Kolay Doğum hikayem(ayrıntılı) :))

Anlayamadığım bir şey var; bu olumsuz yorumlar neden ?
Bu arkadaşlar burda hiç doğum hikayesi okumamış mi ?
Bence gerçekten çok pozitif bir doğum olmuş. 4 saatte doğum ve az sancı.. Hayalim benim. 24 saat sancı çekeni de okudum . 2 yıldır sürekli doğum hikayesi okurum.
Allah anali babalı büyütsün.
Ay benim için de dua et. Perşembe yatırıp cuma sezeryana alacaklar. Offf o zamana kadar normal doğum olsun istiyorum. Çok az günüm kaldı.

ben de anlamadım neden korktunuz bu kadar herkesin doğum hikayesi vardır ve gayette kolay olmuş ve kibar bir şekilde anlatılmış korkuyorsan bu başlığa girip okumayacaksın. teşekkür ederim doğum allahın bir lutfu zaten korkmuyordum alllah dayancak gücü verir ama bu yazıyı okuyunca daha da rahatladım. allaha güvenin bol dua edin her yazılanı da abartmayın iyi niyetli olun.... olamıyorsanız korkuyorsanız da okumayın

Aminn
Bu sancıları biraz tarif edebilir misiniz
Korkuyorum da
39+2 olduk açılmam yok
Peki normal doğum anı çok mu zor nasıl cesarete ihtiyacım var

Aminn
Bu sancıları biraz tarif edebilir misiniz
Korkuyorum da
39+2 olduk açılmam yok
Peki normal doğum anı çok mu zor nasıl cesarete ihtiyacım var
Adet sancısı çektiniz mi hiç onun biraz daha keskin olanı.
Vallahi bak bana inan gerçekten sancı zor ama doğum anı çok rahat o sadece 2 ıkınma. Sancısı zor ama dayanılmayacak kadar deil. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kolay doğumlar olsun inşallah ☺

Evet regl sancısı
Allah razı olsun yaaa aminnnnnn

Evet regl sancısı
Allah razı olsun yaaa aminnnnnn
Valla korkulacak Bişey yok zaten rabbim öyle güzel bi düzene koymuş ki hafif hafif başlıyor ki sancıya alışana kadar sonra gittikçe keskinleşiyor arada geliyor sonra kesiliyor biraz nefes alıyorsun yine geliyor yine kesiliyor falan tam yeter dediğin anda bebeğin geliyor yani o kadar bana anlatıldığı gibi zor deildi abartı hikayeleri okuyup korkutma kendini. Strese girme akışına bırak gelirse gelir zaten. Her kadın çatır çatır doğuruyor sen neden yapamayasın deil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…