- Konu Sahibi ELMAVETURTA
-
Canım harikasın. Gıdıdan sonra büyük işlemlere girişmişsin. Inşallah sonuç güzel olur. Ne zaman ameliyat olacaksın ? Bir de tavsiyem uyluk germede dikey kesi yaptır. Kasıkta olunca cinsel organda aşağı çekme oluyor . Burada yazanlar var. Hem dikey hemde kasıktan olursa daha düzgün olur diye düşünüyorum. Bu arada mentor en iyi marka. Pürtüklü mü olacak ? Habersiz bırakma.Protezler mentor marka olacak, geniş tabanlı dual plan, kas altı, üst kısım yüzeye yakın. 350-400 cc benim için uygunmuş ama ameliyat esnasında duruma bakılacak. T kesisi ile, toparlama, dikleştirme olacak. Meme aerola küçülecek. Sütyenin kol altından gelen bağlarının orada ben de deri fazlalığı var, onun kesilmesini istemedim, hoca zaten o deri sırta bağlı olduğu için, bu ameliyatta olmaz, silikon öne çeker, o deri geriye doğru çeker, olmaz dedi, istersen ilerde karın yaparken bakarız dedi. Zaten çok dikiş istemiyorum, ben de dedim ki, hocam zaten liposuction yapacaksınız, orayı da alalım, belki deri skar oluşturup yapışır dedim, tamamdır, yaparız öyle, hala çok fırlarsa deri, sütyenin kenar lastiklerinden, 2.operasyonda alırım dedi. Kol ağır değil, sadece ne kadar aşağı indirip, oynatırsan o kadar dikişler genişler onu biliyorum.
Merhaba, ben protezli meme dikleştirme ve kol germe ameliyatı oldum, inşallah uyluk germe ve karın germeyi seneye düşünüyorum, dediğini aklımda tutacağım. O zaman mutlaka söylerim dr'a zaten. Uyardığın için teşekkür ederim. Sorduğun sorunun cevabını yukarıda bildiğim kadarıyla yazdımCanım harikasın. Gıdıdan sonra büyük işlemlere girişmişsin. Inşallah sonuç güzel olur. Ne zaman ameliyat olacaksın ? Bir de tavsiyem uyluk germede dikey kesi yaptır. Kasıkta olunca cinsel organda aşağı çekme oluyor . Burada yazanlar var. Hem dikey hemde kasıktan olursa daha düzgün olur diye düşünüyorum. Bu arada mentor en iyi marka. Pürtüklü mü olacak ? Habersiz bırakma.
Uvvvv cok gecmis olsun....Bunlar da kollarımdan çıkan parçalar
45 cmx15 cm
Canım ellerine yağ enjeksiyonu mu yaptırdın.Bu resimler ameliyatın 2.günü
Şimdi daha az şiş ve lekeli. Ayrıca mor kalemle çizildiği için yayılmış renkler
Göründüğü kadar kötü değil, ben çok beğendim, ellerim de bu kadar şiş kaldı
Vücut şeklin çok güzel. Hem kilo verdiğin için hem de bu ameliyatları olduğun için seni kutluyorum. Karın ve bacak germe olayını da yaz gelmeden yaptır.Bunlar da kollarımdan çıkan parçalar
45 cmx15 cm
Çok teşekkür ederim, çok zarifsin...bildiğin gibi bu operasyonlar oldukça masraflı. maalesef bu sene bütçem ancak bu ameliyatları kaldırabilirVücut şeklin çok güzel. Hem kilo verdiğin için hem de bu ameliyatları olduğun için seni kutluyorum. Karın ve bacak germe olayını da yaz gelmeden yaptır
Çok iyi görünüyor. Zaten yeterli miktarda doku almış. Sonuç çok güzel olacak. ❤ Bu arada kol germeyi kaç liraya oldun?Bugün çektiğimiz fotolar, şişler biraz daha inmiş.
Çok ciddi bir indirim aldım 30 bin.Çok iyi görünüyor. Zaten yeterli miktarda doku almış. Sonuç çok güzel olacak. ❤ Bu arada kol germeyi kaç liraya oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?