- 9 Ekim 2007
- 1.591
- 858
-
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Canım öncedende mı kanat yoktu ? O zaman neden kol gerdirdin ? Anladığım kadarıyla sallanıyor sandığım her doku alınmıyor. Acaba kas neresi oluyor onu çözemedim.Merhaba, klasik germede, kilo verdikten sonra kalan varsa liposuction ile çekiliyor ve önceden dr'un çizdiği yerler, dirsekten koltuk altı lenfe kadar kesiliyor, nasıl çiziyor dersen aslında terzi gibi çiziyor, benim Dr mezura kullandı hatta. Kolları yanlara düz açtırıyor, yukarıda kalanlar kas olduğu düşünülerek kalıyor, aşağı bayrak gibi salınan deri ise çıkarılıyor, sorun da burada zaten, o sallanan kısım ile kas arasındaki deri oval şekilde kesiliyor, badem şekli yani, bu durumda bademin iki ucu tam toplanmadığı için deri potluk yapıp kalıyor. Aslında istese yapar, daha derin girer ama bunu para için 2ye ayırmışlar. Extended yani genişletilmiş germe de şimdi aşağıdaki resim gibi, bu resim bana ait değil. Bu kız, İspanyol, bayağı ameliyatı var. İnstagram da takip ediyorum. Bunda dikiş çok, sırtı da topluyor, yanları da, bana Dr bu şekilde olması başka bir ameliyat dedi, ben de klasik kol germe istedim, tamamen para meselesi bu iş. Aslında sen kolun gerilsin istiyorsan yapılmalı, deri ve kanat çok ise bu kızımızın ameliyatı gibi oluyor, ben de kanat yoktu, yine de şimdi böyle yapalım diyor.
Evet, öncede kanat yoktu, kollar sadece sarkıktı. Bu benim ameliyat öncesi resmimCanım öncedende mı kanat yoktu ? O zaman neden kol gerdirdin ? Anladığım kadarıyla sallanıyor sandığım her doku alınmıyor. Acaba kas neresi oluyor onu çözemedim.
Arkadaş çok güzel örnekler vermiş canım yukardaCanım, kolları yana açtığımda sarkan dokuyu sıkıca kavrıyorum o şekilde yana indiriyorum. Kavradığım doku elimden kaçıp gidiyor yani indirince tutmak mümkün olmuyorayy güldüm ya... buraya gire gire estetik manyağı oldum. Yani sarkık miyim değil miyim anlamadım.
Evet canim orası alinabilirdi kalmış belli oluyor resimlerde deAmeliyat sonrası resmimde gördüğün gibi, kolun bitimi, koltuk altına doğru parça ve potluk kalmış. Bombeli duruyor, orası alınabilirdi diye düşünüyorum
O fazlalık tamamen gitmiş görünüyor. Nesini beğenmedin canım bilemiyorum. Sen incecik bir kol mu hayal ediyordun? Çünkü hepimizin bir vücut kapasitesi var. Yani incecik bir kol olur muydu sormuş muydun dr a ? Bence potluk geçecek göreceksin. Daha çok yeni. Doku yerine oturacak net !!Mümkün değil öyle kalmaz. Bence gerçekten güzel olmuş.Evet, öncede kanat yoktu, kollar sadece sarkıktı. Bu benim ameliyat öncesi resmim Eki Görüntüle 2832243
Aynen benimde tam olarak bahsettigim konu buydu. Burda "izi uzatmamiz lazim" olayi yok bildigimiz kolun üst kisminda temiz calismamis.Ameliyat sonrası resmimde gördüğün gibi, kolun bitimi, koltuk altına doğru parça ve potluk kalmış. Bombeli duruyor, orası alınabilirdi diye düşünüyorum
Kesinlikle, benim canımı sıkan da o, bir de buna ayrı ameliyat diye tutturması...Aynen benimde tam olarak bahsettigim konu buydu. Burda "izi uzatmamiz lazim" olayi yok bildigimiz kolun üst kisminda temiz calismamis.
Girerken ince olacak demişti, zaten kendi de kabul etti sarkma olduğunu, 2.bir genişletilmiş kol ameliyatı teklif etti 6 ay sonra için. Ücretli olarak ama indirim yaparım dedi. 37 cm kollarım şu andaO fazlalık tamamen gitmiş görünüyor. Nesini beğenmedin canım bilemiyorum. Sen incecik bir kol mu hayal ediyordun? Çünkü hepimizin bir vücut kapasitesi var. Yani incecik bir kol olur muydu sormuş muydun dr a ? Bence potluk geçecek göreceksin. Daha çok yeni. Doku yerine oturacak net !!Mümkün değil öyle kalmaz. Bence gerçekten güzel olmuş.
Cok gecmis olsun.sevindim gozlerinizin iti olmasina.oncesi sonrasi foto varmi acabaBu arada kızlar ben 12 gün önce göz kapağı estetiği ameliyatı oldum, buraya yazmamışım, arkadaş uyarınca fark ettim, geçirdiğim hafif yüz felci nedeniyle asimetri vardı, sol göz kapağı yavaş kapanıyordu ve her 2 göz de kapaklarda genetik olarak ciddi sarkma vardı. Şu anda memnunum. En azından bu yolunda gitti. Dr Sevim çakmak yaptı, kendisini tercih etme sebebim, pitozlu,tümörlü, asimetrik gözlerde uzman ayrıca çocukları ameliyat ediyor ki en zor şey. Yani problemli ve zor gözlerle çalışmaya alışık bir kadındı. Konu açtım resimli.. Çare arayan şifa arayan arkadaşlara yol göstermek isterim.
Göz kapağı estetiği ameliyatım ( Prof Dr Sevim Çakmak)
Herkese merhaba, Bu sabah saat 10'da, uzun zamandır istediğim göz kapağı ameliyatımı oldum, oldukça yağlı ve sarkmış göz kapaklarım vardı, sol tarafım 1 saniye kadar geç kapanıyordu. Benim derim hem çok ince hem de çok kalitesiz olduğu için çok dikkatli olmak zorundaydım. Ayrıca 15 gün önce...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba, evet var, birazdan resim paylaşacağımCok gecmis olsun.sevindim gozlerinizin iti olmasina.oncesi sonrasi foto varmi acaba
Gercekten cok guzel olmus...Merhaba, evet var, birazdan resim paylaşacağım
Çok güzel olmuş gerçekten başarılı bir operasyon olmuşMerhaba, evet var, birazdan resim paylaşacağım
Evet, mutlaka biraz kilo ver, deri iyice bollaşsın yoksa liposuctionla bile güzel alamıyorlar. Senin de ihtiyacın var canım, off sihirli bir değnek olsa da herşey düzelse vücuttaKol normal bakıldığında çok çok itici kalın durmuyor ama yana açıldığında çok fazla fazlalık var buda benim kollarim izlerden korktuğum için olmadım germe biraz daha kilo vericem mümkünse 67 65 e kadar inmeyi düşünüyorum ondan sonra belki bir kol germe olabilirim