- 4 Mart 2020
- 280
- 436
-
- Konu Sahibi NeuroCathy
Maydanoz kremi yaptığı paylasimda bir üyenin sorusuna cevaben vermişti voonka 123C ismini.
Eki Görüntüle 2646792
Benim sipariş nedenim de cilt ve saç için...
Merhaba nereden alıyorsunuz peki? Çünkü eczane ile internet arasında ciddi bir fiyat farkı var.ben kol ağrılarım için, içinde tip 2 olanı tercih ettim. siz saç ve cilt ağırlıklı istiyorsanız, içinde hyaluronik asit olanı da tercih edebilirsiniz. yani tip 1 ve tip 3 olanı işinizi görür. tip 2 kemiklere takviye gibi, öyle düşünün.
c vitamini hepsinde var.
saçlarım zor uzar ve kırılır, epey bir toparladı, dökülme neredeyse hiç yok. tırnaklarım sorunsuzdu, zaten hızlı uzardı, hala hızlı uzuyor. cildim aydınlandı, en önemlisi uykum düzene girdi. belki de ağrılarım azaldığı için rahat uyuyorum.
ama dediğim gibi ben daha çok tip 2 kısmıyla ilgilendim.
aslında kollagen dediğimiz şeyin özü bildiğimiz ilikli kemik.
Merhaba nereden alıyorsunuz peki? Çünkü eczane ile internet arasında ciddi bir fiyat farkı var.
Ne yolla alınacakmış peki?Ünlü bir dermatolog kolajenlerin dışardan takviye yoluyla alınamayacağını söylemişti. Ondan beri şüpheli bakıyorum ben, siz de iyi araştırın.
Bunun çok pahalı işlemler gerektirdiğini söylemişti. Hiçbirimizin parası yetmezmiş kendisi de dahil.Ne yolla alınacakmış peki?
Ancak ben gözle görülür faydasını gördüm. Öyle saçım güzelleşti, cildim şöyle böyle oldu değil, hayatımda ilk defa inanılmaz tırnak kırılması yaşıyordum. Yerden bir şey alırken kırılıyordu, bulaşık makinesini açarken kırılıyordu, acayip bir şeydi, alışkın da değildim, kendimi bildim bileli uzundu tırnaklarım. Düzeltti şükür. Bir başka sıkıntım daha vardı, eklemle ilgili, ona da çare oldu. Bu yüzden işe yaramadığına inanmam.Bunun çok pahalı işlemler gerektirdiğini söylemişti. Hiçbirimizin parası yetmezmiş kendisi de dahil.
Belki kolajen takviyesi diye satılan ürünün içinde tırnağa saça iyi gelen biotin vardır, tam bilemiyorum çok araştırmadım. Biotin de cildin gençleşmesini sağlar mı bilmem ama iyi bir vitamin olduğu kesin. Tırnaklarınız için biotin ürünlerine de yönelebilirsniz.Ancak ben gözle görülür faydasını gördüm. Öyle saçım güzelleşti, cildim şöyle böyle oldu değil, hayatımda ilk defa inanılmaz tırnak kırılması yaşıyordum. Yerden bir şey alırken kırılıyordu, bulaşık makinesini açarken kırılıyordu, acayip bir şeydi, alışkın da değildim, kendimi bildim bileli uzundu tırnaklarım. Düzeltti şükür. Bir başka sıkıntım daha vardı, eklemle ilgili, ona da çare oldu. Bu yüzden işe yaramadığına inanmam.
Biotin tahıllı ekmeklerde dahi var, ekstradan vitamin olarak almaya gerek yok, zaten idrarla atılıyor. İnsan hasta değilse, özel bir durum yoksa biotin eksikliği yoktur. Siz de boşa para vermeyin, idrar yoluyla atacaksınız zaten.Belki kolajen takviyesi diye satılan ürünün içinde tırnağa saça iyi gelen biotin vardır, tam bilemiyorum çok araştırmadım. Biotin de cildin gençleşmesini sağlar mı bilmem ama iyi bir vitamin olduğu kesin. Tırnaklarınız için biotin ürünlerine de yönelebilirsniz.
Biotin tahıllı ekmeklerde dahi var, ekstradan vitamin olarak almaya gerek yok, zaten idrarla atılıyor. İnsan hasta değilse, özel bir durum yoksa biotin eksikliği yoktur. Siz de boşa para vermeyin, idrar yoluyla atacaksınız zaten.
Dediğim gibi eklem sıkıntım vardı, ondan kurtardı beni.
Suda kolajeni bende 1 hafta önce kullanmaya başladım. Siz ne kadar zaman kullandiniz ve faydasını gördünüz mü acaba. TeşekkürlerBende dun sudocologen kullanmaya basladim.sanki meyveli icecek gibi... bende internetten aldim sahte ürün endişesi tasirken birde faydasiz diye dusunmek(
Ben 1 ay sudocolojen 1 ay venatura kullandim. Simdide collanex diye bi marka aldim icinde glutatyonda varmis. Acikcasi oyle pek bi degisiklik gördüğümü soyleyemem. Bide kremler serumlar filanda kullanmaya basladim. Cildimde nemlenme var ama hangisinden kaynakli bilmiyorumSuda kolajeni bende 1 hafta önce kullanmaya başladım. Siz ne kadar zaman kullandiniz ve faydasını gördünüz mü acaba. Teşekkürler