• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Merhaba arkadaslar nasilsiniz? ben iyyim allaha sukur. manitorun 50.gunune yaklasiyorum. yani adet olmadim henuz, hamilede degilim. bu ay gecikti. rahim filmide cekilmedi, cunki adetin 2.gunu gel dedi doktor, fakat simir testinden baska bir test yapmadi. rahim ve tuplere bakicakmis adetin 2.gunu.

asilama simdi gerek yok daha erken dedi, dogal yollarla tavsiye ediyorum dedi..

tatilin bitmesinede az kaldi, ins turkiyede adet olurumda testleri yaptiririm,dua edin neolur.
topic ara ara okdum, hamile haberi yok sanirim henuz? aramiza yeni katilanlarda olmus, ins rabbim iyi haberler almamiza yardimci olur,,,

canim insallah trden donmeden rahim filminide cektirirsin
bu arada seni cok ozledik :kedi:

kizlar az once doktordan geldim ikili testim yapildi sonuclari bir hafta sonra alicameyvahedigeldismile
bebegimide gordum kocaman olmus ilk basta uyuyodu sonra doktor uyandirdi aman Allahim nasil hareketlenmis elleri ayaklari nasil oynuyo kuzumun
ss,gul,nibo,prenses darisi tez vakitte sizin basiniza insallah bugun hepiniz icin tek tek dua ettim

canım Allah razı olsun güzel dileklerin için hamilelerin duaları kabul olurmuş. bu arada bu ay monütörde 2.seviyeyi gördüm. geçen ay 1. seviyeden 3. seviyeye direk çıkmıştı

doktor ultrason aletiyle biraz ustune bastirdi alsanaalsanasmile rahati bozulunca hemen uyandi ilk basta cok korktu sonra iceride ziplamaya basladi
darisi en kisa zamanda sizin basiniza nibocum inan herseyin bir zamani var Rabbim zamani geldiginde sizlerede nasip edecek biliyorsun bende 2 seneden fazla bekledim :emir_bebek: ama cok sukur Allah ol dedi ve geldi sipam opuyorumnanaktan

oyy çok tatlı yaa... içerden nasıl hissediyo demek ki korktu küçük kuzucuk... yerim ben onu... duaların için çooook teşekkür ederim tatlım, allah en kısa zamanda kabul eder inşşallah ki biz de anne oluruz.... boshayallersmile

Canlarım bu arada yarın 9. gün test isteyecek.

Ben ayın 5'inde istanbul'a gidiyorum. Ancak eşim 3'ünde orada olacak. Arada 2 günlük bir boşluk var nolur dua edin bana o arada görmeyeyim 3.seviyeyi...

canım benim inşallah görmezsin ama olaki gördün 5 saat otobüsle atlayıp gidemezmisin. bu şekildi düşünüp içini ferah tut bence

benim bugün 13.günüm ikinci seviyedeyim bu ay geç yumurtlıycam gibi gözüküyor. yumurtlama günüm bu ay değişti. ii ki monütör var

Daliacım nalancım sizde inşallah hayırlısıyla sağlıkla test sonuçlarınızı alırsınız

sagol canim insallah temiz cikar sonuclar :Saruboceq:

oyy çok tatlı yaa... içerden nasıl hissediyo demek ki korktu küçük kuzucuk... yerim ben onu... duaların için çooook teşekkür ederim tatlım, allah en kısa zamanda kabul eder inşşallah ki biz de anne oluruz.... boshayallersmile

en kisa zamanda hepinizin hayirli haberlerini alicaz ben buna cani gonulden inaniyorum

Canlarım bu arada yarın 9. gün test isteyecek.

Ben ayın 5'inde istanbul'a gidiyorum. Ancak eşim 3'ünde orada olacak. Arada 2 günlük bir boşluk var nolur dua edin bana o arada görmeyeyim 3.seviyeyi...

canim insallah esinin yanina gittigin gun gorursun 3.seviyeyi

benim bugün 13.günüm ikinci seviyedeyim bu ay geç yumurtlıycam gibi gözüküyor. yumurtlama günüm bu ay değişti. ii ki monütör var

bir kac gun icinde 3.seviyeyi gorursun tatlim ama dedigin gibi iyiki monitor var yoksa imkani yok bilemeyiz

ss ne yapti acaba merak ettim ayin 24 adet olmasi lazimdi insallah olmamistir

kizlar az once doktordan geldim ikili testim yapildi sonuclari bir hafta sonra alicameyvahedigeldismile
bebegimide gordum kocaman olmus ilk basta uyuyodu sonra doktor uyandirdi aman Allahim nasil hareketlenmis elleri ayaklari nasil oynuyo kuzumun
ss,gul,nibo,prenses darisi tez vakitte sizin basiniza insallah bugun hepiniz icin tek tek dua ettim

ss ne yapti acaba merak ettim ayin 24 adet olmasi lazimdi insallah olmamistir

guzelim cok ama cok sevindim bebişinin buyumus olmasina ve onu gordugune.. onu yerim ben.. bi de uyandırmıs doktor bak bak kıymayın bitaneme benim bırakın uyusun aaaazemuszemus:nazar:

canım benim hic ama hic sıkıntı yapma butun testler gayet guzel cıkacak :nazar: hadi bakalım nazlı bebegin bir de cinsiyetini gostersin yegenimiz kız mı erkek mi bir ogrenelim olumunekankayizsmile

ss kulunuz maalesef 2 gun gecikmeyle bu sabah regl oldu canım!!

bol parcalısından hem de kaydirigubbakcemile3 tam ateşmi olctum 0,2 derece dusmus heh dedim oluyorum birazdan, eşime dedim ki "ben tuvalete gitmeyecegim o manzarayı gormek istemiyorum butun gun idrarımı icimde tutacagim"adam guluo delirdin mi sen diye sırnaşık şey neyse sonunda acı gerceklerle yuzlesmeye gittim ve yuzlestim kötükedihüso

neyse ne yapalım kısmet degilmis diyecegim zaten 1 senedir diyorum alıstım kafamçokkarıştı hayırlısı ne zamansa o zamana programlıyım diyelim o zaman..
bu ay da klomeni 2. kez deneyecegim.. insallah bu ay olur !:Saruboceq:

canım hadi hayırlısı olsun 15. gun 3. seviyeyi gorursun insallah benim icime oyle doguyor :Saruboceq:

kızlar bu arada daha evvelden buldugum butun eczanelerde cubukları bulamadım... son 1 tane kaldı ona da acıp soracagım da eger bulamazsam siz nereden siparis veriyordunuz bana yazabilir misiniz kısaltmalarıyla web sitesini?

guzelim cok ama cok sevindim bebişinin buyumus olmasina ve onu gordugune.. onu yerim ben.. bi de uyandırmıs doktor bak bak kıymayın bitaneme benim bırakın uyusun aaaazemuszemus:nazar:

canım benim hic ama hic sıkıntı yapma butun testler gayet guzel cıkacak :nazar: hadi bakalım nazlı bebegin bir de cinsiyetini gostersin yegenimiz kız mı erkek mi bir ogrenelim olumunekankayizsmile

ss kulunuz maalesef 2 gun gecikmeyle bu sabah regl oldu canım!!

bol parcalısından hem de kaydirigubbakcemile3 tam ateşmi olctum 0,2 derece dusmus heh dedim oluyorum birazdan, eşime dedim ki "ben tuvalete gitmeyecegim o manzarayı gormek istemiyorum butun gun idrarımı icimde tutacagim"adam guluo delirdin mi sen diye sırnaşık şey neyse sonunda acı gerceklerle yuzlesmeye gittim ve yuzlestim kötükedihüso

neyse ne yapalım kısmet degilmis diyecegim zaten 1 senedir diyorum alıstım kafamçokkarıştı hayırlısı ne zamansa o zamana programlıyım diyelim o zaman..
bu ay da klomeni 2. kez deneyecegim.. insallah bu ay olur !:Saruboceq:

canım hadi hayırlısı olsun 15. gun 3. seviyeyi gorursun insallah benim icime oyle doguyor :Saruboceq:

kızlar bu arada daha evvelden buldugum butun eczanelerde cubukları bulamadım... son 1 tane kaldı ona da acıp soracagım da eger bulamazsam siz nereden siparis veriyordunuz bana yazabilir misiniz kısaltmalarıyla web sitesini?

Hayatım gittigidiyor'da var test çubukları...

Hayatım gittigidiyor'da var test çubukları...

canım medfors a bak bide googledan arattır medfors diye istanbulda

sagolun kızlar gg den hallettim..
artık bu cubukcuları resmen zengin ettigime kanaat getirdimkaydirigubbakcemile3
gecen mayıs ayından beri kullanıyorum...siz dusunun!boshayallersmile

sagolun kızlar gg den hallettim..
artık bu cubukcuları resmen zengin ettigime kanaat getirdimkaydirigubbakcemile3
gecen mayıs ayından beri kullanıyorum...siz dusunun!boshayallersmile

Evet onun için en uygun fiyat gg'de... Bundan sonra oradan al bence...

ben 8 çubuk kullandım hala 2. seviye yarın 3 e geçcem gibi yani 10 dan fazla çubuk kullanıcam 2. test çubuğu kutusundan açıp kullansam sorun olmaz dimi arkadaşlar. yani bir ayda aynı kutudan çubuk kullanmak zorunda değiliz diye düşünüyorum

ben 8 çubuk kullandım hala 2. seviye yarın 3 e geçcem gibi yani 10 dan fazla çubuk kullanıcam 2. test çubuğu kutusundan açıp kullansam sorun olmaz dimi arkadaşlar. yani bir ayda aynı kutudan çubuk kullanmak zorunda değiliz diye düşünüyorum

Vallahi oyle bir rivayet var tatlım ama ben bittigi zaman diger kutunun cubuklarıyla bin kere karıstırdım yani her turlu de calıstı.. devam et tatlim ..

insallah 3. seviyeyi goreceksin yarın kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

Canım selam inşallah yarın ve sonraki gün 3.seviyeyi görürsün. Güya hassas olduğu için diyor ama olur mu öyle şey. Bak SS'de hep kullanmış...

Vallahi oyle bir rivayet var tatlım ama ben bittigi zaman diger kutunun cubuklarıyla bin kere karıstırdım yani her turlu de calıstı.. devam et tatlim ..

insallah 3. seviyeyi goreceksin yarın kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

İnşallah bitanem çok teşekkürler. Hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alırız en kısa zamanda inşallah

Back