay yararlandık... 1. ve 3. kullanışlarım boşa gitti... Ne demeye aldım ki ben o zaman bunu. Çok sinirim bozuk neyse ben yarn gidiyorum kızlar pazara kadar yokum, ara ara yazdıklarınızı okur cevap vermeye çalışırım. Kendinize iyi bakın... :gitme:
selam fuardayım şimdi telefondan bağlandım çok sıkılıyorum ( 3.seviyedeyim kısmet artık bu yorgunluğa inşallah akşam çalışabiliriz...