KOL GERME VE MEME DİKLEŞTİRME PROTEZLİ / SİLİKONLU AMELİYATI Doç Dr Murat Sarıcı

Canım yani bayağı güzel duruyor. İpi kendin çekemiyor musun? Ben kendimde çok dikiş aldım öyle. Cımbızla çekip steril incecik manikür makası ile kes. Doğum yoksa zaten çekince çıkar. Meme inmeyebilir. Benim 6 yıl oldu inmedi teki hafif daha yukarda. Ama kötü durmuyor

İp çok kalın, sütur ile kesilmesi lazım, dirsekte de var, hem görmüş olurlar benim 26 yaşında kızım var, meme iner inşallah

Yok canım benım ip hıc yok kızardı ılk 20 gun bembeyaz dı sonra sigara ıctım gunluk 3 tane omu yaptı acaba dıuorum rengı koyulastı benımkı estetık dıkıs kaynadı canım onlar gectı

Kızlar, memeleri inmeyenler, bir yöntem keşfettim memeler cebe insin diye, deneyin.
Her iki kolunuzu havaya, yukarı kaldırın, benim resimdeki meme bandını birisi aynı benim resimdeki gibi size taksın, sütyen korse falan giymeyin 6 saat kadar. Bayağı iniyor yerine ben gece de öyle yatacağım karar verdim.
Yukarıdan böyle görünmeli bandı iyice sıkın, bu benim çene altından görüntüm. Böyle durmalı.

Yok canım benım ip hıc yok kızardı ılk 20 gun bembeyaz dı sonra sigara ıctım gunluk 3 tane omu yaptı acaba dıuorum rengı koyulastı benımkı estetık dıkıs kaynadı canım onlar gectı
Canım benim, kızma bana sakın ama Sigaranın inanılmaz etkilediğini bizzat bir arkadaşımda gördüm, yara izleri hem kalınlaştı hemde kırmızı kaldı, bence hemen bırak, dokunun iyileşmesine engel oluyor, hücre yıkıma giriyor kendini. Ya kırmızı keloid oluyor yada mesela boşluğu doldurmuyor ve çukurlar oluşuyor. Arkadaşım pişman oldu ama geç oldu. Sana tavsiye etmiyorum. Evet, bazıları etkilenmiyor ama onlar çok şanslı bir azınlık. En güzel şekilde iyileşmeni dilerim

Ben hep öyle takıyorum hala teki inmedi ay valla daraldım haftaya kontrolüm vardı tam kapanma oldu napıcaz bilmem. Küçük bi operasyonla indirecekti doktorum

Benım de oyle oldu tek cızgı olan dık cızgıler cok kotu oldu ve kahverengi yayılmaya basladı kırmızılıklar dedıgın gıbı arttı yarın ve sonrasında ıyılesene kadar ıcmem artık canım kesinlikle tesekkur ederim

Rica ederim, yani o kadar para döktük, acı çektik, endişe yaşadık bari sonunda istediğimiz gibi olsun.

Ameliyat ve cerrahi kısım dr'un başarılı olması ile ilgilidir, onun sorumluluğu. Ana ameliyat sonrası bakım ve iyileşme süreci bizim sorumluluğumuz altında. Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Çok güzel olmaları dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…