- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
-
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Canım yani bayağı güzel duruyor. İpi kendin çekemiyor musun? Ben kendimde çok dikiş aldım öyle. Cımbızla çekip steril incecik manikür makası ile kes. Doğum yoksa zaten çekince çıkar. Meme inmeyebilir. Benim 6 yıl oldu inmedi teki hafif daha yukarda. Ama kötü durmuyorGünaydın, bu sabah.. Sol meme hala inmedi, fotoğraf da bant var, o yüzden inmiş gibi duruyor, bir yol buldum, kollarımı havaya kaldırıp bandı öyle taktırıyorum, daha iyi iniyor, masajdan daha iyi.arada sağ meme altında ağrı oluyor, bıçak gibi saplanıyor, masaj ve ısıtma ile hafifliyor, neden oluyor acaba? Sağ meme başından ip çıktı, onu kestireceğim bu hafta gidip. Kollarımı çekemedim, korse var, kendim çıkaramam diye foto yok. Sonra eklerim
Canım karnında sarkıklık hiç yok. Yani alınacak fazla doku yok gibi.1 ay oldu
Aynen canım oyuzden doktor dokun yok oyuzden boyle yaptım dedı sadecd sarkık dokuyu almısCanım karnında sarkıklık hiç yok. Yani alınacak fazla doku yok gibi.
O zaman uğraşma. Böyle gayet güzel. Diğer türlü kötü iz kalır.Aynen canım oyuzden doktor dokun yok oyuzden boyle yaptım dedı sadecd sarkık dokuyu almıs
Aynen öyle yapıyorum, inşallah fayda ederAynısı kullanıyorum 2 aydır canım bende baya hafifletme oldu izlerimde tavsiye ederim kantoron Yagida surELMAVETURTA
İp çok kalın, sütur ile kesilmesi lazım, dirsekte de var, hem görmüş olurlarCanım yani bayağı güzel duruyor. İpi kendin çekemiyor musun? Ben kendimde çok dikiş aldım öyle. Cımbızla çekip steril incecik manikür makası ile kes. Doğum yoksa zaten çekince çıkar. Meme inmeyebilir. Benim 6 yıl oldu inmedi teki hafif daha yukarda. Ama kötü durmuyor
Yok canım benım ip hıc yok kızardı ılk 20 gun bembeyaz dı sonra sigara ıctım gunluk 3 tane omu yaptı acaba dıuorum rengı koyulastı benımkı estetık dıkıs kaynadı canım onlar gectıCanım yani bayağı güzel duruyor. İpi kendin çekemiyor musun? Ben kendimde çok dikiş aldım öyle. Cımbızla çekip steril incecik manikür makası ile kes. Doğum yoksa zaten çekince çıkar. Meme inmeyebilir. Benim 6 yıl oldu inmedi teki hafif daha yukarda. Ama kötü durmuyor
Canım yazı yanlış çıkmışİp çok kalın, sütur ile kesilmesi lazım, dirsekte de var, hem görmüş olurlarbenim 26 yaşında kızım var, meme iner inşallah
Canım mesaj sana değildi. Elmaveturta ya yazmıştımYok canım benım ip hıc yok kızardı ılk 20 gun bembeyaz dı sonra sigara ıctım gunluk 3 tane omu yaptı acaba dıuorum rengı koyulastı benımkı estetık dıkıs kaynadı canım onlar gectı
Haa, anladımCanım yazı yanlış çıkmışDoğum değil...düğüm yoksa çıkar yazacaktım. Telefon böyle kelime uyduruyor
Canım benim, kızma bana sakın ama Sigaranın inanılmaz etkilediğini bizzat bir arkadaşımda gördüm, yara izleri hem kalınlaştı hemde kırmızı kaldı, bence hemen bırak, dokunun iyileşmesine engel oluyor, hücre yıkıma giriyor kendini. Ya kırmızı keloid oluyor yada mesela boşluğu doldurmuyor ve çukurlar oluşuyor. Arkadaşım pişman oldu ama geç oldu. Sana tavsiye etmiyorum. Evet, bazıları etkilenmiyor ama onlar çok şanslı bir azınlık. En güzel şekilde iyileşmeni dilerimYok canım benım ip hıc yok kızardı ılk 20 gun bembeyaz dı sonra sigara ıctım gunluk 3 tane omu yaptı acaba dıuorum rengı koyulastı benımkı estetık dıkıs kaynadı canım onlar gectı
Ben hep öyle takıyorum hala teki inmediKızlar, memeleri inmeyenler, bir yöntem keşfettim memeler cebe insin diye, deneyin.
Her iki kolunuzu havaya, yukarı kaldırın, benim resimdeki meme bandını birisi aynı benim resimdeki gibi size taksın, sütyen korse falan giymeyin 6 saat kadar. Bayağı iniyor yerine ben gece de öyle yatacağım karar verdim.
Yukarıdan böyle görünmeli bandı iyice sıkın, bu benim çene altından görüntüm. Böyle durmalı.
Canım operasyonlarda mı yapılmayacak. Hastaneler kapalı mı?Ben hep öyle takıyorum hala teki inmediay valla daraldım haftaya kontrolüm vardı tam kapanma oldu napıcaz bilmem. Küçük bi operasyonla indirecekti doktorum
Zaten devlet hastaneleri kapalıydı estetik için,10 gün evvel acillerinde bi kısmına kapandı Bursa’da. Genelge açıklansın yine bakarım ama özelde de şu şartlarda estetik işini yapmazlar sanırım:/Canım operasyonlarda mı yapılmayacak. Hastaneler kapalı mı?
Benım de oyle oldu tek cızgı olan dık cızgıler cok kotu oldu ve kahverengi yayılmaya basladı kırmızılıklar dedıgın gıbı arttı yarın ve sonrasında ıyılesene kadar ıcmem artık canım kesinlikle tesekkur ederimCanım benim, kızma bana sakın ama Sigaranın inanılmaz etkilediğini bizzat bir arkadaşımda gördüm, yara izleri hem kalınlaştı hemde kırmızı kaldı, bence hemen bırak, dokunun iyileşmesine engel oluyor, hücre yıkıma giriyor kendini. Ya kırmızı keloid oluyor yada mesela boşluğu doldurmuyor ve çukurlar oluşuyor. Arkadaşım pişman oldu ama geç oldu. Sana tavsiye etmiyorum. Evet, bazıları etkilenmiyor ama onlar çok şanslı bir azınlık. En güzel şekilde iyileşmeni dilerim
Rica ederim, yani o kadar para döktük, acı çektik, endişe yaşadık bari sonunda istediğimiz gibi olsun.Benım de oyle oldu tek cızgı olan dık cızgıler cok kotu oldu ve kahverengi yayılmaya basladı kırmızılıklar dedıgın gıbı arttı yarın ve sonrasında ıyılesene kadar ıcmem artık canım kesinlikle tesekkur ederim