- 13 Nisan 2016
- 1.853
- 23.898
- 238
Allah bi daha yaşatmasın kzum ne dim ..Sen bana aldırma canım.
Sanirım türümün tek örnegiyim
Ben de 42. Haftada hiç bi belirti olmadan suni sancı ile Doğum yaptım canım, bende kıvrandım ama inan zor değil . Kıvranırken aslında hayal ettiğim kadar zor değilmiş dedim içimden, çünkü çok daha kötüsünü bekliyordum . Ki bu en kötü ihtimal42.haftasi bitmişti ve hic dogum belirtisi yoktu. Hic sancisi yoktu. Suni sancı verdiler. Sanırım kendi sancisindan daha zor oluyormuş suni sanci. Gözümün önünde 21 saat sancı çekti. Tabii herkesin aynı olacak diye bi şart yok. Ama neticede candan can ayrılıyor, kolay diyenlere de pek inanmıyorum
Çok teşekkür ederim canım inşallahTek tek cevaplayacam cnm...hayor hiç kaka yapmadım dediğim gibi o aslında bebeğin kafası aşağı doğru ittiği için kabız gibi bişey düşün. Ya anlatılamaz. 39 hafta sonları 2 kilo 600 gr.. Valllahi doğum sonrası hiç ağrım olmadı. Sadece 1 hafta sonra kaynımın düğünü vardı çok iş yapmıştım dikişler ağrısını sadece. 2 gün ağrıdı geçti. 2 hafta sonra da tamamen iyileştim. Eski kiloda bile döndüm. İlişkiyi de sorarsan doktora sordum isteğiniz zamn yapın çünkü doğumu kolaylaştırıyor ve hızlandırıyor dedi. Son gün de ilişkiye girdik eşim bebek için sabırsızlanıyorum bir an önce gelmesi için her şeyi yapıyordu. O gece de ilişkiye girdik zaten tam o gece doğum yaptım. Kii son günde 2 cm açıklığı vardı. Umarım rahatlatmışıödır cam.. Rabbim sana da sağlıklı doğumlar nasibin ikin
Hayır hiç kak yapmadım dedim ya o aslında bebeğin kafası o anda öyle bişey hissedersen aşağı doğru it. Ya kabız gibi bişey düşün bi türlü yapamıyorsun.. 39 hafta 2 600 gr doğdu. Doğum sonrası hiç sancım olmadı hatta anlam kızdı. Misafir gelince hasta numarası yap dedi. 2 hafta sonra zaten bitti tamamen iyileştim. İlişki de doktor önerdi. Hem doğumu kolaylaştırır hem hızlandırır dedi son gece de yaptık zaten o gece doğum yaptı. Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde dopuö yapmayı nasip etsin.
Ya canım bizim o iş olmuyor yani neden bilmiyorum ama kapanmış gibi orası kusura bakmayın biraz ayıp oluyor amaTek tek cevaplayacam cnm...hayor hiç kaka yapmadım dediğim gibi o aslında bebeğin kafası aşağı doğru ittiği için kabız gibi bişey düşün. Ya anlatılamaz. 39 hafta sonları 2 kilo 600 gr.. Valllahi doğum sonrası hiç ağrım olmadı. Sadece 1 hafta sonra kaynımın düğünü vardı çok iş yapmıştım dikişler ağrısını sadece. 2 gün ağrıdı geçti. 2 hafta sonra da tamamen iyileştim. Eski kiloda bile döndüm. İlişkiyi de sorarsan doktora sordum isteğiniz zamn yapın çünkü doğumu kolaylaştırıyor ve hızlandırıyor dedi. Son gün de ilişkiye girdik eşim bebek için sabırsızlanıyorum bir an önce gelmesi için her şeyi yapıyordu. O gece de ilişkiye girdik zaten tam o gece doğum yaptım. Kii son günde 2 cm açıklığı vardı. Umarım rahatlatmışıödır cam.. Rabbim sana da sağlıklı doğumlar nasibin ikin
Hayır hiç kak yapmadım dedim ya o aslında bebeğin kafası o anda öyle bişey hissedersen aşağı doğru it. Ya kabız gibi bişey düşün bi türlü yapamıyorsun.. 39 hafta 2 600 gr doğdu. Doğum sonrası hiç sancım olmadı hatta anlam kızdı. Misafir gelince hasta numarası yap dedi. 2 hafta sonra zaten bitti tamamen iyileştim. İlişki de doktor önerdi. Hem doğumu kolaylaştırır hem hızlandırır dedi son gece de yaptık zaten o gece doğum yaptı. Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde dopuö yapmayı nasip etsin.
Kaka size ne kadar da ters geliyor neler neler söyleniyor neler yapılıyor kadın bı dedi bin isiti ne kadar abartiyosunuz yaaHayır zorunda değilsin. Anlama sorununuz var herhalde okumadan geçemiyormusun. Ve o ilk mesajımdı nereye açacağını bilmiyoordm.. Ne ters insanlar var ya
Ne kadar abartiyosunuz yaa varya kadin anlatigina pişman oldu okumayin 10 yıldır burdaysaniz ne konular geçiyor neler yazılıyor hepsini biliyorsunuzduryeni değilim bu benim ikinci üyeliğim
10 yıldır bu sitedeyim.
not:
bir derdim var bölümüne açılmıştı konu.
Duyabilecegin en güzel hikaye emin ol :)Valla benim icinde pek pozitif bi dogum hikayesi etkisi yaratmadı. 4 saat sancı falan :) saglikla buyutun
Teşekkür ederim cam.. Hem ben onları takmıyorum zaten çok abartmak ve konuşmak cahilin işidirDuyabilecegin en güzel hikaye emin ol :)
Duyabilecegin en güzel hikaye emin ol :)
Bencede yani bazen hemcinsimiz olduklarını unutup eleştirmek için eleştiriyorlarTeşekkür ederim cam.. Hem ben onları takmıyorum zaten çok abartmak ve konuşmak cahilin işidir
Aynen canısı. Konuşmak için konuşuyotlr işteBencede yani bazen hemcinsimiz olduklarını unutup eleştirmek için eleştiriyorlar
Aynen canısı. Konuşmak için konuşuyotlr işte
Merhaba kızlar... Bundan yaklaşık 2 ay önceydi.. Önce birkaç gün Azar azar ıslanmayla başlamıştı. Tam ıslaklığı denmez ama beni rahatsız eden bir nemlik diyebilirim. Ondan şüphelenerek hastaneye gittik eşimle muayene ettiler ve 2 cm açıklık dediler. hastaneye yatmayı göz altında olmamızı teklif ettiler. Başka bi hastaneye gittim onlarda aynısını söyleyince önceki hastaneye tekrar gidip kabul ettim giriş yaptım akşama kadar kaldım orda tabi eşimle birlikte. Baktım sancı yok bişey yok çıkmak istedim hemşire bi kaç gün yada bi kaç saat sonra doğum olur dedi tmm dedim çıktık eve gittik. Neyse sancısız bi akşam geçirdim derken uyuduk. Gece saat 3 de bi sancı vurdu ki uyandım eşim benden çok acele ediyor. Neyse kalktık ikimizde duş aldık. Benim bu sancı beş dakikada bir vuruyor yere uzanıyorum geçiyor kalkıp hastane için hazırlanıyorum. Tekrar vuruyor tekrara uzanıyorum.. Öylecee hazırlandık saat 4 gibi hastane çantamızı da alıp çıktık yolda sancı 3 4 dakikaya indi. Hastaneye acil girişten girdik doğum odasına çıktık. Muayene oldum 5 cm açıklık dediler özel hastane olduğu için fazla hasta yoktu gittiğimde 1 kişi doğum yapmak üzereydi ve bağırışları beni benden alıyordu korkudan titriyorum sıra bende diye.. Ebe gezmemi istedi koridorda bende odada bekleyen eşimin yanına gittim kolumdan tutup gezdirdi beni sancı vurunca belime masaj yapıyordu yaklaşık 1 saat öyle geçti. afedersiniz ama tam olarak anlamanız için açık söyleyecem. Baktım kakam geliyor sanki sancı vurunca hemen odadaki tuvalete gittim ne yapsam da yapamıyorum. Tekrar eşimin yanına gidiyorum sancı vuruyor kakam geliyor gidiyorum yine yapamıyorum. Böylece muayene odasına alındım 9 cmartık dışarı bırakmadılar beni nst ye aldılar allahım ölüyorum benden önce bi doğum olduğu için herkes onun yanında. Ben tek başıma sancı çekiyordum. Sırf bana bakmaları için bağırdım çağırdım ebe geldi dayan geliyorum dedi kaka geliyor mu dedi ewet dedim o kaka değil bebek dedi eğer öyle olursa aşağı doğru it dedi ve gitti yaklaşık 15 dk öyle sancıyla kıvrandım. beni doğuma aldılar. Tabi saat sabahın 7 si. 4 saat sancı çektim. Bir iki kere ıkındım suyum hemşirenin üstüne patladıbir ebe karnımı sıkıyor halim kalmadığı için. Bir iki kere daha ıkınınca bebeğin başı çıktı. Okunma dedi ve içimden balık gibi ılık ve kaygan bişey çıktığını hissettim ve o anki rahatlığımı anlatammmmamm. Bitti mi bitti mi dedim baktım kızımın ağlama sesi allahım şükürler olsun dedim dikiş falan merak ediyorsanız bana kesi yaptılar ama hhhiiççç hissetmedim vallahi sinek koymasını belki hissederiz ondanda hafif diyebilirim. Dikiş sorarsanız oda hani batırınca bişey yok da ipi çekince hani ağrımıyor ama mesela bi ip elimize sürtününce nasıl oluyorsa ayynısını hissettim. Neyse kalktım gittim odama kızım babasının elinde. O kadar rahattım ki oda uzandığım gibi telefonu aldım ablamla mesajlaştım çok şaşırdılar. Biraz hasta rolü yap diye dalga geçtiler. Umarım anlatabilmişimdir çok rahattı. Biraz uzun olabilir ayrıntılı anlatmak istedim bende hamileyken hep okuyup rahatlatmak isterdim kendimi ondan size o kadar da korkulacak bişey olmadığını anlatmak istedim herkese Rabbim hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin[/QU
37+5 hamileydim bgun bu mesajinizi okuyup nasil bi s3y doye dusunmustum ve gece sancilarim basladi :) valla kim nasil yasadi bilmiyorum ama tam da dedginiz gbi bi sanciyla dogum yaptim ama benimki cok daha kisa surdu sukurler olsun :) kim ne derse desin en guzel sekilde anlatmissinz bnce :)
tebrıkler Allah analı babalı buyutsun bende sıze benzer sekılde ama daha rahat bır dogu yaptım 37+5 ıken gece 1,5 gıbı adet agrısı basladı sonra nısanım geldı bır damla pembelık seklınde o zamana kadar hıc agrım vs olmadıgından suphelendım gecmeyınce dus vs aldım nette takıldım arastırdım dogum mu baslıyor acaba dıye ve sabah 5 gıbı esımı kaldırdım aldık bavulalrı gıttık, acılden gırıs yaptık hemsıre kontrol ettı 4-5 cm açıklın nst ye gırdım ve doktora haber verdı onunda onayı ıle yatısım yapıldı ...Merhaba kızlar... Bundan yaklaşık 2 ay önceydi.. Önce birkaç gün Azar azar ıslanmayla başlamıştı. Tam ıslaklığı denmez ama beni rahatsız eden bir nemlik diyebilirim. Ondan şüphelenerek hastaneye gittik eşimle muayene ettiler ve 2 cm açıklık dediler. hastaneye yatmayı göz altında olmamızı teklif ettiler. Başka bi hastaneye gittim onlarda aynısını söyleyince önceki hastaneye tekrar gidip kabul ettim giriş yaptım akşama kadar kaldım orda tabi eşimle birlikte. Baktım sancı yok bişey yok çıkmak istedim hemşire bi kaç gün yada bi kaç saat sonra doğum olur dedi tmm dedim çıktık eve gittik. Neyse sancısız bi akşam geçirdim derken uyuduk. Gece saat 3 de bi sancı vurdu ki uyandım eşim benden çok acele ediyor. Neyse kalktık ikimizde duş aldık. Benim bu sancı beş dakikada bir vuruyor yere uzanıyorum geçiyor kalkıp hastane için hazırlanıyorum. Tekrar vuruyor tekrara uzanıyorum.. Öylecee hazırlandık saat 4 gibi hastane çantamızı da alıp çıktık yolda sancı 3 4 dakikaya indi. Hastaneye acil girişten girdik doğum odasına çıktık. Muayene oldum 5 cm açıklık dediler özel hastane olduğu için fazla hasta yoktu gittiğimde 1 kişi doğum yapmak üzereydi ve bağırışları beni benden alıyordu korkudan titriyorum sıra bende diye.. Ebe gezmemi istedi koridorda bende odada bekleyen eşimin yanına gittim kolumdan tutup gezdirdi beni sancı vurunca belime masaj yapıyordu yaklaşık 1 saat öyle geçti. afedersiniz ama tam olarak anlamanız için açık söyleyecem. Baktım kakam geliyor sanki sancı vurunca hemen odadaki tuvalete gittim ne yapsam da yapamıyorum. Tekrar eşimin yanına gidiyorum sancı vuruyor kakam geliyor gidiyorum yine yapamıyorum. Böylece muayene odasına alındım 9 cmartık dışarı bırakmadılar beni nst ye aldılar allahım ölüyorum benden önce bi doğum olduğu için herkes onun yanında. Ben tek başıma sancı çekiyordum. Sırf bana bakmaları için bağırdım çağırdım ebe geldi dayan geliyorum dedi kaka geliyor mu dedi ewet dedim o kaka değil bebek dedi eğer öyle olursa aşağı doğru it dedi ve gitti yaklaşık 15 dk öyle sancıyla kıvrandım. beni doğuma aldılar. Tabi saat sabahın 7 si. 4 saat sancı çektim. Bir iki kere ıkındım suyum hemşirenin üstüne patladıbir ebe karnımı sıkıyor halim kalmadığı için. Bir iki kere daha ıkınınca bebeğin başı çıktı. Okunma dedi ve içimden balık gibi ılık ve kaygan bişey çıktığını hissettim ve o anki rahatlığımı anlatammmmamm. Bitti mi bitti mi dedim baktım kızımın ağlama sesi allahım şükürler olsun dedim dikiş falan merak ediyorsanız bana kesi yaptılar ama hhhiiççç hissetmedim vallahi sinek koymasını belki hissederiz ondanda hafif diyebilirim. Dikiş sorarsanız oda hani batırınca bişey yok da ipi çekince hani ağrımıyor ama mesela bi ip elimize sürtününce nasıl oluyorsa ayynısını hissettim. Neyse kalktım gittim odama kızım babasının elinde. O kadar rahattım ki oda uzandığım gibi telefonu aldım ablamla mesajlaştım çok şaşırdılar. Biraz hasta rolü yap diye dalga geçtiler. Umarım anlatabilmişimdir çok rahattı. Biraz uzun olabilir ayrıntılı anlatmak istedim bende hamileyken hep okuyup rahatlatmak isterdim kendimi ondan size o kadar da korkulacak bişey olmadığını anlatmak istedim herkese Rabbim hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin
ama ben cok duygulandım yaaaaaa....yuregine diline sağlıkMerhaba Kızlar ,
Pozitif doğum hikayemi blog yazımda paylaştım ,aşağıya bırakıyorum
http://aysunyazici.blogspot.com.tr/2017/04/ve-masal-dogdu-part-1.html
ama ben cok duygulandım yaaaaaa....yuregine diline sağlık
Part 2 nerde ya çok heycanliydiiiiÇok teşekkür ederim :)
Gerçekten harikaMerhaba Kızlar ,
Merhaba Kızlar ,
Bu benim ilk doğum tecrübemdi, tabi ki korkuyordum ama içimden gelen hisler beni resmen bir hayvana dönüştürüyordu. Gittikçe doğallaşıyor, ortamımı yadırgıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?