Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence çok kolay bir Doğum olmuş . Benim ikinci gebeliğim ilki zor olmuştuYok ya kolay olduğunu anlatmak istedim anlatamadım herhalde![]()
Aramızda 1 gün var sadece :)Ablamda boyle anlatmisti oda da kimse yok sanki cikicakmis gibi geliyor demisti:) en azindan bizim de aklimizda bulunsun bunlar kaka olayina guldum ya:) demek oyle bir his oluyor
Hangimizin ki once gelicek acaba:)) ben pek dusunmek istemiyorum aslinda dogum anini korku oluyor daha ilk benimki:) ikinci daha kolay olur diyorlar insallah seninde oyle olur:)Aramızda 1 gün var sadece :)
Kusura bakmayın da bu kadar detaydan bize neMerhaba kızlar... Bundan yaklaşık 2 ay önceydi.. Önce birkaç gün Azar azar ıslanmayla başlamıştı. Tam ıslaklığı denmez ama beni rahatsız eden bir nemlik diyebilirim. Ondan şüphelenerek hastaneye gittik eşimle muayene ettiler ve 2 cm açıklık dediler. hastaneye yatmayı göz altında olmamızı teklif ettiler. Başka bi hastaneye gittim onlarda aynısını söyleyince önceki hastaneye tekrar gidip kabul ettim giriş yaptım akşama kadar kaldım orda tabi eşimle birlikte. Baktım sancı yok bişey yok çıkmak istedim hemşire bi kaç gün yada bi kaç saat sonra doğum olur dedi tmm dedim çıktık eve gittik. Neyse sancısız bi akşam geçirdim derken uyuduk. Gece saat 3 de bi sancı vurdu ki uyandım eşim benden çok acele ediyor. Neyse kalktık ikimizde duş aldık. Benim bu sancı beş dakikada bir vuruyor yere uzanıyorum geçiyor kalkıp hastane için hazırlanıyorum. Tekrar vuruyor tekrara uzanıyorum.. Öylecee hazırlandık saat 4 gibi hastane çantamızı da alıp çıktık yolda sancı 3 4 dakikaya indi. Hastaneye acil girişten girdik doğum odasına çıktık. Muayene oldum 5 cm açıklık dediler özel hastane olduğu için fazla hasta yoktu gittiğimde 1 kişi doğum yapmak üzereydi ve bağırışları beni benden alıyordu korkudan titriyorum sıra bende diye.. Ebe gezmemi istedi koridorda bende odada bekleyen eşimin yanına gittim kolumdan tutup gezdirdi beni sancı vurunca belime masaj yapıyordu yaklaşık 1 saat öyle geçti. afedersiniz ama tam olarak anlamanız için açık söyleyecem. Baktım kakam geliyor sanki sancı vurunca hemen odadaki tuvalete gittim ne yapsam da yapamıyorum. Tekrar eşimin yanına gidiyorum sancı vuruyor kakam geliyor gidiyorum yine yapamıyorum. Böylece muayene odasına alındım 9 cmartık dışarı bırakmadılar beni nst ye aldılar allahım ölüyorum benden önce bi doğum olduğu için herkes onun yanında. Ben tek başıma sancı çekiyordum. Sırf bana bakmaları için bağırdım çağırdım ebe geldi dayan geliyorum dedi kaka geliyor mu dedi ewet dedim o kaka değil bebek dedi eğer öyle olursa aşağı doğru it dedi ve gitti yaklaşık 15 dk öyle sancıyla kıvrandım. beni doğuma aldılar. Tabi saat sabahın 7 si. 4 saat sancı çektim. Bir iki kere ıkındım suyum hemşirenin üstüne patladıbir ebe karnımı sıkıyor halim kalmadığı için. Bir iki kere daha ıkınınca bebeğin başı çıktı. Okunma dedi ve içimden balık gibi ılık ve kaygan bişey çıktığını hissettim ve o anki rahatlığımı anlatammmmamm. Bitti mi bitti mi dedim baktım kızımın ağlama sesi allahım şükürler olsun dedim dikiş falan merak ediyorsanız bana kesi yaptılar ama hhhiiççç hissetmedim vallahi sinek koymasını belki hissederiz ondanda hafif diyebilirim. Dikiş sorarsanız oda hani batırınca bişey yok da ipi çekince hani ağrımıyor ama mesela bi ip elimize sürtününce nasıl oluyorsa ayynısını hissettim. Neyse kalktım gittim odama kızım babasının elinde. O kadar rahattım ki oda uzandığım gibi telefonu aldım ablamla mesajlaştım çok şaşırdılar. Biraz hasta rolü yap diye dalga geçtiler. Umarım anlatabilmişimdir çok rahattı. Biraz uzun olabilir ayrıntılı anlatmak istedim bende hamileyken hep okuyup rahatlatmak isterdim kendimi ondan size o kadar da korkulacak bişey olmadığını anlatmak istedim herkese Rabbim hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin
ben de sinir oldum. bize ne ki bu detaylardan .vallahi huylandım hem balık çoktı vs. ay ne bileyim.
Hayır zorunda değilsin ,burası forum seni ilgilendiren konuyu okursun ilgilendirmeyeni okumazsın,sen yenisin galiba.Burada doğum hikayeleri de paylaşılıyor ve bu bilgiler bizim için önemli.Kusura bakmayın da bu kadar detaydan bize ne
Yok kakam geliyordu yok 5 cm açıklıkn vardı.
Yok balık gibi kaydı, yok kesi yaptılar.
Eee biz ne yapalım , bunları okumak zorunda mıyız?
yeni değilim bu benim ikinci üyeliğimHayır zorunda değilsin ,burası forum seni ilgilendiren konuyu okursun ilgilendirmeyeni okumazsın,sen yenisin galiba.Burada doğum hikayeleri de paylaşılıyor ve bu bilgiler bizim için önemli.
Olabilir okumak sende. Sen olmayabilirsin ama ben yeniyim nereye açacağını bilmiyordum.. Okumak zorunda da değilsinhamile bayanların çok aradığı detaylar bunlatyeni değilim bu benim ikinci üyeliğim
10 yıldır bu sitedeyim.
not:
bir derdim var bölümüne açılmıştı konu.
Bayan yanlış yere açmış çok belliydi ,yeri burası değil diyebilirdin seninde bu kadar çirkin bir üslup kullanmam çok rahatsız edici .yeni değilim bu benim ikinci üyeliğim
10 yıldır bu sitedeyim.
not:
bir derdim var bölümüne açılmıştı konu.
ben de sinir oldum. bize ne ki bu detaylardan .
Yok canm millet günlerce saatlerce sancı çekiyor benimki en iyisiValla benim icinde pek pozitif bi dogum hikayesi etkisi yaratmadı. 4 saat sancı falan :) saglikla buyutun