Kolay Doğum hikayem(ayrıntılı) :))

hayırlı mübarek olsun da yer yanlış

kız baya sancı cekmıssın sen ya 4 saat falan sancıydı dıkıstı bıraz tırstım ama uc ıkınmada dgurdum deseydın tırsmazdım neyse zaten hamıle falan degılım ıyıysenız srun yok gule gule buyutın babasıyla Allah bagslasın :)

Ablamda boyle anlatmisti oda da kimse yok sanki cikicakmis gibi geliyor demisti:) en azindan bizim de aklimizda bulunsun bunlar kaka olayina guldum ya:) demek oyle bir his oluyor

Aramızda 1 gün var sadece :)
Hangimizin ki once gelicek acaba:)) ben pek dusunmek istemiyorum aslinda dogum anini korku oluyor daha ilk benimki:) ikinci daha kolay olur diyorlar insallah seninde oyle olur:)

Kusura bakmayın da bu kadar detaydan bize ne
Yok kakam geliyordu yok 5 cm açıklıkn vardı.
Yok balık gibi kaydı, yok kesi yaptılar.
Eee biz ne yapalım , bunları okumak zorunda mıyız?

Kusura bakmayın da bu kadar detaydan bize ne
Yok kakam geliyordu yok 5 cm açıklıkn vardı.
Yok balık gibi kaydı, yok kesi yaptılar.
Eee biz ne yapalım , bunları okumak zorunda mıyız?
Hayır zorunda değilsin ,burası forum seni ilgilendiren konuyu okursun ilgilendirmeyeni okumazsın,sen yenisin galiba.Burada doğum hikayeleri de paylaşılıyor ve bu bilgiler bizim için önemli.

Hayır zorunda değilsin ,burası forum seni ilgilendiren konuyu okursun ilgilendirmeyeni okumazsın,sen yenisin galiba.Burada doğum hikayeleri de paylaşılıyor ve bu bilgiler bizim için önemli.
yeni değilim bu benim ikinci üyeliğim
10 yıldır bu sitedeyim.
not:

bir derdim var bölümüne açılmıştı konu.

10 yıldır bu sitedeyim.
not:

Olabilir okumak sende. Sen olmayabilirsin ama ben yeniyim nereye açacağını bilmiyordum.. Okumak zorunda da değilsinhamile bayanların çok aradığı detaylar bunlat

10 yıldır bu sitedeyim.
not:

Bayan yanlış yere açmış çok belliydi ,yeri burası değil diyebilirdin seninde bu kadar çirkin bir üslup kullanmam çok rahatsız edici .

Maşallah maşallah Rabbim sağlıkls büyütmeyi nasip etsin inşallah. Rabbim bnada nasip etsin.

Valla benim icinde pek pozitif bi dogum hikayesi etkisi yaratmadı. 4 saat sancı falan :) saglikla buyutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…