KOL GERME VE MEME DİKLEŞTİRME PROTEZLİ / SİLİKONLU AMELİYATI Doç Dr Murat Sarıcı

Ay, çok fena, adam sürekli para almış senden, yazıklar olsun böyle doktorlara. Senin mesajını okuduktan sonra fark ettim ki bana ne epikriz raporumu ne de imzaladığım kağıtların kopyasını vermedi, sekretere mesaj attım, pazartesi hazırlayın, gelip alacağım diye.

Canım doktora gittin mi merak ediyorum.
Evet canım yazamadım 4 gıbı gıttım dedıkı yaran ıyılesıyor haftaya kapanır bırseyın kalmaz yag dokusu oldugu ıcın dıkılmezmıs ama cok ıyı ıyılesıyor dedı karnına da ız yerıne sılıkon bant koy dedı karın germeye gelınce cok yagım olmadıgı ıcın oyle yapılmıs canım dokum azmıs cok sukur ıcım cok rahat ettı gogsumun altına

Canım dokum azmıs oyuzdsn yapılmamıs tam germe gogsumun altıda ıyı ıyılesmıs haftaya bırseyın kalmaz dedı yag dokusu oldufu ıcın dikılmıuormus canım ınsallah dedıhı gıbı 1 haftaya duzelır

Silikon bandı aman eczaneden almayın,siltape kendi satış sitesinde 200,trendyolda 215,eczanede 400. Ben hep vitamin vs eczaneden alma taraftarıydım ama bu kadar fark çok fazla geldi

Başka dr'a gittin değil mi? Hiç olmazsa görüş aldın, için rahatladı, ben de merak ettim seni. Çok sevindim, inşallah çabucak iyileşirsinçok geçmiş olsun canım

Başka dr'a gittin değil mi? Hiç olmazsa görüş aldın, için rahatladı, ben de merak ettim seni. Çok sevindim, inşallah çabucak iyileşirsinçok geçmiş olsun canım
Yok canım benım doktorum degıl farklı bır doktor baktı yanı amelıyatı yapan degıl onun ysrdımcı doktoru ınsallh canım benım bır an oncd ıyı olurum cok tesekkur ederım

Yag dokusunun üzerini deriyle kapatamıyorlar mı acaba? Ama haber güzelmiş bir haftaya düzelecek olması harika. Göbekte genelde deri yetmeyince eski göbek deliği kesilip atılamadıgı için yatay cizgiden dikey bir kesiyle gizleniyor yenisi yukarıya açılıyor bir nevi kuyrugu ters t gibi yani. Benimki de öyle yapılacaktı ama ameliyat sırasında deri yeterli gelmiş hafif bir kavisle kapandı.

Bılmıyorum kı canım onu sormadım keske tam olsaydı ama olmAdı

Canım habersiz bırakma. İyi haberlerini bekliyorum.

Amin, canı gönülden diliyorum iyileşmeni
Canım bir sorum olacak. Aklıma takıldı. Ben kollarımı yana kaldırınca tabiki alttan doku oluyor. Yani elle sallayınca tutuluyor. Ama kollarımı yana indirince sımsıkı. Yani doku tutulmuyor. Bu kol germeyi neye göre yapıyorlar ? Çünkü normal duruşta yani kollar yandayken iç kolları tutmaya çalışıyorum tutacak doku yok. Muayene ve ameliyat neye göre yapılıyor?

Canım yukardaki sorum sana da gelsin. Yani şunu sordum.Aklıma takıldı. Ben kollarımı yana kaldırınca tabiki alttan doku oluyor. Yani elle sallayınca tutuluyor. Ama kollarımı yana indirince sımsıkı. Yani doku tutulmuyor. Bu kol germeyi neye göre yapıyorlar ? Çünkü normal duruşta yani kollar yandayken iç kolları tutmaya çalışıyorum tutacak doku yok. Muayene ve ameliyat neye göre yapılıyor?

Kolları yana açtığınız zaman sarkan doku miktarına göre germe yapılıyor azsa yapmaz çoksa yapılıyor benim kollarim normalde kalın duruyor yana açtığımda sallanan doku fazla o yüzden genis gözüküyor mesela

Canım, kolları yana açtığımda sarkan dokuyu sıkıca kavrıyorum o şekilde yana indiriyorum. Kavradığım doku elimden kaçıp gidiyor yani indirince tutmak mümkün olmuyor ayy güldüm ya... buraya gire gire estetik manyağı oldum. Yani sarkık miyim değil miyim anlamadım.

Merhaba, klasik germede, kilo verdikten sonra kalan varsa liposuction ile çekiliyor ve önceden dr'un çizdiği yerler, dirsekten koltuk altı lenfe kadar kesiliyor, nasıl çiziyor dersen aslında terzi gibi çiziyor, benim Dr mezura kullandı hatta. Kolları yanlara düz açtırıyor, yukarıda kalanlar kas olduğu düşünülerek kalıyor, aşağı bayrak gibi salınan deri ise çıkarılıyor, sorun da burada zaten, o sallanan kısım ile kas arasındaki deri oval şekilde kesiliyor, badem şekli yani, bu durumda bademin iki ucu tam toplanmadığı için deri potluk yapıp kalıyor. Aslında istese yapar, daha derin girer ama bunu para için 2ye ayırmışlar. Extended yani genişletilmiş germe de şimdi aşağıdaki resim gibi, bu resim bana ait değil. Bu kız, İspanyol, bayağı ameliyatı var. İnstagram da takip ediyorum. Bunda dikiş çok, sırtı da topluyor, yanları da, bana Dr bu şekilde olması başka bir ameliyat dedi, ben de klasik kol germe istedim, tamamen para meselesi bu iş. Aslında sen kolun gerilsin istiyorsan yapılmalı, deri ve kanat çok ise bu kızımızın ameliyatı gibi oluyor, ben de kanat yoktu, yine de şimdi böyle yapalım diyor.

Eklentiler

• Screenshot_20210421-211243.png
    457,3 KB · Görüntüleme: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…