Kolay Doğum hikayem(ayrıntılı) :))

Ben de 42. Haftada hiç bi belirti olmadan suni sancı ile Doğum yaptım canım, bende kıvrandım ama inan zor değil . Kıvranırken aslında hayal ettiğim kadar zor değilmiş dedim içimden, çünkü çok daha kötüsünü bekliyordum . Ki bu en kötü ihtimal
Dediğim gibi adet sancısının biraz fazlası . Adet sancısı da kıvrandırırdı bazen

Çok teşekkür ederim canım inşallah

Ya canım bizim o iş olmuyor yani neden bilmiyorum ama kapanmış gibi orası kusura bakmayın biraz ayıp oluyor ama

Hayır zorunda değilsin. Anlama sorununuz var herhalde okumadan geçemiyormusun. Ve o ilk mesajımdı nereye açacağını bilmiyoordm.. Ne ters insanlar var ya
Kaka size ne kadar da ters geliyor neler neler söyleniyor neler yapılıyor kadın bı dedi bin isiti ne kadar abartiyosunuz yaa

yeni değilim bu benim ikinci üyeliğim
10 yıldır bu sitedeyim.
not:

bir derdim var bölümüne açılmıştı konu.
Ne kadar abartiyosunuz yaa varya kadin anlatigina pişman oldu okumayin 10 yıldır burdaysaniz ne konular geçiyor neler yazılıyor hepsini biliyorsunuzdur

tebrıkler Allah analı babalı buyutsun bende sıze benzer sekılde ama daha rahat bır dogu yaptım 37+5 ıken gece 1,5 gıbı adet agrısı basladı sonra nısanım geldı bır damla pembelık seklınde o zamana kadar hıc agrım vs olmadıgından suphelendım gecmeyınce dus vs aldım nette takıldım arastırdım dogum mu baslıyor acaba dıye ve sabah 5 gıbı esımı kaldırdım aldık bavulalrı gıttık, acılden gırıs yaptık hemsıre kontrol ettı 4-5 cm açıklın nst ye gırdım ve doktora haber verdı onunda onayı ıle yatısım yapıldı ...
6-8:30 arası odamdaydım sonlara dogru sıklastı sancım ve 8:30 da dogumhaneye alındım 9:20 kızım dogdu. kesı atıldı ama acı yoktu sadece sızı ve sonrasında bırkac gun anuse dogru uyusukluk vardı o kadar..
yanı korkmayın rahat olun dogum bır mucıze ve aslında cok rahat bır surec... hersey sızde bıtıyor bence

balık gibi çıktı ifadesi çok hoşuma gitti benim, sezeryanı düşünüyordum ama böyle hikayeler okudukça normal doğuma yanaşıyorum sanırım, darısı başımıza inşallah :)

Merhaba Kızlar ,
Pozitif doğum hikayemi blog yazımda paylaştım ,aşağıya bırakıyorum

http://aysunyazici.blogspot.com.tr/2017/04/ve-masal-dogdu-part-1.html

şu kısma bayıldım, çok samimim geldi bana :)

Bu benim ilk doğum tecrübemdi, tabi ki korkuyordum ama içimden gelen hisler beni resmen bir hayvana dönüştürüyordu. Gittikçe doğallaşıyor, ortamımı yadırgıyordum.

part2 yi ne zaman yazacaksınız, asıl mecara orda sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…