Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bende çok sıkılıyorum kimseler gelmez oldu kaldım ben tek başıma
hadi görüşürüz hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın, arada özelden mesaj atın olmadı ordan görüşürüz ille buraya gelmemi beklemeyin....opuyorumnanaktan
Canım benim hoşgelmişsin sayfa dolmuş ohhh süper :) bebişe ii bak annesi. Hayırlısıyla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin emeklerini boşa çıkarmasın bitanem. Artık kimse girmiyor bir nibo bir ben burdayız. ss2302 ve prensesi bende merak ediyorum. arada uğra ne olur a.s.
pazartesi günü çok korktum, akşamüstü külodumda bi ıslaklık hissettim tuvalete gittim bi baktım kanama olmuş, şok oldum tabi bebişi gitti dedim, hemen eşimi aradım sonrada dr. umu, hemen gel dedi, eşim geldi beni aldı hemen gittik kontrol etti bebek ii dedi kesenin çevresinde ve rahimdede bi şi yok dedi ayrıca rahim ağzı kapalı bu durumda düşük olmaz dedi, zaten bebek çok hareketli dedi, içim rahatladı valla ama kanın nerden geldiği görünmedi makattan gelmiş olabilir dedi, devam ederse gel bakarız dedi
şu an sadece tuv. kağıdına sildikce gelio az bi şi, arada hamişlerde böle oluyomuş, ama bizi baya korkuttu valla...
dün tuvalete bi gittim büyük tuvaletim siyah renk şok oldum kanamayla alakası var herhalde dedim ama içtiğim demir hapıyla alakalıymış meyer, onu öğrenincede rahatladım...
bugünde temizlik vardı, hatun geldi her yeri bi güzel temizledi ev mis gibi oldu...
işte böle kızlar baya yoğun geçti son günlerim valla....
gecmis olsun canim dikkat et yorma kendini bol bol dinlen
benimde bu aralar cok karnim agriyo arada resmen bicak batiyo gibi oluyo bazen adet oldugumu bile zannediyorum eyvahedigeldismile birde bas agrisi eklendi bu siralar aglamadigim halde gozlerimden yaslar akiyo kafamçokkarıştı
daliaaaaa nirdesin cnm gelde hasret giderelim biraz...
Hamilelik ilerledikçe rahim genişliyor galiba çok emin değilim ama :) canım duygusal olman normal hormonlardan dolayı kendine bide ufaklığa ii bak