Kolay Doğum hikayem(ayrıntılı) :))

Cok tatli yaa, allah anali babali buyutsun insallah yavrunuzu...

Diyeceğim tek kelimeyle helal olsun alkışlıyorum seni

Ohh hayrlı olsun. Böyle hikayeler dinlemek lazım işte. Millet korkuta korkuta bi hal oluyor. TAbi acı sancı olcak ama çok abartıyolar bazen. Benmde kolay olcak inş:)) ben öyle inanıyorum..

Hangimizin ki once gelicek acaba:)) ben pek dusunmek istemiyorum aslinda dogum anini korku oluyor daha ilk benimki:) ikinci daha kolay olur diyorlar insallah seninde oyle olur:)
Millet abartıyor . Bak benim ilk doğumum zor oldu ama öyle yaşanmayacak zorlukta değil. Her anı güzel ve özeldi .. bambaşka bir duygu
Yanımda çok kolay Doğum yapan bir kadın diğer gün abarta abarta anlatıyordu . O zaman anladım, anlatılanların yarısı hikaye :)

Kusura bakmayın da bu kadar detaydan bize ne
Yok kakam geliyordu yok 5 cm açıklıkn vardı.
Yok balık gibi kaydı, yok kesi yaptılar.
Eee biz ne yapalım , bunları okumak zorunda mıyız?
Okuma o zaman . İlgilenmiyorsan ilk cümleyi okuduktan sonra çıkıp gidersin

Ben de okuyunca tirstim daha beter Allah hayirli evlat etsin. Anali babali buyutsun.

Bu moral vericiydi tesekkurler :)

Yegenim dogarken son ana kadar yanindaydim, dogumhaneye alana kadar. Tam 21 saat duvarlari tirmaladi. Ve ben bekardim şimdi 8haftalik hamileyim nasipse. Aklım çıkıyor normal doğumun adını bile duymak istemiyorum.
Allah bagislasin bebeginizi :)

Yahu o sancı öyle zor bişey değil . Adet sancısına çok benzer bir sancı . Bahsettiğiniz kişinin biraz canı tatlıymış . Lütfen normal Doğumdan vazgeçmeyin

Yahu o sancı öyle zor bişey değil . Adet sancısına çok benzer bir sancı . Bahsettiğiniz kişinin biraz canı tatlıymış . Lütfen normal Doğumdan vazgeçmeyin
Kesinlikle öyle. Ben hamileyken korkuyordum kendi kendime düşünürdüm ya sancıdan bayılırsam bebek içimde boğulursa. Bişey olur da sezaryena alsalar kendi l niye saçmalardım. Ama şükür o kadar kötü değildi

42.haftasi bitmişti ve hic dogum belirtisi yoktu. Hic sancisi yoktu. Suni sancı verdiler. Sanırım kendi sancisindan daha zor oluyormuş suni sanci. Gözümün önünde 21 saat sancı çekti. Tabii herkesin aynı olacak diye bi şart yok. Ama neticede candan can ayrılıyor, kolay diyenlere de pek inanmıyorum

bir derdim var bölümünde anlatsın istemezdim.
konu yeri neresi ise oraya açılsın.

kaka falan gelmiş bilmemne bunları okumak zorunda mıyım ?
Hayır zorunda değilsin. Anlama sorununuz var herhalde okumadan geçemiyormusun. Ve o ilk mesajımdı nereye açacağını bilmiyoordm.. Ne ters insanlar var ya

bir derdim var bölümünde anlatsın istemezdim.
konu yeri neresi ise oraya açılsın.

kaka falan gelmiş bilmemne bunları okumak zorunda mıyım ?

Forumu henüz iyi tanımadığı için açmış bulunmuş ama bakın tepede kocaman 'doğum hikayesi' yazıyor.

Bu okumamanız için size bir fikir verebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…