• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol kollarımı annem aldırmıyor

pluviophilee25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2024
1
0
1
19
Ben 17 yaşındayım kollarım çok kötü kıllı bunda rahatsız oluyorum anneme belirtiyorum bu durumu ama annem asla kabul etmiyor ben hazirana kadar ceketle gezdim maalesef hala da geziyorum anneme aldiricam dedigimde evlatlıktan reddederime kadar getirdi konuyu okuldakilerde dalga gecicek biliyorum sizce ne yapmalıyım

Reddetmez istiyorsan al, anneni ilgilendiren bir durum yok. Ben 11 yaşındayken anneme kaşım için tutturmuştum almamıştı sonra kendim ebru gündeş gibi alınca kendi de pişman oldu almadığına :D

Ben 17 yaşındayım kollarım çok kötü kıllı bunda rahatsız oluyorum anneme belirtiyorum bu durumu ama annem asla kabul etmiyor ben hazirana kadar ceketle gezdim maalesef hala da geziyorum anneme aldiricam dedigimde evlatlıktan reddederime kadar getirdi konuyu okuldakilerde dalga gecicek biliyorum sizce ne yapmalıyım

Ay daha neler. Ben olsam alırım. Bu yüzden red ediyorsa etsin.

Yani 17 yaşında bir kıza da bu şekilde baski ne amaçla yapılır anlamıyorum. Mutsuzsan aldır kurtul.

Ne?😧Annenin zihniyetini değiştiremezsin. Kendisine hiç söylemeden al tüylerini. Ha gördüğü zaman dersin ki "temizlik imandan gelir"
Ya da annenle bu konular üzerine sohbet et. Gerçi o kafa da ki bir kadınla sohbet etmekte zor olur ama bi dene bakalım

Ne biçim insanlar var hayret ediyorum. Mesela gerekçesi neymiş? Niye izin vermiyor?

Al gitsin. Daha gür çıkar vs. gibi duyumlardan izin vermiyordur. Kişinin tüy yapısına göre değişir. Çıkarsa da hep alırsın ne olacak. 17 yaşındayken özgüvenine ve karakter gelişimine fayda sağlayacak şeyler yap. Mutlu olacağın haline dönüş. :KK36:

Annem benim bacaklarımı almama müsade etmiyordu ama bacaklar o bıcım ormandı :D canım teyzem beni gizli gizli ağdacıya götürmüştü de sonra karışmamıştı annem. Anneniz cok tepki vermeyecekse gidin aldırın ama cok tepkisel kadındır diyorsanız en azından kısaltma makinası ile kısaltıp sarart bitanecim kimseye zararı olmaz.

Bir kıl icin evlatliktan red etmek mi? Akran zorbalığını çekecek olan o değil tabiki. Mutsuzsan aldır kardeşim bu aileden fikir almanı gerektiren bir durum değil.

Canım benim kıyamam sana aldırmak istiyorsan aldır bu kadar kompleks yapma sakın

Kıl için evlatlıktan reddetme tehditi de hangi kafa ile yapılır anlamam.

Annen çözmek yerine sorunu reddediyorsa tuhaf bir tarikatta veya zihniyette ise yahut küçümseme için demiyorum cahil ise yapacak bir şey yok.
Aldırınca bir şey diyemez kavga eder en fazla 🤷🏻‍♀️

Hormonal bir sorunun yoksa kıl tüy meselesinde ağda jilet aman aman sorun yaratmaz. Ama bir kere aldın mı büyüme oranına göre alman gerekir. İlk aldığına göre daha bir sertleşir ister istemez.

Ya bende bir tuhaflık var aşırı tüylüyüm alakalı alakasız her yerde var tüy diyorsan bir endokrinoloji ve kadın doğuma muayene ol derim annen evlatlıktan reddederim falan derse sallama alıp hastaneye götüreymiş... Hormonlar vs düzeldikten sonra renkleri ve gür çıkması olayı normale döner .. çıkanlara çare yok tabi de sonrası için çıkacakları önler

Sarı falan az ise sen evham ediyorsan hiç bulaşma kısır bir döngü senelerce bu kıl işinden kurtulamazsın 😁

Back
X