Kolay Doğum hikayem(ayrıntılı) :))

Bence çok güzel anlatin canım çok sağol kaç haftalık doğum yaptın benim 39+6 hala tık yok sadece bacak aramda krap var ve suyum geliyor az az
Aynen benimde 39 sonlarında oldu. Bacakta kramp azcık su.. Karın altında hafif sızıntılar. Zaten hiiiç sancım yoktu ıslanma için gittim doğum olacak dedi. Bende bişey anlamadım. Herşey çok çabuk gelişti

İnşallah benimde böyle kolay olur yani hiç bir belirti yok bende yaa senin çok rahat olmuş arada sancı oluyor o kadar oda hafif adet sancısı o kaadr

Canim ya ne guzel anlatmışsın Brn su an 36 haftalık oldum heyecan dorukta.Ilkim sezeryandi bu normal olacam inşallah meraktan catliyordum beni aydınlattın. Sana birkac sey sormak isterim.Oncelikle hic kaka yapmamis mi oldun yani? Kaçınci hafta kac kg dogum yaptın?bi de dogum sonrasi agri sanci ne durumdaydi? Ne zaman tam olarak iyilestin?kanama ne zaman bitti?Ilk iliski ne zaman ve nasil oldu?

Detaylardan rahatsiz olan okumasin hayret bisey ya ne saygısız insanlar var ben sahsen aydınlandım cok güzel bir anlatim

Canım sen ilkini istiyerek mı sezeryan oldun

Canım sen ilkini istiyerek mı sezeryan oldun
Aslinda muhtesem bir normal dogum yapmak uzereydim ama adi doktorum sagolsun gece oldugu icin bir an once eve gitmek istediginden beni benim bile haberim olmadan sezeryana almış.O yuzden atoni oldum.Bosuna sanci çektim

Aslinda muhtesem bir normal dogum yapmak uzereydim ama adi doktorum sagolsun gece oldugu icin bir an once eve gitmek istediginden beni benim bile haberim olmadan sezeryana almış.O yuzden atoni oldum.Bosuna sanci çektim
İnanmıyorum yaaa vay pislik zaten ben bu yüzden devlete gidiyorum hani sezeryana almadılar siye

Şaşkınlıkla okudum konuyu bazı hatunlar 4 saati çok bulmuş
Ama en kolay doğum saatleridir bunlar...günlerce kıvrananlar var

Bazları da iğrenmiş bulanmış en iyi ihtimalle sezeryan yaparsın cicim ama ağrısı sızısı akıntısı baş ağrısı gazı hepsi bunlara bedel haberi yok

Konu sahibi çok güzel atlatmışsın şükür...bebişine eşine ve sana mutluluklar

Son düzenleme:
Kızlar başka normal doğum yapan varsa anlatsın böyle bizde bilgilenelim ne yapmamız lazım diye

Kızlar başka normal doğum yapan varsa anlatsın böyle bizde bilgilenelim ne yapmamız lazım diye
Şimdi gene iğrenecekler de neyse
Anlatiyim... sakın kabız olma
Kabız olunca sancıyı maksimum hissediyorsun...ben öyle oldum...ben ömrümde böyle bir bel ağrıso yaşanadım
Yok yani böyle bir ağrı...ona rağmen 3 saate falan doğum gerçekleşti...kabızlık olmasaydı eminim daha yumuşak geçerdi

Doğumdan önce mı kabız olsun canım

Tek tek cevaplayacam cnm...hayor hiç kaka yapmadım dediğim gibi o aslında bebeğin kafası aşağı doğru ittiği için kabız gibi bişey düşün. Ya anlatılamaz. 39 hafta sonları 2 kilo 600 gr.. Valllahi doğum sonrası hiç ağrım olmadı. Sadece 1 hafta sonra kaynımın düğünü vardı çok iş yapmıştım dikişler ağrısını sadece. 2 gün ağrıdı geçti. 2 hafta sonra da tamamen iyileştim. Eski kiloda bile döndüm. İlişkiyi de sorarsan doktora sordum isteğiniz zamn yapın çünkü doğumu kolaylaştırıyor ve hızlandırıyor dedi. Son gün de ilişkiye girdik eşim bebek için sabırsızlanıyorum bir an önce gelmesi için her şeyi yapıyordu. O gece de ilişkiye girdik zaten tam o gece doğum yaptım. Kii son günde 2 cm açıklığı vardı. Umarım rahatlatmışıödır cam.. Rabbim sana da sağlıklı doğumlar nasibin ikin
Detaylardan rahatsiz olan okumasin hayret bisey ya ne saygısız insanlar var ben sahsen aydınlandım cok güzel bir anlatim
Hayır hiç kak yapmadım dedim ya o aslında bebeğin kafası o anda öyle bişey hissedersen aşağı doğru it. Ya kabız gibi bişey düşün bi türlü yapamıyorsun.. 39 hafta 2 600 gr doğdu. Doğum sonrası hiç sancım olmadı hatta anlam kızdı. Misafir gelince hasta numarası yap dedi. 2 hafta sonra zaten bitti tamamen iyileştim. İlişki de doktor önerdi. Hem doğumu kolaylaştırır hem hızlandırır dedi son gece de yaptık zaten o gece doğum yaptı. Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde dopuö yapmayı nasip etsin.

Sanırım bi kaç defa yanlışlıkla yazmışım idare edin artık. İlkinde bi sorun oldu gönderilmedi sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…