- 3 Ekim 2007
- 3.568
- 922
-
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Gözler maşallah çok iyi görünüyor. Canım şu anda kaç kilosun. Sırtın ince duruyor hatta belde ince. Kollar daha mı toplu ? Boy ve kilon kaç ?Kol normal bakıldığında çok çok itici kalın durmuyor ama yana açıldığında çok fazla fazlalık var buda benim kollarim izlerden korktuğum için olmadım germe biraz daha kilo vericem mümkünse 67 65 e kadar inmeyi düşünüyorum ondan sonra belki bir kol germe olabilirim
76 yım canım 170 boy var sırt ve belimde alakalı bir sorunum yok inceyim ama kollar daha toplu görünüyorGözler maşallah çok iyi görünüyor. Canım şu anda kaç kilosun. Sırtın ince duruyor hatta belde ince. Kollar daha mı toplu ? Boy ve kilon kaç ?
Evet canim o yüzden kilo vericem iyice ondan sonra olucam onuda 6li rakamlara ineyim inşallah iyice toparlanayimEvet, mutlaka biraz kilo ver, deri iyice bollaşsın yoksa liposuctionla bile güzel alamıyorlar. Senin de ihtiyacın var canım, off sihirli bir değnek olsa da herşey düzelse vücutta
Bence resimde yanıltabilyor canım. İnce yapılısın. Bence kollar resimde öyle çıkmış. Bende çok inceyim ama hiç bir resimde olduğum gibi çıkmıyorum. Kolu boşver. Takma. Çünkü buruşma yok. Buruşma yoksa neden germe yapılsın ? Gereksiz bence.76 yım canım 170 boy var sırt ve belimde alakalı bir sorunum yok inceyim ama kollar daha toplu görünüyor
Sen karın gerdirme ve lipo yaptırmışsın. Memnunda kalmışsın. Kolunda bir şey yok. Kilo ver biraz istediğin gibi olur. Yeterki deride buruşma olmasınEvet canim o yüzden kilo vericem iyice ondan sonra olucam onuda 6li rakamlara ineyim inşallah iyice toparlanayim
Kilovericem inşallah hırs yaptım canim hedefime ulasicam inşallah burusma yok şükür Allah'a karnım berbahatti dümdüz şimdi şükürSen karın gerdirme ve lipo yaptırmışsın. Memnunda kalmışsın. Kolunda bir şey yok. Kilo ver biraz istediğin gibi olur. Yeterki deride buruşma olmasın
Ben zaten izden dolayı olmadım karnımı geren doktorum kol germe olma hem iz çok kalıyor hemde sana bence gerek yok dedi çok kötü durmuyor dedi o beni vazgecirdiBence resimde yanıltabilyor canım. İnce yapılısın. Bence kollar resimde öyle çıkmış. Bende çok inceyim ama hiç bir resimde olduğum gibi çıkmıyorum. Kolu boşver. Takma. Çünkü buruşma yok. Buruşma yoksa neden germe yapılsın ? Gereksiz bence.
Canım sende karın germe oldun ya benım mıde kısmım cok sıs 1 ay oldu karnın ve mıden ne kadar xamanda ındı bu mıde olan derıyıde yukarı kaldırıyorlarmıs dıkmek ıcın ıcerdekı kasları bırde doktoruma sordum karnım cok yumusak dıye o senın tenınle alakalı dedı yanı cok yumusak cok soru sordum ben gunluk 3 tane sigara ıcıyorum fazla ıcmıyorım sızce cok zsrarı olurmu bana bu arada gogsumun altı kapanmaya basladı cok sukurCanım bir sorum olacak. Aklıma takıldı. Ben kollarımı yana kaldırınca tabiki alttan doku oluyor. Yani elle sallayınca tutuluyor. Ama kollarımı yana indirince sımsıkı. Yani doku tutulmuyor. Bu kol germeyi neye göre yapıyorlar ? Çünkü normal duruşta yani kollar yandayken iç kolları tutmaya çalışıyorum tutacak doku yok. Muayene ve ameliyat neye göre yapılıyor?
Canım ben yazdım bır yere ama bulamafım sen karın germe olmustun benım mıdem cok sıs kasları dıkerken mıde derisini kaldırmıslar sıslık 2 3 aya ınermıs yapısıcakmıs derı kocaman gobek 4 aylık hamıle gıbı en cok mıde rahatsz edıyor benı doktora soylemıstım liposuction yaptık dedı yanlarım da hala aynı duruyo hıc degısıklık yok olmamıs gıbı bır taraf daha kalın sımıt dıgerıde kalın fark var arada senın nasıl oldu canım bırde sıgara ıcıyorum gunluk 3 tane bu etkılermı sıslıgıCanım, kolları yana açtığımda sarkan dokuyu sıkıca kavrıyorum o şekilde yana indiriyorum. Kavradığım doku elimden kaçıp gidiyor yani indirince tutmak mümkün olmuyorayy güldüm ya... buraya gire gire estetik manyağı oldum. Yani sarkık miyim değil miyim anlamadım.
Canım ben karın germe çok yıllar önce olmuştum. Liposakşın ise 2011 de oldum. Bende şişlik hiç olmadı. Tek memnun kaldığım operasyondur. Sen ayakta bir resmini çeker mısın? Düz dururken çek. Bir de otururken çek. Ödem belli olur. Ödem şişliği olsa bile o incelik bende görünüyordu. Ameliyatın 2. Günü aynada kendim korseli çıkarıp bakmıştım. Vücudumu tanıyamamıştım. Her operasyonumda sorun çıkmıştır. Hiç istediğim gibi olmamıştır. Ama liposakşın yüzümü güldürmüştü. Ama süreç çok sıkıntılı geçmişti. Burada 2011 de yazılarım var. Senin gibi çok ödemli denilen kişiler daha yardımcı olur canım. Kaç litre yağ aldı senden ? Benden bel uyluk karın sırt 5.5 litre alındı.Canım ben yazdım bır yere ama bulamafım sen karın germe olmustun benım mıdem cok sıs kasları dıkerken mıde derisini kaldırmıslar sıslık 2 3 aya ınermıs yapısıcakmıs derı kocaman gobek 4 aylık hamıle gıbı en cok mıde rahatsz edıyor benı doktora soylemıstım liposuction yaptık dedı yanlarım da hala aynı duruyo hıc degısıklık yok olmamıs gıbı bır taraf daha kalın sımıt dıgerıde kalın fark var arada senın nasıl oldu canım bırde sıgara ıcıyorum gunluk 3 tane bu etkılermı sıslıgı
Canım cok tesekkur ederım benım doktorum yanlara sımıt bolgesınd uaptı mesaj attım ozelden 6 ayı bulur oturması demıs cok sıs mıdem ve gobegım dedım mıdeve karnım şiş dolaşıyorum oyleCanım ben karın germe çok yıllar önce olmuştum. Liposakşın ise 2011 de oldum. Bende şişlik hiç olmadı. Tek memnun kaldığım operasyondur. Sen ayakta bir resmini çeker mısın? Düz dururken çek. Bir de otururken çek. Ödem belli olur. Ödem şişliği olsa bile o incelik bende görünüyordu. Ameliyatın 2. Günü aynada kendim korseli çıkarıp bakmıştım. Vücudumu tanıyamamıştım. Her operasyonumda sorun çıkmıştır. Hiç istediğim gibi olmamıştır. Ama liposakşın yüzümü güldürmüştü. Ama süreç çok sıkıntılı geçmişti. Burada 2011 de yazılarım var. Senin gibi çok ödemli denilen kişiler daha yardımcı olur canım. Kaç litre yağ aldı senden ? Benden bel uyluk karın sırt 5.5 litre alındı.
Çok şükür. Memedeki yaranın kapanmasına sevindim canım. Benim dediğim gibi mı yaptın. Yarayı açık mı bıraktın? 3 sigara bir şey yapmaz. Ama sağlık için hiç içme birtanem . Tabiki dokunun yerine oturması bir kaç ay hatta 6 ay sürer. Değişim 1 yıla uzar. Ama yinede şekil az çok belli olur.Canım sende karın germe oldun ya benım mıde kısmım cok sıs 1 ay oldu karnın ve mıden ne kadar xamanda ındı bu mıde olan derıyıde yukarı kaldırıyorlarmıs dıkmek ıcın ıcerdekı kasları bırde doktoruma sordum karnım cok yumusak dıye o senın tenınle alakalı dedı yanı cok yumusak cok soru sordum ben gunluk 3 tane sigara ıcıyorum fazla ıcmıyorım sızce cok zsrarı olurmu bana bu arada gogsumun altı kapanmaya basladı cok sukur
Valla resimlerde her şey çok güzel görünüyor. Kollarda hiç sarkma yok. Memelerde güzel. Öncelikle ameliyat olmadan önceki halini düşün. Arada çok büyük fark var. Mutlu ol lütfen . Bende estetik yaptıran biriyim. Eskisine göre güzel olduysa mutlu olurum. Ama kafanda bir imaj yaratıp ameliyat sonrası aynısını bulmazsan sprun olur mutsuz olursun. Çünkü insan eli yapıyor. Eskisine göre güzel mi ? Evet çok güzel. İşte canım bu ...Herkese merhaba, bugün 2 9.günüm. Sol meme hala inmedi, meme altları oldukça sert. Masaja devam ediyorum, umarım iner, Dr'a göre orada cep dar değil de daha inmemiş, doku olmadığı için üçgenimsi duruyor sol taraf, bilemiyorum. Allah'a şükür, sağ kolumda ki seroma 2 gündür durdu. Akmıyor. Dün bütün gün korseyi çıkarıp gezdim kolumda, herhalde temiz hava işe yaradı, bilmiyorum. Kollarımı da paylaştım. Sağ meme üzerinde dikiş ipi çıkmış durumda, sol da da vardı ama onu Dr'da almışlardı, bu yeni sağ tarafta. Durum böyle.
Evet, haklısın bu konuda, elbette ki eskisine göre daha güzel ama 2 tık daha üstünü bekliyordum, yani sonuçta 45 yaşımdayım, 18'lik kız gibi olamayacağını biliyorum ama çıkan ufak tefek sorunlar çıkınca can sıkıyor, Dr biraz daha destekleyici olsa bu kadar takılmazdım Sanırım.zaten bu güzel moral verici mesajlarınız olmasa kesin çok daha fazla üzülürdüm, beni çizgide tutan sizlerin desteği ve verdiğiniz güzel bakış açıları. Tam yoldan çıkacağım, mesajı görüyorum sonra da ''ya evet, o kadar da kötü değil yahu " deyip, kendimi topluyorumValla resimlerde her şey çok güzel görünüyor. Kollarda hiç sarkma yok. Memelerde güzel. Öncelikle ameliyat olmadan önceki halini düşün. Arada çok büyük fark var. Mutlu ol lütfen . Bende estetik yaptıran biriyim. Eskisine göre güzel olduysa mutlu olurum. Ama kafanda bir imaj yaratıp ameliyat sonrası aynısını bulmazsan sprun olur mutsuz olursun. Çünkü insan eli yapıyor. Eskisine göre güzel mi ? Evet çok güzel. İşte canım bu ...
Atayım canım cekıp resmıCanım cok tesekkur ederım benım doktorum yanlara sımıt bolgesınd uaptı mesaj attım ozelden 6 ayı bulur oturması demıs cok sıs mıdem ve gobegım dedım mıdeve karnım şiş dolaşıyorum oyle
Canım ben karın germe çok yıllar önce olmuştum. Liposakşın ise 2011 de oldum. Bende şişlik hiç olmadı. Tek memnun kaldığım operasyondur. Sen ayakta bir resmini çeker mısın? Düz dururken çek. Bir de otururken çek. Ödem belli olur. Ödem şişliği olsa bile o incelik bende görünüyordu. Ameliyatın 2. Günü aynada kendim korseli çıkarıp bakmıştım. Vücudumu tanıyamamıştım. Her operasyonumda sorun çıkmıştır. Hiç istediğim gibi olmamıştır. Ama liposakşın yüzümü güldürmüştü. Ama süreç çok sıkıntılı geçmişti. Burada 2011 de yazılarım var. Senin gibi çok ödemli denilen kişiler daha yardımcı olur canım. Kaç litre yağ aldı senden ? Benden bel uyluk karın sırt 5.5 litre alındı.
Canım bak boyle karnıma canım sıkılıyo cok ıgrenc duruyorAtayım canım cekıp resmı
Atayım canım cekıp resmı
Allah allah. Canım nesi iğrenç ya ....Bence çok başarılı. Şiş değil ki. Çok düzgün çok başarılı. Dümdüz duruyor karnın. Öncesi nasıldı?Canım bak boyle karnıma canım sıkılıyo cok ıgrenc duruyor